Bildirim
Köpeğim kızın tekini ısırdı!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
eğer ciddiysen yanlış yere açmışsın.doğru yer konu dışı özel olacaktı.
eğer ciddi değilsen Serin Hikaye Birader. -
Kangal gibi iri bi köpeği zaptedemiceksen beslemeyeceksin dostum.Geç kalsan kıza ciddi zararlar verebilirdi. -
Kangallar ısırmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: Buff R+
Kangallar ısırmaz
quote:
Orijinalden alıntı: nanİHlal
bu gün 7 aylık kangal köpeğim bir anda fırladı ve zincirden kurtulup kızın tekine koşmaya başladı bende peşinden koştum tam ısırıcakken tuttum, kız kıç üstü düştü, sikayet gibi bir durumda nasıl bir yol izlenebilir neler olabilir?
hukuk okuyan dhli varsa eğer arıyorum:d
-
sen kimi kandırıyon herkes bilirki bir kangal avını gözüne kestirdiğinde kafası gövdesinden ayrılsa bile avını öldürür öyle can verir -
quote:
Orijinalden alıntı: İnsectboy
eğer ciddiysen yanlış yere açmışsın.doğru yer konu dışı özel olacaktı.
eğer ciddi değilsen Serin Hikaye Birader.
bayadır konu dışına girmiyorum özel diye bişiyin olduğundan da haberim yok konu gereğinden fazla ciddi:/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanİHlal -- 24 Temmuz 2010; 2:16:45 > -
Kangal alır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cyber__Warrior
Kangal alır.
biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: BahadırÖztürk
Kangal gibi iri bi köpeği zaptedemiceksen beslemeyeceksin dostum.Geç kalsan kıza ciddi zararlar verebilirdi.
benim kusurum değil kardeşimdeydi kardeşime vermekse benim kusurum ama
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X