Şimdi Ara

Konya DGN Spor/Outdoor ürünlerinde %50 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konya çevre yolu (beyşehir cad.) yatağanlı yanındaki DGN mağazası konsept değişikliği nedeniyle spor ürünlerine %50'ye varan indirim uygulamış.

Dün uğrayıp bayağı birşey aldım. mağazadaki spor bölümünü komple kapatıyorlarmış. özellikle outdoor ürünlerinde kayda değer indirimler var.

çadırlar, uyku tulumları , trekking ayakkabıları, trekking kıyafetleri %50 indirimde.

jack wolfskin ayakkabı ve sandaletler %50 kıyafetler %25 indirimde.

ben trekking ayakkabısı aldım Jack Wolfskin 110 tl, jack wolfskin sandalet 60 tl, regatta trekking pant 60 tl, regatta trekking gömlek 20 tl.

kısacası oldukça uygun fiyatlar var. sırf outdoor değil nike, adidas vb spor kıyafet ve ayakkabılar da genel de %50 indirimde.

yolu düşenin bir uğramasını tavsiye ederim.

• 2 aydır vardı neredeyse o indirim. eşeklik edip gitmedik kalmamış demek bir şey.
  • yoo bayağı ürün var. hatta depolardaki çadırları ve jack wolfskin ayakkabıları daha yeni çıkartıyorlardı dün.

hatta danimarka yapımı 3 kişilik çift katlı bir çadır vardı 70 tl ye inmiş. alıp almama konusunda çok tereddüt ettim zira çadırım var. olmasaydı yapıştırmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toggle -- 17 Şubat 2014; 19:33:24 >
  • Bende bugün gidebileceğim umarım bayan ayakkabısı vardır.Teşekkürler
  • gecen bende gittim ama indirim goremedim, internet sitesinde indirim vardi ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aSCi

Bende bugün gidebileceğim umarım bayan ayakkabısı vardır.Teşekkürler

İyi birşeyler görürseniz paylaşır mısınız. Varsa ben de gitmeyi düşünüyorum. Biraz uzak boşa girmeyelim

• Tabii ki , ben listelerim sizin için neler lazım öncelikle ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bugun ugrayayim tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahbazpower- -- 22 Şubat 2014; 11:42:08 >
  • Tam olarak yeri neresi?

• quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

Tam olarak yeri neresi?

çevre yolunda koyuncu petrolü geçtikten 200 -300 mt geçtikten sonra ... doğan yatağanlının yanı ...
  • İndirimde olan ürünleri listeleyim

Outdoor olarak Jack wolfskin ayakkabı trekking ve sporlarda %50 indirim var ve güzel ayakkabılardı

Bayanlarda bir kaç tane ve büyük numara ama spor olarak ben 270 TL olan JW ayakkabıyı 135 TL ye aldım yine trekking vardı 210 TL civarıydı onda kararsız kaldım

Mat var 35-47 arası

JW Montlarda ve pantolonlar ve polarlarda % 25 Sportive markada %50 indirim vardı

quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

quote:

Orijinalden alıntı: aSCi

Bende bugün gidebileceğim umarım bayan ayakkabısı vardır.Teşekkürler

İyi birşeyler görürseniz paylaşır mısınız. Varsa ben de gitmeyi düşünüyorum. Biraz uzak boşa girmeyelim

• aSCi kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun öncelikle. Aldıklarınızın resimlerini paylaşırsanız faydalı olur. Hepsi buradanın 1 alana 1 bedava kampanyası daha uygun sanki

• quote:

Hayırlı olsun öncelikle. Aldıklarınızın resimlerini paylaşırsanız faydalı olur. Hepsi buradanın 1 alana 1 bedava kampanyası daha uygun sanki

http://www.atlaskamp.com/jack-wolfskin-trailrider-texapore-bayan-trekking-bot-4002262/ bu ayakkabı 243 TL arkadaşım kış için çok güçlü bir ayakkabı değil dedi

https://www.sportive.com.tr/urun-15436-jack-wolfskin-mountain-attack-texapore-kadin-spor-ayakkabisi.html#.UwkWe87dozo Ben bunu 135 e aldım ama arkadaşım bununla sadece parkta yürüyebileceğimi söylüyor

http://www.webdenal.com/fud_dort-mevsim-cadir-3683.html Çadır olarakta bu vardı 250 TL'den 125 e düşmüş ama ona da onay çıkmadı :)

Mat olarak da kalın olsun demiştim ama arkadaşım kampta o da olmazmış

Termos aldım ama zaten nettede fiyatı daha ucuz veya benzer çıktı

Şu durumda aldığım hepsi boşa gitti gibi oldu :)

