Kızım 10 yaşına gelmek üzere. Senelerdir Hill's kullanıyorum ama son zamanlarda bu mamayı bulmak çok zorlaştı. Hill's bulamadığım zamanlarda Royal Canin alıyorum. Zaten bu iki mamadan başka mama da yemiyor. 2-3 ay boyunca Hill's bulmakta zorlanınca, bunun sebebini merak edip araştırdım. Uzun zamandır alışveriş yaptığım Pet Shop'lara falan sordum. Hill's mamaların sahtelerinin piyasada kol kezdiği, bu yüzden de satıcıların bu mamadan uzak durduklarını öğrendim. Emin olmak adına araştırmayı biraz daha derinleştirmek istiyorum. Bu yüzden sizlerin de fikrini almak istedim. Hill's konusunda bir bilginiz var mı acaba? İnternette falan satılıyor aslında bir sürü sitede ama sahte mama söz konusu olunca, güvenip de sipariş veremedim.
Bu arada kızımın bir resmini de paylaştım.
Veteriner muayenehanelerinde de mi bulamıyorsunuz Hills?
quote:
Orijinalden alıntı: dusty
Arkadaşın söylediği gibi, veterinerinize sipariş verebilirsiniz. Piyasada sahteler çoğaldığı için pet shop getiremiyorsa internet satın almak biraz düşündürücü oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: .ZeuS.
Kızım 10 yaşına gelmek üzere. Senelerdir Hill's kullanıyorum ama son zamanlarda bu mamayı bulmak çok zorlaştı. Hill's bulamadığım zamanlarda Royal Canin alıyorum. Zaten bu iki mamadan başka mama da yemiyor. 2-3 ay boyunca Hill's bulmakta zorlanınca, bunun sebebini merak edip araştırdım. Uzun zamandır alışveriş yaptığım Pet Shop'lara falan sordum. Hill's mamaların sahtelerinin piyasada kol kezdiği, bu yüzden de satıcıların bu mamadan uzak durduklarını öğrendim. Emin olmak adına araştırmayı biraz daha derinleştirmek istiyorum. Bu yüzden sizlerin de fikrini almak istedim. Hill's konusunda bir bilginiz var mı acaba? İnternette falan satılıyor aslında bir sürü sitede ama sahte mama söz konusu olunca, güvenip de sipariş veremedim.
Bu arada kızımın bir resmini de paylaştım.
size söyleyen yalan söylemiş.böyle bir durum yok.dolayısıyla satıcıların uzak durduğuda yok.son dönemde mama getirmediklerini biliyorum ve ellerindeki mamalarında son kullanma tarihleri 5,6 aydı.bir kısım satıcı belki bundan dolayı almamış olabilir ama şuanda bu sorunları çözüldü.çoğu mama ellerinde var.tavsiyem veteriner klinikleriyle mama konusunda muhatap olunuz.daha gerçekçi bilgiler alırsınız
quote:
Orijinalden alıntı: dusty
Aşı için devamlı gittiğim veterinerde de artık bulunmuyor Hill's. Royal Canin getirmiş o da. AVM'lerdeki Pet Shop'larda da Royal Canin patlaması olmuş resmen. Başka veterinerlere bakmadım tabi. Bu hafta zaman buldukça soracağım diğerlerine de.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus
size söyleyen yalan söylemiş.böyle bir durum yok.dolayısıyla satıcıların uzak durduğuda yok.son dönemde mama getirmediklerini biliyorum ve ellerindeki mamalarında son kullanma tarihleri 5,6 aydı.bir kısım satıcı belki bundan dolayı almamış olabilir ama şuanda bu sorunları çözüldü.çoğu mama ellerinde var.tavsiyem veteriner klinikleriyle mama konusunda muhatap olunuz.daha gerçekçi bilgiler alırsınız
Bilgilendirme için teşekkürler. Aslında ben de bu tarz söylemlere inanmam ama ağız birliği yapmışlar gibi, Ankara'nın çeşitli noktalarındaki Pet Shop'lardan aynı şeyleri duyunca, inanmaya da başlamıştım. Kesinleştirmek için de buraya yazdım ve bu hafta biraz daha dolaşacağım. Dediğiniz gibi, bu tür mamaları en iyisi veterinerlerden almak.
quote:
quote:
Bilgilendirme için teşekkürler. Aslında ben de bu tarz söylemlere inanmam ama ağız birliği yapmışlar gibi, Ankara'nın çeşitli noktalarındaki Pet Shop'lardan aynı şeyleri duyunca, inanmaya da başlamıştım. Kesinleştirmek için de buraya yazdım ve bu hafta biraz daha dolaşacağım. Dediğiniz gibi, bu tür mamaları en iyisi veterinerlerden almak.
kullandığınız mama hills in hangi maması.yazarsanız mamanın var olup olmadığını sizin için firmadan öğrenebilirim
kullandığınız mama hills in hangi maması.yazarsanız mamanın var olup olmadığını sizin için firmadan öğrenebilirim
Çok sevinirim.
Mini Mature kullanıyorum.
quote:
quote:
Çok sevinirim.
Mini Mature kullanıyorum.
1-1,5 ay öncesine kadar vardı.evet bu mama şuan yok.internetten güvenilir sitelerden araştırabilirsin.onlar toplu alıyorlar çünkü.ellerinde kalmış olabilir.mama firmaya gelince burdan geldiğini sana haberdar ederim
Teşekkür ederim. Araştıracağım.
Hill's haricinde, benzer kalitede bir mama öneriniz var mı acaba? Royal Canin kullandım ben bugüne kadar alternatif olarak.
quote:
Teşekkür ederim. Araştıracağım.
Hill's haricinde, benzer kalitede bir mama öneriniz var mı acaba? Royal Canin kullandım ben bugüne kadar alternatif olarak.
Bunlara bak bence sahte olacağına ihtimal vermiyorum. Juenpet'ten alışveriş yaparım kaliteli bir yerdir.
juen pet market bu konuda kesin güvenebileceğiniz yerlerden biridir.onun dışında petsipariş yada petburada gibi sitelerde bu konuda güvenilebilir yerlerdir.buralarda ürün stokta gözükse bile sipariş vermeden önce telefonla arayıp check ederseniz daha sağlıklı olur. hills mini matureye alternatif olarak royal canin in mini maturunu güvenle kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim, bakıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme