Şimdi Ara

Köpeği Olanlar Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Köpeği Olanlar Burada Paylaşsın
    Benim 2,5 Aylık Dişi Macar Rotweillerım Var Resimlerini İftardan Sonra Atacam

not: 2020'den merhaba, ben iyiyim. :)
  • Şuan 6 yaşında bu foto eski.

Köpeği Olanlar Buraya

Köpeği Olanlar Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöpeklereFısıldayanAdam -- 31 Temmuz 2012; 10:57:51 >

Be Cool Be Aerocool
    30 ağustos 1990
    SonyericssonXperiaArc
    Performance Gaming System
    Asus P8H67Ati Radeon HD5600Gskill 3x 4GB 12GBİntel İ5 2500k Akasa Venom VoodooXıgmatec 550wAerocool Xpredator Black EditionSamsung 1000GB HDD
  • İki tane Malta terrieri var, sabahın köründe tepemde dövüşerek beni uyandırıyorlar.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

Şuan 6 yaşında bu foto eski.

Köpeği Olanlar Buraya

Köpeği Olanlar Buraya

bahçede besliyorsun sanırım, günde kaç saat böyle zincirle durabiliyor. Ben çok serbest alıştırdım geç olmadan belirli saatler zincirlemeye alıştırmak istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 9 yasında rotweillerım vardı dısı adı mona gecen aylarda kaybettım hastalıktan
  • Kangalım varda 2.5 aylık falan her gittiğimde resim çekmeyi unutyorum çok tatlı köpek yav ama bembeyaz neyse haftaya koyarım resimlerini artık

Orijinalden alıntı: kapomaho

quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

Şuan 6 yaşında bu foto eski.

Köpeği Olanlar Buraya

Köpeği Olanlar Buraya

bahçede besliyorsun sanırım, günde kaç saat böyle zincirle durabiliyor. Ben çok serbest alıştırdım geç olmadan belirli saatler zincirlemeye alıştırmak istiyorum.

Valla bütün gün bıraksam böyle durur. Zinciride uzun olduğu için bahçede fazla özgürlüğü kısıtlanamadan geziyor. Bende salmak istiyorum bahçede gezsin falan diye ama duvarlardan atlayıp kaçmayı çok seviyor Mecburi takıyorum zinciri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.