Şimdi Ara

Konyada Yurt-Ev??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneye yüksek ihtimal Konya da olacağım ailem ankarada. Kyk çıkmaz, yurt önerisi veya evlerin ücreti ne kadar oluyor aylık, birde dernek evleri tarzı şeyler duydum ayda 50 tl ye kalınabiliyormuş, o tarz yerler nasıldır? Birde ailemin mal varlığı orta düzey yani bir ev araba dükkan var ama maddi düzey olarak sıkıntılar var illa ki, burs konusunda çevreden başvurulacak yerler ailenin maddi durumuna göre mi burs veriyor yoksa öğrenci başarısına göre mi? Birde genel olarak düşünürsek konyada erkek olarak aylık giderim ne kadar olur, o bölgede yaşayan, öğrenim görenlerden yardım bekliyorum :) (Selçuk Hukuk olacak aksilik olmazsa)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konyada kyk sıkıntısı çok fazla yok özellikle kızlar açısından :),ancak kyk çıkarmı bilmem,özellikle yüksek ücretli(235 tl) çıkarsa devleti tavsiye ederim özellerden daha iyi şahsımca (ben ali ulvi kurucu kyk daydım) özel yurttan çok farkı yok yemek konusunda daha iyi.Konyada ideal yurdu var yurtla ilgili olan herhangi bir yere bağlı değil ancak fiyatlar bana göre fazla arayıp bilgi alman senin için daha iyi olur akşam yemeği yok bildiğim.Cemaat yurtları var ancak kesinlikle ARİFHAN dan uzak dur,arkadaşlarım baya sıkıntı yaşadı.Parasal durumun iyiyse stüdyo dairelerde kalabilirsin.Bosnada bolca öğrenci vardır arkadaşların varsa birlikte geleceğin kolaylıkla esya bulabilirsin ancak spotcular kazık çakabilir :D bende 2.sınıfa geçtim eve çıkıyorum bu sene hayırlısı :)dipnot:bende hukuktayım
  • Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim hocam :) kyk çıkar inşallah ama babamın üstüne biraz fazla daire var ailedeki daire dükkanlar babamın üstüne, o iş yaş gibi, ilk seneden çıkabilecek birilerini bulursam eve çıkarım herhalde, evede çıksam aylık giderim 1000-1200 ü geçmez galiba

• kardeşim kyk çıkmazsa üniversite içinde Atatürk yurdu var orada kalabilirsin.ben bir sene kaldım tavsiye ederim.Ama aklında bulunsun açıklanır açıklanmaz vakit kaybetmeden bu yurda başvurmalısın çünkü hemen rezerve edilip doluyor, fiyatları da özel yurtlara göre daha iyi.benim dördüncü yılım konyada, merak ettiklerini pm'den sorabilirsin :)
  • 1000-1200 u çok geçmez sanmıyorum eve çıkma durumun daha iyi olur bolumunude göz önünde bulundur.

• anlnbs A kullanıcısına yanıt
    Hocam bu Atatürk yurdunun resimlerini falan görme şansımız var mı biyerlerden? internet te bulamadım. Yıllık 4500 TL miş sanırım aidat dahil, kendimize ait banyo mutfak var mı acaba? birde şehirde iş bulma durumu nasıldır, cafe ler az deniyor. Fotoğraf stüdyosu falan var mı bari?
  • Kardeşim bende ilk baktığımda bende fotolarını bulamamıştım, ama yurtları iyi sayılır yani standart bir yurt olarak düşün çok ekstrası yok.Yemek falan dahil değil o paraya, Atatürk yurdunun avantajı sosyal bir ortamı var bir nebze(piramit dediğimiz yerin çevresi) ve okula çok yakın olması(kampüs içinde).
    Onun dışında üninin yanındaki Bosna mah.de cafeler var baya.Ama iş durumlarını tam bilmiyorum. Bazı cafeler ismini alıyor, çok yoğun olduklarında seni çağırıyor.Öyle sistemi olanlar var.Ama sürekli çalışma imkanının olduğu cafeleri tam bilmiyorum.Sene başlamadan biraz önce gelsen iş bulursun bence.

• Bi de yazmayı unutmuşum. Odalara göre banyo-tuvalet değişiyor.4 kişiliklerin banyosu tuvaleti dışarda, iki kişiliklerde de genelde odanın içinde.
    Mutfaksa her katta bir tane var ortak olarak.Ortak mutfaktaki buzdolabında her odanın kendine ait bir rafı var eşyalarını orda saklıyorsun.

Anladım çok teşekkkürler, kısmetse şu sıralar bir gelip dolaşmayı düşünüyorum aksilik çıkmaz ise.
  • Buyur gel tabii ama bu sıralar pek canlı değil Bosna, yani sosyal hayatı pek sönük olarak görebilirsin :)

• Konya hukuk derken ankara uluslararası ilişkiler geliyor... Kazanan arkadaşlara tebrikler

Açıkçası sosyal hayat pek umrumda değil :D Okumaya geliyorum, birde şehri bol bol gezmek istiyorum Konya yı. Zaten normalde Bolu da oturuyordum öyle büyük şehirlerden gelmeyeceğim :D
  • Ha o zaman pek sıkıntı olmaz senin için ama şehir kampüse ve bosnaya uzak.Yani tramvayla 40-50 dk sürüyo o yüzden bir iki kez gidip geldikten sonra üşeniyor insan :Dd

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.