Bildirim
KONYA'DA LOKANTA TAVSİYE!!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
meram tarafında havzan diye bir yer var tam olarak yerini tarif edememde netten bulabilirsiniz.Kulecity avm var ( armada , akmerkez tipinde ) eşinizle gidicekseniz en iyisi meramda şık bir restoranta gitmeniz olabilir.
edit : eger herhangi bir sebepten dolayı zorunlu olarak kalmanız gerekmiyosa biran önce kenyadan uzaklaşmaya çalışabilrsiniz.Yaşanası bir yer degildir çünkü.Ögrenci oldugum için orada kalmak gibi bir zorunlulugum var benim mesela
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B4hr1 -- 20 Mart 2011; 16:23:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: B4hr1
meram tarafında havzan diye bir yer var tam olarak yerini tarif edememde netten bulabilirsiniz.Kulecity avm var ( armada , akmerkez tipinde ) eşinizle gidicekseniz en iyisi meramda şık bir restoranta gitmeniz olabilir.
ya böyle avm lerdeki kalabalıktan ziyade, şöyle daha sessiz sakin daha nezih yerler düşünüyorum ama bilmiyorum işte...
havzan etli ekmeği de biliyorum orası da kalabalık olur şimdi. -
konyada adam gibi yemek yapan biryer yok -
köşk lokantası diye bir yer buldum ama nasıl acaba giden var mı?
http://www.koskkonyamutfagi.com -
Akyokuşta konya mutfağı var oraya gidebilirsiniz etliekmek için meramda cemo etliekmek var yada kulesitenin 40. katındaki restorantı tavsiye ederim -
Karatay'da bir yer vardı adı aklıma gelmiyor, Vedat Milor gitmişti ve hâlâ aklimda -
-
Mevlana Türbesinin ilerisinde Konak diye bir yer var gayet güzeldir. Kulenin 42. katı da restarondır yalnız biraz tuzludur. -
Cemo
Can baba
Kule 42.kat
Bunlarin hepsi nalcacida
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X