Şimdi Ara

konuyu nasıl anlatacagımı bilemedim:)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi yegenler var lise çağında erkekli kızlılar... yabancı dillerde var
    şimdi sorun şu:
    ps2 ps1 felan oynadılar o zaman yabancı dilleri yoktu. ama şimdi var.
    kızlarda arada oldugu için oyle fps falan kasmayın zaten tıka basa dolu oldugu için kızlar epey ağlamaklı oluolar haliyle erkekler olseler bile fpslerde cenneti dunyada gördüler:)))))
    kızlara aldım lego falan begendiler ama ps2deki tat veren oyunları maalesef bulamadım:((
    wii almayı bile düşünüyorum ancak lcd de wii ne derece iyi olur pek bir bilgim yok.kinect te alabilirim karne hediyesi olarak.. (bu arada herkese nasip etsin Allah hem vermeyi hem almayı)
    baktım gamespota igneye falan genelde gray matter monkey island sherlock holmes birde sims3 falan inglizce gerektiren eski adventure tarzında yapımları almayı dusunuyorum.. sizin oneri ve tavsiyelerinizi almadan tek başıma karar vermeyi uygun bulmadım
    sizin önerileriniz nedir beyler;?

• :D oyun tavsiye edemiycem ama o evde büyük kavgalar çıkıcak wii yi satmaya çalışan birisi olarak kesinlikle xbox al bide kinect süper olur dance centrldı sanırım teknosada denedim her keze hitap edicek bi oyun :D
  • Senin ilacın Kinect diye düşünüyorum.
  • tekrar okudum yazdıklarımıda beyler buyuk bi sorun var.. kinect için evde yer yok.. yan duvarları bu şekilde kırsak olurmuki
    ağlarken gülmek nasıl bişi herhalde smileyi de yokki tarif edeyim.. bilenler bilmeyenlere anlatsın diyeyim artık

• Hocam tuvaleti kır mutfağa kır yatak odanı kır al kinecti :D şaka bi yana ozmn ps3 move yada wii al :D yadaaaa en iyisi sen yeni eve çık kinect siz hayat
  • PS3 ve LBP 2, başkada alternatifin yok gibi.
  • gamepad'le alternatifin çok yok
    ya wii yada kinect alacaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nereye açacağımı bilemedim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

PS3 ve LBP 2, başkada alternatifin yok gibi.

ps3 e de kinect almak varken şu anda para verileceğine -şahsen-inanmıyorum dostum.eğer şu anda ps3 alsam hadi jb falan yine aynı tas aynı hamama gelecek.. sonunda move almak falan lazım dendiğinde durup herhalde kendi kendime neden daha once kinect almadın diye sorarım herhalde..şu anda bana epey lüx geldi ps3 fikri açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagkan90

Hocam tuvaleti kır mutfağa kır yatak odanı kır al kinecti :D şaka bi yana ozmn ps3 move yada wii al :D yadaaaa en iyisi sen yeni eve çık kinect siz hayat

yeni eve cıkamıonki ev kendilerininaslında deli bişe olurdu haa tüpte falan videosuna milyonlar tıklardı.
    ---------------->> kinect için ev değiştirdi <<--------------------

• quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

PS3 ve LBP 2, başkada alternatifin yok gibi.

ps3 e de kinect almak varken şu anda para verileceğine -şahsen-inanmıyorum dostum.eğer şu anda ps3 alsam hadi jb falan yine aynı tas aynı hamama gelecek.. sonunda move almak falan lazım dendiğinde durup herhalde kendi kendime neden daha once kinect almadın diye sorarım herhalde..şu anda bana epey lüx geldi ps3 fikri açıkçası

Evde yer yok diyorsun, bende bunun üzerine konuştum. Ayrıca Ps2 ve Ps1 deki platform oyunlarından alacakları keyfe alternatif bir oyun Xbox 360' da malesef yok.
    Tabiki Kinect var ama Kinect için olası oyunlarda bir elin parmaklarıyla sayılıdır.
    LBP 2 hele ki yiğenlerin küçükse hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak en sevimli oyunlardan biri. Sonuçta her allahın günü odada aval aval hoplayıp zıplamaktansa bırak kendi oyunlarını kendileri yapıp eğlensinler.
    Hem sende nasiplenirsin PS3' ten.

• sen bile inanmıosundur benim ps3ten o hengamede nasipleneceğimi dimiiiii
    ben inanmıom çünküükendini o meydana koyda bide seni görelim erkeksen derler adama
    üstünde oynarlar vallaa onlar üstündee... yegen megen dediğime bakmaaa hepsi şeytan şeytaannn

• kinect move wii hepsi gider ama sıralama yazım sırasına göre bence.
  • wii bana daha çok göz kırpıyor nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

wii bana daha çok göz kırpıyor nedense

Platform oyunları senin için daha iyi olur. Onun için de Wii almalısın...
  • Wii'yi napacan çok istiyorsan pc'ye dolphin + wii remote al oyna hevesini alırsın kinect al
  • Ben olsam hiç düşünmeden Wii alırdım. Yanına da parti oyunlarından alırdım. Çok eğlenceli oluyor. LCD'de de sorun olmaz. Genelde LCD'de oynuyorlar zaten ve oyunlar da ona göre optimize ediliyor.
  • ya şimdi ps1 ps2 falan alınırmı konsol olarak? hani onlar yerine iyi bir pc dahamı ucuza ve performanslı olr emule olayları neticesinde... lcd ye bağlaıp özellikle döğüş oyunları ve platform oyunları oynamak amaçlı pc mi alınır yoksa ps1 ps2 mi alınır şu zamanda??
  • fena bi hort olmuşş yawww yeni farkettim
  • Nostalji
  • Mugetsu* kullanıcısına yanıt
    usta bi yardım eli uzatsanda kız yegene bi laptop alsak...
    kasası ve tuş takımı iyi film müzik için bi laptop arıyoz. bi kaç ilanda açtım notbuk bölümüne falan ama gelen açtığım başlıktaki yazılar bu mesajın ilk başlarındaki gibi basit değildi.. şunları yazmıştım...
    beyler yeğene alıyorum.kozmetiği falan yerinde olsun .Kullanım amacı: kısaca film ve video izlemek.ama ben biraz daha üstüne bişeyde alırım diye aşağıdakileri yazdım
    OYUN LAPTOPU ASLA ARAMIYORUM.

en az i5 işlemcili..ısınma derdi olmayan
    en az 1 tane 3.0 usb port lu 3-4 usb portu olan
    full hd çözünürlükte
    ssd takılabilen
    ram desteği yüksek olan
    pil ömrü iyi

en az 15.6'' ekranı olan laptop arıyorum
    .
    .
    .
    şu halde ne tür bişi alayım.. amacım kasa klavye iyi olsun büyük ekranlı ve usb portu bol olsun ısınması falan yürek yakmasın..falan filan işte..anlamışındır durumu.. fiyat performans ürünü arıyoruz aslında...2. el temizde olabilir...üzülmeyelim yeter....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 30 Haziran 2013; 21:19:28 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.