45 günlük labrador-golden kızım kanlı ishal (köpeklerde sizinde bildiğiniz gibi ölümcül bir hastalık) oldu dışkısı kanlı değil henüz ama yapılan tahlillerlerin sonucu bu şekilde tam aşı gününde bu gerçekleştiği için henüz hiç bir aşısı yok sadece parazit uygulanmıştı şuan ishali önliyecek yiyecekler veriyoruz tavuk göğüsü-pirinç-patates yağsız haşlanmış bir biçimde ve ek mama takviyesi ilaçlarından kullanıyoruz bugün biraz halsizleşti sanki mamadan kesilmesinden korkuyorum 100 gramın üstünde alıyor normal yaşının üstünde yiyor hasta olmasına rağmen ama bu her an kesilecek gibi bir ifadesi var sanki ne tarz önlemler alabilirim tuvaletini yaptıktan sonra iyi bir biçimde dezanfektede ediyorumköpeğin bana geleli 1 hafta anca oldu ve ilk gittiğim veteriner bana hiç ama hiç güven vermiyor ticari çıkarlar peşinde gibi o yüzden veterineri değiştirdim ve şuan daha memnunum bugün tekrar veterinere götürücez fakat sizinde önerebileceğiniz birşeyler varmı işi bilen arkadaşlar acaba hastalığı atlatma olasılığı nedir serum bağlatmak istemiyorum çünkü hayvanın dahada kötü olacağını düşünüyorum mamadan kesilir diye ve mutsuzlaşır diye düşünüyorum en büyük ilaç sevigidir tabi ama bunun yanıda benim ona evde yapabileceğim başka neler olabilir ilk defa hayvan besliyorum evimde ve ona çok alıştım onu kaybetmek istemiyorum
Feysbuk Hayvan Severler grubuna üye ol eğer hesabın varsa. Buradan yardımcı olunacağını pek zannetmiyorum.
orayada açtımda belki burdanda bilen biri çıkar
Kanlı ishal köpekler için gerçekten korkunç bir hastalıktır.Yapılan ilk tedavi kanlı ishal tedavisi olmalıydı.Sen hatalısın dostum.kurtulması çok zor çok üzgünüm.
dostum anlayamadım ilk defa köpek besliyorumda ishal olduktan hemen 2 gün sonra aşı zamanı başlıyordu o zaman veterinere götürdüm ve seruma başlandı bunun başka tedavisi nasıl oluyor bilmiyorum aşısından bahsediyorsan daha yaşı gelmediği için yapmamışlardı bu sefer aşılarına başlacağındada ishal olduğu için yapmadılar bilmiyorum ne yapıcam gittikçe kötüleşiyor durumu sanki 1 saat önce dışkısında ilk defa kan gibi bişi gördüm çikolata renginde ip gibi bişi bilmiyorum veteriner serum antibiyotik ve mama takviyesi gibi şeyler verdi bende yiyeceklerine dikkat ediyorum ama pek yemiyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum