Şimdi Ara

Köpeğimin ırkı konusunda belirsizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, oğlum argo 4. ayına girecek, yaklaşık 40 günlükken aldım, davranışları tipik pitbull, hatta biraz daha zeki olduğunu söyleyebilirim, hava karardığında duyduğu seslere verdiği tepkiler yavru olmasına rağmen bekçi köpeği gibi. Ve pitbull gibi inat, tuttuğu şeyi bırakmıyor, çok iştahlı yiyor. Gel gelelim köpeğin hiçbir tarafı pite benzemiyor, kulakları av köpeği gibi, patileri büyükçe. Köpeğimin ırkı konusunda tahminleri bekliyorum
     Köpeğimin ırkı konusunda belirsizlik Köpeğimin ırkı konusunda belirsizlik Köpeğimin ırkı konusunda belirsizlik Köpeğimin ırkı konusunda belirsizlik







  • Beagle kırması

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herhangi birşey kırması degil kardeşim. saf sokak köpegi. ırkların hiçbirinin özelligi taşımıyor zaten. av köpegi bu kadar vücüttan kısa olmaz. boy demiyorm . pitbul desen agzı bu kadar geniş olamaz ve zaten pitbullda başlı başına kırma bir ırktır. 100 den fazla çeşidi var. işte rastgele çiftleştiren yepyeni bir pitbull ismi verio doganlara yeni bi ırk ismi yni. senin köpegin çokta büyümez zaten . alışmışsanda boşver cins olmasını bakmaya devam et .
  • Beagle kırması neresi saf sokak köpeği kırması hiç beagle görmesek yedireceksiniz
  • tatlıbull cinsi bir köpek.

    veya yaratılışharikasull cinside olabilir.

    ne farkeder şu surata bak pitbull veya beagle değil diye daha az mı seveceğiz şimdi bu hayvanı?

    ona iyi bak kardeşim sakın terketme
  • Tabii ki de hayır. Secereli bir köpek alacak kadar durumum var, ama mühim olan evsiz hayvanlara yeni bir yaşam sağlayabilmek. Bu hayvanı barınaktan aldım, cinsini merak ettiğim için soruyorum.
  • kaanbb11 K kullanıcısına yanıt
    Tıpkı insanlarda olduğu gibi, köpeklerde de melezler güzel olur :) ve sokak köpekleride mezel ırklardır. Para verip, cins safkan köpek almak yerine, sahipsiz bir hayvanı sahiplendiğiniz için sizi kutlarım ayrıca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DnzIrmk -- 25 Nisan 2016; 18:52:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.