Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni mac air 13 aldım i7 son teklonoji. ama internetten rome total war indirdim oyunu açıyorum başta ses yok ama sonradan çok fan sesi geliyor sizce bu normalmi?
  • mac iarlerde oyun oynanırken çokta fazla fan sesi geliyor normalmi arkadaşlar?
  • Arkadaslar merhaba.

Apple store dan havale ile alisveris yapmak istiyorum. Nasil yapilir , odeme kisminda neler yapmam gerek beni bilgilendirirseniz cok sevinirim ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnson22 kullanıcısına yanıt
    kendine özel kimliğin varsa yoksada kolayca alısveriş yapabiliyorsun. öğrenciysen eğitim için mac kampanyasından faydalan ben öyle yaptım uygun fiyata geliyor. tamamiyle güvenilir hızlılar. yurtdışından 1 haftada evine teslim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35asilhan35

kendine özel kimliğin varsa yoksada kolayca alısveriş yapabiliyorsun. öğrenciysen eğitim için mac kampanyasından faydalan ben öyle yaptım uygun fiyata geliyor. tamamiyle güvenilir hızlılar. yurtdışından 1 haftada evine teslim

Egitim indiimini biliyorum sagolasin :)

Benim sorum havale ile ilgili. Worldpay ve siparis no girmem gerekiyormus ama tam olarak nereye yazacam bunlari. Atm de odeme yaparken mi yoksa apple store sitesinde siparis verirken mi ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnson22 -- 16 Mart 2014; 15:24:28 >
  • 35asilhan35 3 kullanıcısına yanıt
    Normal ben bu başlık altında daha öncede yazmıştım bu pc oyun oynamak için uygun değil.

• 35asilhan35 3 kullanıcısına yanıt
    bunun işlemcisiyle bir ilgisi yok. kesinlikle çok normal kasmadan oynuyorsa bence sorun etme neticede para verdin affedersin köpek gibi çalışacak.
  • klipper kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle ama kullanirken zevk vermiyor cok isiniyor ben 99 dereceleri gordum ve fani 6000 devir ceviriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 17 Mart 2014; 12:28:09 >
  • klipper kullanıcısına yanıt
    çalışcakta dostum çok ses çıkıyor bu kadarda normalmi ya :(
  • Arkadaşlar merhaba. Ben yeni bir bilgisayar alacağım. Bir yerde APPLE Macbook Air MD760TU/A 13,3" fiyat olarak 2479TL. Fiyat sizce nasıl?

Kullanım amacım ofis ve nette sörf yapmak. Oyun vs oynamam. Bu konuda kaç yıl beni götürebilir?

ve yeni MacBook Air ne zaman çıkar fiyatlar aynı olur mu?

Daha uygun fiyatlı bir yer var mıdır 2480den?
  • enrico E kullanıcısına yanıt
    Şu dolar kurunda fiyatı çok uygun.Oyun oynamıycaksanız bence çok uzun süre sizi götürür oyun amacınız varsa beklentinizi karşılamaz.Yeni model yazın tanıtılır ağustostan evel tr gelmez tanıtılmayadabilir.
  • 256 gb bir macbook air im var.

time machine hiç kullanmadım. ağustos ayında aldım. ve 256 gb ın yaklaşık 200 gb ı dolu durumda. indridğim şeylerle.

bugün bir tane 1 tb harddisk aldım mac uyumlu seagate marka.

takınca dediki. time machine ile yedeklemek ister misiniz? evet dedim. şifrele ve yedekle dedim. yaklaşık 1 saat önce başladı yedeklemeye . ama ne göreyim 208 gb yedekleyecekmiş ve şu anda 20 gb da henüz. 20 gb/208 gb yazıyor :) bu normal mi? bir bir mi yedekliyor herşey? fotoğraflar, videolar,müzikler belgeler yedeklemesi lazım değil mi? sistem dosyalarını filan neden yedekliyorki?

yaklaşık 6 saat daha var diyor.
    time machine i biraz anlatabilir misiniz? ne yapmaya çalışyıopr anlamadım. her takışımda otomatik yedekleyecekmiş. bu 200 gb 300 gb lara mı çıkack o zaman?

peki geriye kalan 800 gb yeri kullanabilecek miyim?

