Şimdi Ara

köpek cinsi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ufak boyutlrda saldırgan tavırlı olmayan kısa tüylü köpek olarak ne önerirsiniz?

• Valla şuan tam bilmiyorum ama buruşuk ve kısacık boylu bir köpek görmüştüm,zannedersem bulldog ama farklı bir türü çünkü bahsettiğim köpek biraz şişmandı
  • Bahsettiğin pug olsa gerek..çok tatlı ama bn fazla ilgi duymuyorum öyle küçük köpeklere ama aralarında hem ufak olup hem tüysüz olan en ii köpek pug (beslemedim sadece görünüş olarak şimdi ii die almayın hemen belki çok problemli bi cinstir bilmiyorum...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuBy

Bahsettiğin pug olsa gerek..çok tatlı ama bn fazla ilgi duymuyorum öyle küçük köpeklere ama aralarında hem ufak olup hem tüysüz olan en ii köpek pug (beslemedim sadece görünüş olarak şimdi ii die almayın hemen belki çok problemli bi cinstir bilmiyorum...)

benim dediğim köpek bu
    acaba bu köpeğin ırkı nedir pug'mu

köpek cinsi

• o ingiliz bulldog. ayrıca soru soran arkadaş için jack russel, victorian bulldog, boston terrier, eğer 2 köpek besleyebilcekse beagle(çok sosyal hayvanlar o yüzden 2 tane ama tek de yaşar), pinscher(ama minyatür olanları deil) bunları tavsie ederim ama sadece boy ve tüy bakımından değerlendirdim. kendisinin bu türleri daha çok araştırıp kendine uygun olanını bulması gerekir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinalsurgeon -- 31 Aralık 2008; 20:41:04 >
  • Sivas kankagalııııııııı
  •  köpek cinsi

Shar Pei
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kuşun cinsi nedir?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  köpek cinsi

American Cocker Spaniel
  • pug
  • Tüyleri uzundur bakım ister ama mükemmel karakteri olan yani Golden Retriever'ı öneririm sana.
    Çok iyi huyludur.
    Çocuklara karşı aşırı nazik,kibar ve sabırlıdır.
    Tam bir aile köpeğidir.
    Yanlız bakabilecekseniz öyle almaya karar verin.
    Hastalığında sağlığında çiftleşmesinde eğitiminde sosyalleşmesinde aşılarında bakımında maması vs vs vs..
    İlgilenebileceksen öyle al derim.
    Alıp alıp sonradan bakamayacağım deyip sokağa atanlar veya köpeği bir başkasına veren bir çok insan gördüm ben.
    O köpekleri ailelerinden ayırıyorsunuz canınızın sıkıntısı geçene kadar bakıyorsunuz sonra büyüdüğü zaman sorunları çoğaldığı zaman off sıkıldım bakamayacağım deyip attırıveriyorsunuz.Unutmayınız ki onlar da bir canlı.Onların tek ailesi sizsiniz.Onlar sizden başka bir şey düşünemezler.Sizin arkadaşlarınız ,aileniz ,eğlenceleriniz var ama onun bir tek sahibi var.Sahibinden başka kimsesi yok.Sahibide köpekten ayrılırsa o köpek ne yapacak?Kime güvenecek?Zaten küçük yaşta ailesinden ayrı kalmış..
    Sahibide bırakırsa ne yapacak?
    Gücüne gidecek,ağlayacak,kimseye güveni kalmayacak!
    Köpek alırken 2 milyon kere düşünün derim ben.
    Az önce anlattıklarım meclisten dışarı.Üzerine alınma.
    Neyse dediğim köpek bu :

Küçüklükleri

köpek cinsi

Büyük hali

köpek cinsi

köpek cinsi

• şimdi arkadaşlar ben baktım söylediğiniz cinslerin hepsine goldenları cok severim ama besleyemem yazık olur hyvana ufak boyutlarda olursa daha iyi olur benm için yani

pug
    ingiliz bulldog
    fransız bulldog

bu 3ü gibi küçük boyutlarda olan köpekler olabilir. acaba bunların saldırgan tavırları var mıdır?
  • bence golden olsun ama küçük olsun diyorsan,git cocker al derim...ben golden besliyorum bi arkadaşım cocker besliyordu,ya hayvan goldenın küçük ebatları baya zeki bişeydi...sadece goldena göre daha oyuncu...golden ın eksisi ise mama olayı...bornovada öğrencilik yapmaya çalışıyorum işte,mama faturası iyi geliyo,çok yakıyo bu hayvan:)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bloody Mary

şimdi arkadaşlar ben baktım söylediğiniz cinslerin hepsine goldenları cok severim ama besleyemem yazık olur hyvana ufak boyutlarda olursa daha iyi olur benm için yani

pug
    ingiliz bulldog
    fransız bulldog

bu 3ü gibi küçük boyutlarda olan köpekler olabilir. acaba bunların saldırgan tavırları var mıdır?

Irklar hakkinda bilgim yok ama Ingiliz bulldog bekci kopegi olabilecek karaktere sahiptir.Ben olsam bunu secerdim.Ayrica kucuk irk olarak Jack Russel'de var.
  • En uygunu Chow Chow çok tatlılar kesinlikle al . Googleden görsellere girip Chow Chow yaz çıkıyor resimleri ...
  • tüyü fazlayok emme dünyanın 2. en iyi dost canlısı köpeği BEAGLE AL HASTAYIM ÇOK ŞİRİNLER YADA KANGAL YAVRUSU ODA ŞİRİN 1.si golden
  • Pug öneririm cok tatlı kopeklerdir.Benım 3 aylık pugum var cok mutluyum :)
  • minyatür bull terrier
  • kopek secmek baya zor cunku aldikdan sonra cinsine gore 9-15 yil o kopek seninle yasayacak
    oyuzden sakin acele etme ne istedigini, ona ayirabilecegin zamani ve mekani dusunerek al
    nette bircok wep sayfasi var orda testler var o testler sonucu sana kopek cinslerini oneriyorlar bunlara bi bak derim
    benim tavsiyemi sorucaksan bende uzun bi suredir arastiriyorum

kendime gore
    english cocker
    american cocker
    Cavalier King Charles Spanieli
    english buldog
    beagle i uygun gordum ama hala dusunmekteyim ve arastirmaktayim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.