Şimdi Ara

Köpegimde Yemek Problemi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar 9 aylık rottweiler sahıbıyım kopegım oldukca ıstahsız 3 gundur dogru duzgun bıseyler yemıo maması kabında duruo ayrıca et hasladım ekmek dogradım suyuna alternatıf olsun dıe ..ona da dokunmadı ..Bu konuyla alakalı fıkrı olan varmı ayıptır solemesı adet goruyo acaba buda etken olabılırmı ? Ne yapmam gerekıo fıkrı olan varmı ...

Mamaya alternatıf ne onerırsınız kopekler ıcın besleyıcı lezzetlı ve zararsız ev yemegı olarak ne hazırlayabılırım ...Eskı kopek yetıstırıcı bı abım kangallarda oldugu gıbı yal ver yesın dedı sız ne onerırsınız bılgısı olan varsa yardım beklıorum ..

Tesekkur ederım ...İyi aksamlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumcumx -- 4 Mart 2009; 19:28:25 >

• Yemeklerı hakkında bılgım yok ama sanırım ilk adetini görüyo eğer ilk adetse olur ayrıca bunlar kendi kanlarını yalar o konuya dıkkat et kopege bez bağla.
  • benimde 9 aylık erkek goldenim var.yaklaşık 3 haftadır aynı çileyi bende çekiodum.ne mama nede et suyu yiyodu.ancak bu hafta başında yemeye başladı artık eski iştahıyla.açıkçası bunu gidermek için bişi yapmadım.veterinere sordum bişi yapamazsın yemek saatlerini düzenli ver ve önünde yemek bırakma falan dedi.bunlar zaten yaptığım şeylerdi.bazı dönemlerde oluo heralde böle şeyler..
  • Arkadaşlar ben de köpek sahibi olmak istiyorum Antalya'da yaşıyorum terrier ya da beagle istiyorum.Bildiğiniz kişi ya da adresler varsa yardımcı olur musunuz?
  • Arkadaslar baska fıkrı olan yokmu bılgısı olan falan koyuyorum yemek onune yemıo ne mama nede etsuyu ekmek karısımı neden haslanmıs et valla napcamı sasırdım bu sıralar adet goruyo hayvancagız aclıktan olmus vazıyette bulmak ıstemıorum ..Yardım lutfen!!!!
  • veterinere gösterdinmi tahlil falan yapsınlar gençlik hastalığı veya parazit falan olmasın
  • Parazıt sanmıorum arkadasım cunku tum asıları yapıldı ... Genclık hastalıgını bılmıorum ..Su aralar veterınere goturcek durumum yok..Cok ters bı zamana denk geldı .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gençlik hastalığı çok önemli belirtilerini bende tam bilmiyorum fakat tedavi edilmezse öldürüyor mutlaka veterinere göster
  • Sanırım 1 yaşına doğru bütün köpeklerde aynı sıkıntılar oluyor. Bizimkide 3 aydır zevkle yediği mamasını yememeye başladı 11 aylık terrierim var mama harici ne versek yiyor galiba damak tadı değişiyor.
    Mamanın içine süt katıyorum biraz bekletip öyle veriyorum veya içine havuç doğruyorum biraz olsun bu sayede yiyor. İçine biraz tavuk koyduğumda mamayla beraber silip süpürüyor tabağı.

Gençlik hastalığı olsa mutlaka bilirdiniz belirtileri çok şiddetli oluyor geçen hafta arkadaşımın köpeği gençlik hastalığından öldü.
  • Su sıralar oldukca ıstahlı yıyo onune ne koysam banamısın demıo....Cok sukur sanırsam adet donemınden kaynaklanan bır sorundu..kanamalarıda bıttı ıstahıda yerıne geldı ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.