filmler ,müzikler koyabilecek miyim?

teşekkürler

• kanoute K kullanıcısına yanıt
    İlk yedeklemeniz uzun sürecektir.

http://www.sihirlielma.com/2012/12/31/mac-yedekleme-time-machine/
  • quote:

Orijinalden alıntı: magule

İlk yedeklemeniz uzun sürecektir.

http://www.sihirlielma.com/2012/12/31/mac-yedekleme-time-machine/

acaba ilk satın alındığında mı yedeklemek lazımdı

ben 6 aylık makinayı yedeklemeye başladım :)
  • 2 sorum olacak arkdaşlar.

1. macbook umu ilk aldığım günkü duruma nasıl getiririm? yani windows da format atardık ya. bunda nasıl yaparız?

2. time machine ile 6 aylık macbookumu yedeklemiştim. 200 gb yer tuttu harici harddiskte. o 200 gb ı nasıl silerim?onu silip macbook umu ilk günkü haline yükleyip o halinin yedeğini almak istiyorum

teşekkürler.
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    visual studio'yu ne için kullanıyorsunuz?
  • 11 veya 13 " air almayı düşünüyorum ancak özellikle pil konusunda gerçek hayattaki kullanım süreleri ve şarj edilme sürelerini merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
    son olarak wifi çekim gücü hakkındaki yorumlaınızı merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 24 Mart 2014; 21:25:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaos

11 veya 13 " air almayı düşünüyorum ancak özellikle pil konusunda gerçek hayattaki kullanım süreleri ve şarj edilme sürelerini merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim

yaklaşık 40 gündür 13inç kullanıyorum.

Cep telefonu mantığında, yani şarj edip fişten çıkarıp tekrar bitince takıyorum.
    Fişteyken de şu ana kadar 15 dakika kullanmışımdır.
    Pil bitmiyor, bu kadar söyleyeyim.
    Genelde internet ve quicktime ile mp4 formatlı dizi seyrediyorum.
    Günlük iş için ayrı makina var, aleti normal sürekli kullanırsanız tabii daha hızlı biter.
    Ben haftada 3 tur şarj yiyiyorum, fiş takılı kullanım sıfır denebilir.

Şarj olma ise dikkat etmedim ama 10%'ten full doluya 1,5 saat falan heralde, belki daha azdır.

Wi-fi konusunda sıkıntı yaşamadım. Bizim modem tavanda konumlu olduğundan olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: khaos

11 veya 13 " air almayı düşünüyorum ancak özellikle pil konusunda gerçek hayattaki kullanım süreleri ve şarj edilme sürelerini merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim

Ben de bir haftalik kullanim tecrubemi yazayim. Makineyi pazartesi gunuydu sanirim gecen hafta sarj ettim ve cumartesi gunune kadar her aksam bir film izledim ortalama 1.5 saatlik isiklar tamamen kapali ekran %5-10 (gece) bir turlu sarjini bitiremedim 7-8 saat neredeyse film izledim bir hafta sarji giden notebook diye reklamini yapsalar ben gönüllü olur reklami çekeriz gercekteen :) o derece yani eminim net kullaniminda 12-13 saat cok rahat görülür . Ve inanilmaz gizli bir sekilde sarj olmasi da cabasi 45-50 dk da 0 dan %68-70 arasinda sarj etti cihaz kendini. Yani ozetle film net muzik icin alinacak en iyi cihaz diyebilirim. Ve ayrica muzik kalitesi de cok dikkatimizi cekti arkadasla kapistirdik kesinlikle cogu notebooktan cok daha net ve yuksek cikiyor sesi . Sanirsiniz cihazin icine 60 wattlik bir hoparlor koymuslar sesi de tatmin edici :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• khaos kullanıcısına yanıt
    2 aydır kullanıyorum, air almamdaki birinci sebep bataryasının dayanıklılığı, eğer kafanızda bir soru işareti varsa kaldırın atın, air batarya performansına yaklaşabilen bir şey henüz yapamadılar... Ben açık wifi ve arada player çalıştırarak rahat 7-8 saat kullanıyorum. Wifi ye gelince memnun olduğumu söyleyemem ama dert yandırmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.