Şimdi Ara

Köpeğim ayağımı ısırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kangal cinsi yavru köpeğim var, daha önce de Kangal besledim, Cane Corso besledim ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyorum

Köpek yanıma geliyor, normal bir köpek gibi pantolonumu, ayakkabıyı falan yaliyor. Sıkıntı şu ki özellikle terlikle falan gidince ısırıyor ayağı. Bi ara terliği ısırdı bırakmadı ağzından zor çıkardım. Daha 2 buçuk aylık. Acaba dişleri yeni çıkıyor diye mi böyle?

Köpeğimin hep psikopat olmasını istemişimdir ama bu kadar da değil
    (Kırma kangal falan da değil yani, saf sivas kangalı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ona bunun yanlış bir davranış olduğunu söyle. Anlamazsa vur kıçına tekmeyi. Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

• agubugucu
  • Benimde ufak bir kangal köpeğim vardı ve o da saldırganlaşmaya başlamıştı. Hatta 4 aylıkken arkadan koşup ayağımı ısırmıştı. Hayvan 5. Ayına giremeden öldü meğer parazit varmiş hayvanı saldırganlaştırıyormuş.

Aşılarını vurdurmayı unutmayın sakın ısırıncada tepki gösterin alışmasın sonra milletin kapısından ayakkabı toplar

• ayağın kokuyor olabilir

• 😁😁

• quote:

Orijinalden alıntı: permaduman

Benimde ufak bir kangal köpeğim vardı ve o da saldırganlaşmaya başlamıştı. Hatta 4 aylıkken arkadan koşup ayağımı ısırmıştı. Hayvan 5. Ayına giremeden öldü meğer parazit varmiş hayvanı saldırganlaştırıyormuş.

Aşılarını vurdurmayı unutmayın sakın ısırıncada tepki gösterin alışmasın sonra milletin kapısından ayakkabı toplar

Hocam aşıları tamam. Kıçına vuruyorum yapmaması için yapıyor. Kızıyorum, yine yapıyor. En son bir kaç kere kafasına hafifçe vurdum. Hayvan bunun oyun olduğunu zannediyor, işin kötü tarafı bu.

Ayrıca bahçede ki tavukların gövdesinden yada kanadından tutup bırakmıyor, üzerine çıkıyor. Az önce bir deneme yaptım, tavuğu koydum yanına yarım saat boyunca kızdım, tekrar saldırdı, tekrar vurdum, yine saldırdı. Saldırmaya devam etti, pes eden ben oldum hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7015A580 -- 1 Eylül 2017; 12:24:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sende onun ayağını ısır belki o zaman akıllanır

• Şanslıymışsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayak fotoğrafını atman lazım hocam. Bi at bakalım neden ısırıyormuş ayağını

• Sen de onun ayağını ısır, ödeşin.
  • Valla hocam bence dikkatli ol. Önce ayak ısırır mazallah pipini bile koparır

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Valla hocam bence dikkatli ol. Önce ayak ısırır mazallah pipini bile koparır

Öyle bir köpek değil. Sadece şımarık ve ısırmanın bir oyun olduğunu düşünüyor.

Sıkıntı da zaten bunun bir oyun olduğunu düşünmesi. Int. de araştırdım yavru köpekler de bu huy olabiliyormuş. Ama sahibinin cinsel organını ısıracak kadar hiç bir hayvan salak değil, yani o konuda sorun yaratacağını zannetmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.