Şimdi Ara

Köpek Besleyenlere Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar köpek bakanlara sorum var. siz işe veya okula gittiğinizde veya evde kimse olmadığında köpek tek başına mı kalıyor evde sıkılmıyor mu buna nasıl çözüm bulunuyor? bir de sabahları gezdirmeye çıkarmadığınız oluyor mu eve mi yapıyor tuvaletini? köpek alabilirim de bu iki sorun var köpekler hakkında bilgisi olan da cevaplayabilir tabiki.

• Ben işe gittiğimde arkadaşlarını çağırıyor eve. Arkadaşlarıyla pişti, okey, tavla, poker falan oynuyorlar. Canları sıkılmıyor. Tuvaletini bizim klozete yapıyor, sifonu da çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mFrkan

Ben işe gittiğimde arkadaşlarını çağırıyor eve. Arkadaşlarıyla pişti, okey, tavla, poker falan oynuyorlar. Canları sıkılmıyor. Tuvaletini bizim klozete yapıyor, sifonu da çekiyor.

/>
  • Gezdirilmeyen köpeklerde var

Dışarı çıkmaya ihtiyaçları yoktur cinsleri öyledir
    Canları sıkılmaz onların yapacak birşey bulurlar uyurlar vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde yalnız kalabiliyor ve eğitimli olduğu için eve asla yapmıyor benimki.Yaşın küçükse veya bir heves uğruna alıp sonra ilgilenmeyeceksen sakın alma.Senle 10-15 yılını geçirecek o hayvan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yafoo -- 15 Haziran 2013; 0:52:13 >
  • lgilenmeyeceksen alma.

Bir bakımdan iyi gibi barınaktan alırsam zaten orada kötü şartlarda bakiyorlar.

Aldımı 2 adet alabilirsin.

Köpek dışında 2 adet muhabbet kuşu alabilirsin.

Oda olmadı 2 adet kedi.

Aldımı 2 adet al canları sıkılmasın. Hayvanı kendi yerine koy arkadas istersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Evde yalnız kalabiliyor ve eğitimli olduğu için eve asla yapmıyor benimki.Yaşın küçükse veya bir heves uğruna alıp sonra ilgilenmeyeceksen sakın alma.Senle 10-15 yılını geçirecek o hayvan

Yaşım 20 dubleks eve taşınma durumumuz olabilir uzun süredir hatta kendimi bildim bileli köpek beslemek istemişimdir. Bakabileceğime inanıyorum da yapamayacağım iki şey var onları da size danışmak istedim o yüzden konu açtım. Mesela sabahları gezdiremeyebilirim. Akşamları yüzde yüz gezdiririm de sabahları bazen aksayabilir. veya evde yalnız kaldığı zamanlar olabilir. bu ikisi sorun yaratabilir. sabahları gezdirmeme olayı hakkında ne düşünüyorsun çok sorun olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

lgilenmeyeceksen alma.

Bir bakımdan iyi gibi barınaktan alırsam zaten orada kötü şartlarda bakiyorlar.

Aldımı 2 adet alabilirsin.

Köpek dışında 2 adet muhabbet kuşu alabilirsin.

Oda olmadı 2 adet kedi.

Aldımı 2 adet al canları sıkılmasın. Hayvanı kendi yerine koy arkadas istersin.

Kuş da alabilirim. ama öncelik köpek tabi ki. ben de iki tane almayı düşünüyorum aynı zamanda. ama ilk defa besleyecek biri için iki köpek birden çok zorlayabilir diye düşündüm açıkçası. o yüzden o fikri rafa kaldırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuralarBenim

quote:

Evde yalnız kalabiliyor ve eğitimli olduğu için eve asla yapmıyor benimki.Yaşın küçükse veya bir heves uğruna alıp sonra ilgilenmeyeceksen sakın alma.Senle 10-15 yılını geçirecek o hayvan

Yaşım 20 dubleks eve taşınma durumumuz olabilir uzun süredir hatta kendimi bildim bileli köpek beslemek istemişimdir. Bakabileceğime inanıyorum da yapamayacağım iki şey var onları da size danışmak istedim o yüzden konu açtım. Mesela sabahları gezdiremeyebilirim. Akşamları yüzde yüz gezdiririm de sabahları bazen aksayabilir. veya evde yalnız kaldığı zamanlar olabilir. bu ikisi sorun yaratabilir. sabahları gezdirmeme olayı hakkında ne düşünüyorsun çok sorun olur mu?

Günde en az 2 kere dışarı çıkarılması lazım diye biliyorum.Ama saatleri sana bağlı sabah çıkaracan diye bir şart yok,12 saatte bir olursa iyi olur,öğlen 12 akşam 12 gibi örneğin.Günde 1 in az olduğu kesin ama yazık hayvan 24 saat çok zorlanır belki de tutamaz.Sabah çıkaramazsanda ilk fırsat bulduğun anda çıkarırsın,arada sırada olduğu sürece pek sorun olmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BuralarBenim

quote:

Günde en az 2 kere dışarı çıkarılması lazım diye biliyorum.Ama saatleri sana bağlı sabah çıkaracan diye bir şart yok,12 saatte bir olursa iyi olur,öğlen 12 akşam 12 gibi örneğin.Günde 1 in az olduğu kesin ama yazık hayvan 24 saat çok zorlanır belki de tutamaz.Sabah çıkaramazsanda ilk fırsat bulduğun anda çıkarırsın,arada sırada olduğu sürece pek sorun olmaz.

hmm anladım esnek bir durum yani tamam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.