Şimdi Ara

Köpeğim çok hareketli yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 9 aylık erkek bi golden sahiplendim ama inanılmaz hareketli gün içerisinde çok fazla gezdiriyorum yaklaşık 3 saatimiz sokakta geçiyor ama yinede bağladığım andan itibaren çıldırıyor ve çok havlıyor komşular çok rahatsız olmaya başladı ayrılmak istemiyorum çünkü kısa sürede birbirimize çok alıştık gezdirirken yürüme konusunda sorun yaşıyorum bazen beni çekmeye çalışıyor bağırıyorum yanımdan yürümeye başlıyor yanımdan yürüyünce sosis veriyorum. Beni çekme konusunda sorunları azaltmaya başladım ancak bağladığım zaman havlaması çok kötü oluyor lütfen yardıcı olun ne yapabilirim bu konuda. İlk defa köpek bakıyorum ne yapacağımı bilmiyorum bu konuda havlamaya devam ederse vermek zorunda kalıcam ve vermek istemiyorum. Acil yardım edin lütfen !!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bunun için birçok eğitim videolari var, YouTube üzerinden çok rahat bulabileceğinizi düşünüyorum. Beraber yürüyüş esnasinda sizi cekmeye çalışıyor yada odağı devamli başka noktalarda ise bunu sert şekilde "Hayır" komutu ile köpeğinizi belirtin, eğer köpeğiniz bu komut sonrasi size odaği artiyor ve cekme gibi sorun ortadan kayboluyorsa ödüllendirme ile yanınızda bulundurduğunuz 'ödül maması''ını verebilirsiniz. Ödül mamasi o'an olmasi gerekmektedir, bir süre sonra verilen ödül mamasini köpeğiniz anlamayacaktir.

    Bunlar benim görüşlerim, elbette profesyonel yada deneyimli bir insanin yöntemi daha doğru olacaktir. Yazının başında belirtiğim gibi YouTube üzerinden birçok kaliteli eğitim videolari var, onlari incelemenizde fayda olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.