Şimdi Ara

Köpeğimin çalınması - mahkeme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olivier Mira Armstrong -- 1 Mart 2013; 19:23:44 >

• olaya bak ya
  • Kopegini sakin kaybetme hocam eger yakin biyerde oturuyorsaniz surekli gozunuz uzerinde olsun gecmis olsun umarim bi an once alirsiniz kopeginizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kopegimi verir misiniz dersen vermez, kadini gordugun gibi girtlagini sikacaktin.
  • Hakkınızı sonuna kadar arayın hocam. İnsanlık öldü.
  • aha işte öylelerini yiyip içip s.......n
  • Ben olsam hiç polis vs uğraşmazdım kadına gördüğüm yerde patlatırdım tokatı. Köpeği alır evime giderdim, o polislerle gelirdi köpek benim derdi. Tabi öyle bir şey yapamayacağı için sıkıntı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim köpeğide bir kere araklamışlardı bağrış çağrış aldıydım geri..
  • evine baskın duzenle kapıyı actıgı an kopegını kucakla ve dısarı cık. tek kelime etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelebek Avcısı

Ben olsam hiç polis vs uğraşmazdım kadına gördüğüm yerde patlatırdım tokatı. Köpeği alır evime giderdim, o polislerle gelirdi köpek benim derdi. Tabi öyle bir şey yapamayacağı için sıkıntı yok.

orda birşey desek suçsuzken suçlu durumuna düşcez. kadın bildiğin yobaz yok bana hakaret ettiler bana suç atıyorlar diye bize dava açıcakmış komiser dedi zaten sonra bize bişi demeyin sakın falan filan diye ama ne bileyim köpeğin emniyetli bir yerde kalması gerekmez miydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Benim köpeğide bir kere araklamışlardı bağrış çağrış aldıydım geri..

senin köpeğin iyileştimi arba çarpmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banlanmayan Adam

quote:

Aybaşında çıkaracaklar alçısını.. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

quote:

Orijinalden alıntı: Kelebek Avcısı

Ben olsam hiç polis vs uğraşmazdım kadına gördüğüm yerde patlatırdım tokatı. Köpeği alır evime giderdim, o polislerle gelirdi köpek benim derdi. Tabi öyle bir şey yapamayacağı için sıkıntı yok.

orda birşey desek suçsuzken suçlu durumuna düşcez. kadın bildiğin yobaz yok bana hakaret ettiler bana suç atıyorlar diye bize dava açıcakmış komiser dedi zaten sonra bize bişi demeyin sakın falan filan diye ama ne bileyim köpeğin emniyetli bir yerde kalması gerekmez miydi.

Ya burada bahsettiğimiz adalet sistemi tamamen artist polislerin elinde. Adamlar uğraşmaya üşeniyorlar. Normal prosedür uygulansa o hayvanın alınıp 2 taraftan kime ait olduğu ortaya çıkana kadar barınağa bırakılması gerekir, doğrusu budur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Banlanmayan Adam

quote:

Aybaşında çıkaracaklar alçısını.. :(

geçmiş olsun
  • UP EDİT GELDİ.
  • al işte , kardeşim bu işler böyle olmaz. benimde köpeğim çalındı zamanında, 2 gün içinde buldum çalan kişiyide güzelce patakladım. hadi versin polise sıkıysa, gidiceksin kadın madın dinleme o senin köpeğin can dostun, yapıştır ikitane sağlam kim kimin dostunu çalabilir ? ben varya ciğerini sökerim köpeğim için yapmayacağım şey yok. türkiyede hayvana değer verilmez bunuda unutma. olay kapanacak gidecek görürsün bak , ve köpek kadında kalıcak. bu işlerde torpil önemli, sen beni dinle topla 1-2 arkadaşını ne yap et köpeğini geri al.
  • Ulan ne polisi? Gordun onun elınde kopegı ıstedın vermedımı? Alıcaksın zorla gıdıceksın evıne.polıse kalsa ohooo.dava actınız galıba ıyı bır avukat tutup o facebooktakı resımlerı felan delıl olarak kullanın.bence basta hata yaptınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.