Şimdi Ara

Konya Selçuk Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene Selçuk hukuk kazandım ve yaklaşık 1 haftadır Konya'dayım. Teyzem burada yaşıyor ama ilçesinde olduğumuz için merkezi gezme şansım olmadı sadece gezilecek yerleri gezdik üniversiteye falan gittim. İnternetten (ekşiden) konya hakkında yorumlara bakayım 100 kişiden 90 ı şehri kötülemiş. Herkes insanı yobaz, sahtekar, beyinsiz, dinci falan demiş. Şehrin diğer özelliklerini de beğenen yok denecek kadar az. Konya da okuyan gören bilen varsa üniversite hakkında şehir hakkında bilgi verebilir mi? Ekşi de yazdığını söylediğim şeyler hakkında da yorum yaparsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abartıyorlar hocam. Sen zaten Selçuk'ta okuduğun için Bosna Hersek mahallesinde kalacaksın. Oradakilerin %90'ı öğrenci zaten. Merkeze inmeni çok gerektirecek bir durum yok. Oralardan tüm ihtiyaçlarını giderirsin. Tabi bi Antalya, Eskişehir, İzmir tarzı bir şehir bekleme ama büyükşehir işte milletin öyle abarttığı gibi değil.
  • konya hakkında duyduğun olumsuz eleştirilere inan, olumlulardan emin olma.
    NOT: bir konyalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kararsizadam1 -- 13 Ağustos 2019; 20:37:19 >
  • Olumsuzlarin yüzde 90 i malesef doğru burada yaşıyorum

• Hocam maalesef ki konya inanılmaz muhafazakar bir şehir. Üniversite kampüsü, ortamı öyle olmasa bile üniversite dışı ortamlar

• Abartıyorlar hocam. Sen zaten Selçuk'ta okuduğun için Bosna Hersek mahallesinde kalacaksın. Oradakilerin %90'ı öğrenci zaten. Merkeze inmeni çok gerektirecek bir durum yok. Oralardan tüm ihtiyaçlarını giderirsin. Tabi bi Antalya, Eskişehir, İzmir tarzı bir şehir bekleme ama büyükşehir işte milletin öyle abarttığı gibi değil.

• insanlari mukemmel degil evet ama bu sehrin kotu oldugu anlamina gelmiyor gercekten abartiliyor 20 yildir burdayim inan ben de sevmiyorum ben de gitmeye calisiyorum ama bu konya nefretini de algilayamiyorum. kafana gore arkadas ortami yaptigin takdirde gayet eglenebilecegin ve mutlu olacagin bir sehir. kazandigin okul bosna tarafi tamamen ogrenci yerleri zaten,selcuk unililer kendilerine bir dunya kurmus orda. sadece acik secik giyinene ve konya ortamina gore tarzi degisik olana garip bakarlar ama sadece bakarlar. buna da alisacaklar, kimse onlarin dini kurallarina gore ya da hoslarina gittigi sekilde yasamak zorunda degil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kuzenim Eskişehir'de okuyor. Kızdır kendileri ve Konya geldi dediğimde sadece güldü. Kız arkadaşım da Eskişehir i kazandı kuzenim kendince Konya ve Eskişehir'i karşılaştırıp dalga geçti diyebilirim bu durum da insana kötü hissettiriyor yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MERAM SELÇUK ERCİYES TIP
    11 yıl önce açıldı
    SİVAS/ZONGULDAK/ELAZIĞ TIP
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lustral seyahat kullanıcısına yanıt
    Bana eşlik ederseniz öyle bir çılgınlık yapabiliriz

• egonomicoheyiyigenim kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası herkesin gözü rahatsız edici derecede benim üzerimde olsa tiksinirim o an ki bulunduğum yerden arkadaşla konuşuyoruz işte konya nasıldır diye ben de şuan Konya'nın bir ilçesindeyim bana direkt şort giyen kız gördün mü diyor

• konyaya chpli gidersin akpli cikarsin ole bi yer asla gitme berbatötesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.