Şimdi Ara

KÖPEK ALMAYI DÜSÜNÜYORUM AMA NE ALMALIYIM??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Arkadaslar ben ve eşim bir eve köpek almayı düsünüyoruz, buna karar verdik ancak hangi tür alacagımıza karar vermedik henüz. Öncelikle söyleyeyim 3 ncü katta bir apartman dairesinde oturuyoruz. günlük olarak köpegin gezdirilmesi bakımı v.s için zamanımız var, ben sabahları eşimde aksamları 6 dan sonra evde. yani günde2 kez dısarı cıkarıp gezdirebilirizi. daha önce hiç köpek bakmadıgımız için tecrübe yok haliyle.

Evcimen, bize arkadaslık edecek, tüyleri cok dökülmeyen (eşim için bu nokta önemli ) orta boyutlarda bişey arıyoruz. forumda köpek besleyen dostlar sözüm size, hangi cins? artısı eksisi nedir paylasırsanız sevinirim.

Herkese iyi günler iyi forumlar..

Buna ek olarak evinizin büyük olduğunu varsayıyor ve size Labrador yada Golden Retriever almanızı öneriyorum.
    Çok zeki ve sevimli köpeklerdir. Diğer ırklara nazaran apartman hayatına uygundurlar. Tabii günlük egzersizlerini aksatmamanız koşuluyla. Aralarındaki pek fark yoktur ancak labradorların tüyleri daha kısa ve ayakları perdelidir. Goldenların tüyleri ise daha uzundur.

Bu labrador;

Bu da golden;

Eğer daha küçük bir ırk düşünürseniz cocker'lar da güzeldir, uysaldır.

Bırak aksın, seni de götürsün..
    Hepsi hepsi hayat nasıl olsa!!

• iyi günler abi.

Husky olabilir.yada Golden .dün silivride sahilde bi golden gördüm yarım saat boyunca onla oynadık durduk çok akıllı hayvan.valla öyle bi imkanım olsa Ben Kangal alırım ama evde beslenmez:)herneyse.sen husky yada goldene bak derim araştır.forumda çoğu arkadaşta var köpek onlardan bilgi alabilirsin..

593922 ¤

hacu dün gördüğüm golden resimdekinin aynısı gibiydi diyebilirim.7 aylıktı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 3 Mart 2008; 10:15:09 >
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;
  • tesekkürler arkadaslar, aslında haskiler cok hosuma gidiyor ama bilmem ki nasıl olur ??

alırken seceresi olmasına dikkat et

Golden'ın tüyleri inanılmaz dökülüyor daha önce beslemiştim labrador ve golden'ın karakteri aynı gibi 2side çok zekidir

benm tercihim labrador sanada öneririm..

izmir civarındaysan çiftlik adıda söyliyebilirim

Orjinalden alıntı: kuikkuik

tesekkürler arkadaslar, aslında haskiler cok hosuma gidiyor ama bilmem ki nasıl olur ??

Aparmanda Haski bakan bir komşumuz 6 ay dayanabildi. Bilginize..

Bırak aksın, seni de götürsün..
    Hepsi hepsi hayat nasıl olsa!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her köpek mevsimsel olarak tüy yenilemek zorundadır bu konuda bilginiz olsun. Büyük boy bir şey istiyorsanız ve tecrübesizseniz Golden ve labrador evcimen ve aile dostu cinslerdir. Orta boy olarak coocker önerebilirim. yine minik , sessiz , sevimli ve çok zeki ve aile dostu bir şey arıyorsanız miniyature pinscher harika köpektir ama deneyimsizseniz eğitimi zor olur. Saydığım tüm cinslere baktım ev için coocker yada pincher favorimdir.

antrenör | fitness coach* | 92'den beridir aktif sporcu * | 87'den beridir atari / konsol oyuncusu | sinemasever | metalci | kahve tutkunu *| hayvansever * | apolitik * | agnostik * | hippi *|
  • Haski olmaz, onu hiç düşünme bile,
    kurt cinsidir, akıllı değil ve eğitimi zor, inatçı vs.

sportmen orta boy bir düşüncen varsa, Golden yada Labrador düşünebilirsin, fakat ciddi bir tüy sorunu vardır, aynı zamanda iri ve sportmen olduğu için evde zor olabilir,

hiç tüy sorunu istemiyorsan ve çok akıllı bir cins istersen, sana apartman için Toy Poodle öneririm, hemde ciddi şekilde tavsiye ederim,
    tüy dökme sorunu hemen hemen yoktur, çünkü tüy değil saç gibidir, yani dökülme olmuyor,
    Toy Poodle, Poodle ın ufak cinsine deniyor, ve bu cins Rus sirklerinde kullanılıyor, çok akıllı ve eğlencelidir, sürekli iki ayağı üzerinde havaya kalkıyor :)
    fakat bakım istiyor, en önemlisi düzenli traş olmasıdır,
    gerisini sen araştırırsın,
  • kardeş alman çoban köpeği(alman kurdu) benim vardı çok akıllı ama o 3 dünya 1 avrupa şampiyonu soyundandı normal alman çobanları bilmem ama apartamn için musait midir bilemem ama süper bi köpek türüdür
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.