Şimdi Ara

Konya'da Afganlar ve Suriyeliler arasında kavga: 10 yaralı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bıçak, tornavida ve sopaların kullanıldığı kavgada yaralanan Suriye ve Afganistan uyruklu 10 kişi tedavi altına alındı

Konya'da Suriyeli bir grup, ellerinde bıçak ve tornavidalarla Afganistanlı kişilerin kaldığı evi bastı. Baskında 1'i ağır 10 Afgan yaralanarak hastanelere kaldırıldı.

Olay, saat 02.15 sıralarında merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi Furkan Dede Caddesi girişinde meydana geldi. İddiaya göre, bir apartmanın birinci katında yaklaşık 20 kişilik Afganlının oturduğu daire, kimlikleri henüz belirlenemeyen Suriyeli bir grup tarafından basıldı. Ellerinde bıçak ve tornavida bulunan grup, Afganlılara saldırdı. Saldırıda 10 Afgan bıçaklanarak ve darp edilerek yaralandı. Suriyeli saldırganlar ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Bıçakla göğsünden yaralandığı öğrenilen bir Afganlının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmada bina merdivenlerinde bıçak ve tornavida bulundu. Ayrıca gasp edildiklerini de ileri süren yaralıların verdikleri eşkâller doğrultusunda polisin çevredeki çalışmaları sürüyor.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1407471-konyada-afganlar-ve-suriyeliler-arasinda-kavga-10-yarali

• Hemen sınırdışı edilmeleri gerekiyor hem buraya geleceksin hemde ortalığı karıştıracaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yiyin birbirinizi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suriyeliler ev basmış bunun anlamı nedir biliyor musun ? Burası bizim siz kimsiniz diyorlar afganlara. Afganlar suriyelilerden çok önce geldi bu ülkeye. Bir tane vukuatlarını görmedim. Ama araplara bak. Geldikleri günden beri vukuat çıkarıyorlar kimse sesini bile çıkartmıyor. Yaşasın ümmet
  • Bu suriyelilere tahammul sinirda olasi bir karisiklikta 81 ildeki suclu sucsuz hepsi hedef olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu suriyeliler arapların en pis kısmı heralde diğer araplar bile almadı ülkesine buraya gelince diğer araplarla kavga felan
  • Bakın bu olayların sonu kötüye gidiyor.. Amerika da nasıl bir zenci öldürüldü diye ülke ayağa kalktı bizdede öyle bir şey olacak. Hükümet buna el atmazsa başı çok ağrır.Zaten insanlar zor dönemlerden geçiyor hem maddi hem manevi olarak..Birde bunların rahatlığı felan insanlar sinir oluyor herkes bir kıvılcıma bakıyor Allah korusun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Afganları tercih ederim.

• bu olaylar dahada artacak , toplu protestolar ve belki bölgesel isyan/ayaklanma/talan gibi olaylar görücez

paralel olarak bu insanlar vatandaş olacak , kamuda , askeriyede vs. çalışıyor olacak

sonra gün gelecek millette sabır kalmayacak , gördüğü suriyeli,afgan, iran ,ıraklıya girişecek

20-30 yıl sonra soykırım , insan hakları ihlali vs. diyecekler

sonra , yeni yeni terör örgütlerimiz olucak

haklı görülecekleri (!) noktalarda olacak

şimdiden hayırlı olsun

Yetmez ama EVET , sonuçta din kardeşiyiz
  • ben hiçbirini tercih etmiyorum.

hiç birini

burası benim ülkem , benim vatanım , benim toprağım.
  • Yarın bunlari 10 tane Türkü evinde basip oldurmeyeceginin garantisi var mi?

Boyle giderse bir gun bunlara ülkece bir patlayacagiz, tam olacak. Adanada da 5 kisi yaralanmis bunlarla kavgada

• ayrıca içimizdekiler yetmiyordu.

birde ithalleri geldi. çeşit çeşit.

birde demezlermi kültürel çeşitlilik.

hee alın size kültürel çeşitlilik.

benim kültürüm bana yeter.
  • Cumhuriyet ve özgürlük baslarına vurdu heralde. Alıskın degiller malum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.