Şimdi Ara

Konya İl Milli Eğitim Müdüründen Skandal Tweet!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy Twitter hesabında alttaki mesajı paylaştı...

Valiler, kaymakamlar, rektörler ve bazı kamu kurumlarının müdürlerinin ardından şimdi de Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy referandum için “evet'' kampanyasına katıldı. Gürsoy, Anayasa referandumunda ‘‘hayır'' oyu verecekler için “şeytan'' benzetmesi yaparak tepki topladı. Gürsoy 2 Şubat 2017 tarihinde Twitter hesabında skandal bir paylaşımda bulundu ve “Bir nükte: Şeytana, ‘Sen nasıl şeytan oldun?' diye sormuşlar. O da; ‘Bütün melekler EVET dedi, ben ise HAYIR dediğim için' demiş…” diye yazdı.

TEPKİ GELDİ, KALDIRDI

Gürsoy'a çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından tepki geldi. “Milletimizi kamplaştıran bu ifadeden utanç duymalısınız. Siz eğitimin başındasınız ifadelerinize dikkat etmek zorundasınız. Hoşgörünün başkenti Konya'dasınız beyefendi” diye yazıldı. Gürsoy yazdığı bu mesajı hemen kaldırdı.

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/mudur-hayir-diyenlere-seytan-benzetmesi-yapti-1661016/

Kesin çocuğu yazmıştır

• Ak partili muhafazakar kardeşlerim anlamadımı hala şirk koşmanın kralı bu yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devon Jade kullanıcısına yanıt
    Adamların her hareketi şirk Bir tane vekil Erdoğan için, "Allahın bütün özelliklerini üstünde barındırıyor" demişti.Daha ne olsun.
  • Bu hareket şirktir ve üzücü olan hala dindar olduğu sanılıyor bu adamların

• quote:

Orijinalden alıntı: Bizans Kargası

Adamların her hareketi şirk Bir tane vekil Erdoğan için, "Allahın bütün özelliklerini üstünde barındırıyor" demişti.Daha ne olsun.

bir tane?

• Hayır demek yanlış bir şey değil. Her istenene evet denilmez. Salakça bir paylaşım ve karikatür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar yazıyoruz din ile siyaseti bağdaştırmayın her şeyden önce kendi çıkarlarınız için yapmayın dedik dedik ne oldu ? Mekke'de evet açıklaması, camilerde evet duası ve son olarak bu olay işledikleri günahtan hallerinden memnunlar demek ki boşverin konya işte ne olduğu belli bir yer yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Din nasıl siyasete alet edilir, güzel bir örnek vermiş.

Eskiden milli eğitimi pardon arap eğitimi fetöculara emanet ettiler şimdi kendi adamlarında..
  • Allahda evet demis oyle demek istiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laikligin olmadigi bir ulkede bu yobazlar egemen olur. Egemenlik yobazlarin degil milletindir.

• Mukadder denen şerefsiz 15 temmuz darbe ayağına konya öğretmen evinin bayan kuaförünü sırf kendi yalama yeğenine peşkeş çekmek için kuaförü işleten kadıncağızı fetöcü diye yaftalayarak baskılarla kapatmasına sebep olmuştur.. Düğün yapacak yüzlerce aileyi mağdur etmiştir.. Bu şerefsiz yüzünden.şimdide yalayarak rant peşinde koşuyor bir hafta konyada kaldım düğün için ne mal olduğunu bilirim..
  • Bunlar ahirettede hearlde kandırıldık diyince kurtulcaklarını sanıyorlar :) Toprak kabul etmeyecek bunları aptıkları şirke bak sorsan ona buna dinsiz derler.
  • Zeka piriltisi gostermis, Nihat genc bunlarin nasil oy aldigini aciklarken bunlara oy verenleri kisaca anlatip ardindan bu iki zeka anlaşır demisti. Siz anlayamazsiniz arkadaslar bosuna da millete anlatmaya calismayin.

Bu iki zeka bir sekilde anlaşır.

• Şu an bu evreden geçiyoruz.
    http://www.wikisitesi.com/ortacagda-kilise-ve-papalik-ortacagda-kilisenin-etkisi.html

Bize de bir Martin Luther lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reaktans -- 5 Şubat 2017; 22:47:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.