Lisanslı ürünlerde indirim vardı, Nike marka gördüm sportiva, ve bir çok spor markası vardı ama hepsinde aynı oranda indirim yoktu. Spor grubundan çekileceklermiş.Biraz daha bekleyebilirsiniz beden sorununuz yoksa

JW su geçirmez pantolon baktım % 25 indirimle 225 TL oluyordu ve nette başka markaların daha büyük indirimleri olanları var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSCi -- 22 Şubat 2014; 23:51:45 >

• Tam iki hafta önce yeni başladığında gittik arkadaşlarla 1 günde tam 700 tl lik alışveriş yaptık.
    Ayakkabı stokladık 67 tlye bir sürü nike ayakkabı aldık.
    12 tl ye lescon tshirt aldık uzun kollu.
    25 tl ye içi polarlı mükemmel bir lescon eşofman aldık kışlık.
    30 tl ye lescon yine mükemmel bir eşofman ceket aldık kışlık.

2 Gün sonra gittiğimizde bile doğru dürüst ürün kalmamıştı. Ya yeniden ürünleri depodan çıkardılar yada siz sona kalan ürünleri gördünüz.

Ayrıca Sadece Bilgi İçin;

Doğançanta nın internet sitesini yapan kişi benim. Daha önce bir kampanyamızı donanımhaberde duyurmuştuk baya ilgi görmüştü yakın zamanda donanımhaber için iyi bir kampanya düşünüyoruz. Tavsiyelerinizi alabilirim.
  • aSCi kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı bilgi için tşk ederim. Objektif ve samimi değerlendirmenizden anladığım kadarıyla gitmeye değecek kadar sıcak değil fiyatlar. Alttaki diğer arkadaşın yazdığı fiyatlar fena değil gibi ancak kampanyanın ilk günü olduğundan biz o fiyatları kaçırmış olduk. İyi günlerde kullanın.

• quote:

Ayrıntılı bilgi için tşk ederim. Objektif ve samimi değerlendirmenizden anladığım kadarıyla gitmeye değecek kadar sıcak değil fiyatlar. Alttaki diğer arkadaşın yazdığı fiyatlar fena değil gibi ancak kampanyanın ilk günü olduğundan biz o fiyatları kaçırmış olduk. İyi günlerde kullanın.

Benim gidiş amacım JW bot ve ceket bakmak içindi.Açıkcası diğer ürünlerine hiç bakmadım. Bugün diğer ürünlerinide inceleyeceğim.Bunları iade edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSCi -- 23 Şubat 2014; 12:04:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

Tam iki hafta önce yeni başladığında gittik arkadaşlarla 1 günde tam 700 tl lik alışveriş yaptık.
    Ayakkabı stokladık 67 tlye bir sürü nike ayakkabı aldık.
    12 tl ye lescon tshirt aldık uzun kollu.
    25 tl ye içi polarlı mükemmel bir lescon eşofman aldık kışlık.
    30 tl ye lescon yine mükemmel bir eşofman ceket aldık kışlık.

2 Gün sonra gittiğimizde bile doğru dürüst ürün kalmamıştı. Ya yeniden ürünleri depodan çıkardılar yada siz sona kalan ürünleri gördünüz.

Ayrıca Sadece Bilgi İçin;

Doğançanta nın internet sitesini yapan kişi benim. Daha önce bir kampanyamızı donanımhaberde duyurmuştuk baya ilgi görmüştü yakın zamanda donanımhaber için iyi bir kampanya düşünüyoruz. Tavsiyelerinizi alabilirim.

Jack wolfskinlerin hala indirimli fiyatları çok pahalı indirim oranını daha yükseğe çeksinler lütfen.

• Akşam üzeri tekrar gittik. O ürünleri iade ettik yerine kardeşim NIKE marka FCB eşofman takımını 115 TL ye aldı ben Regatta marka Yağmurluğu 70 TL ye aldık. Jack Wolfskin konusunda bana torpil geçtiler :)))))))) Güzel şeyler var gitmenizi kesinlikle tavsiye ediyorum. Takım formaları vardı.Halı saha ayakkabıları vardı çok güzeldi. Çoğu şey erkeklere göreydi hatta aldığım JF polar erkekmiş.Şansımıza hala erkek beden giymeye zorlanıyoruz çok kötü bir durum.

Martın 15 ine kadar devam edecekmiş belki daha az yada çok da olabilir.
  • Ben de Lescon eşofman aldım 63 TL'ye.Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.
  • dogan çanta firmasina mi ait?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.