Şimdi Ara

KONYA'DA LOKANTA TAVSİYE!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

eşimle bugün özel bir günümüz ve onu nezih bir lokantaya götürme niyetim var.

konya'da nereyi tavsiye edersiniz??

• meram tarafında havzan diye bir yer var tam olarak yerini tarif edememde netten bulabilirsiniz.Kulecity avm var ( armada , akmerkez tipinde ) eşinizle gidicekseniz en iyisi meramda şık bir restoranta gitmeniz olabilir.

edit : eger herhangi bir sebepten dolayı zorunlu olarak kalmanız gerekmiyosa biran önce kenyadan uzaklaşmaya çalışabilrsiniz.Yaşanası bir yer degildir çünkü.Ögrenci oldugum için orada kalmak gibi bir zorunlulugum var benim mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B4hr1 -- 20 Mart 2011; 16:23:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B4hr1

meram tarafında havzan diye bir yer var tam olarak yerini tarif edememde netten bulabilirsiniz.Kulecity avm var ( armada , akmerkez tipinde ) eşinizle gidicekseniz en iyisi meramda şık bir restoranta gitmeniz olabilir.

ya böyle avm lerdeki kalabalıktan ziyade, şöyle daha sessiz sakin daha nezih yerler düşünüyorum ama bilmiyorum işte...

havzan etli ekmeği de biliyorum orası da kalabalık olur şimdi.
  • konyada adam gibi yemek yapan biryer yok
  • köşk lokantası diye bir yer buldum ama nasıl acaba giden var mı?

http://www.koskkonyamutfagi.com
  • Akyokuşta konya mutfağı var oraya gidebilirsiniz etliekmek için meramda cemo etliekmek var yada kulesitenin 40. katındaki restorantı tavsiye ederim
  • Karatay'da bir yer vardı adı aklıma gelmiyor, Vedat Milor gitmişti ve hâlâ aklimda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla hocam balık yemeyi seviyorsanız bir balıkçı var takamıydı ismi. oraya götürmeni tavsiye ederim. yerini bilen arkadaşlar vardır. çok güzel balık yapıyorlar ve kalabalıkta değil.

ben öğrenci halimlede çıkabildim düşün

ekleme; ismi taka karadeniz mutfağı.

ankara caddesi ile doğanlar caddesinin kesişme kısmında kalıyor. dur google mapden gösteyerim.

KONYA'DA LOKANTA TAVSİYE!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 20 Mart 2011; 21:47:02 >

• Mevlana Türbesinin ilerisinde Konak diye bir yer var gayet güzeldir. Kulenin 42. katı da restarondır yalnız biraz tuzludur.
  • Cemo
    Can baba
    Kule 42.kat

Bunlarin hepsi nalcacida

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.