Şimdi Ara

konuyu anlamıyorum napcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilg müh okuyom elektrik develeri diye salak bi ders var abi bıktım bu ne ya
    nefret ediyorum diziktende elektriktende yemin ederim kıl oldum

76.kez alıyorum dersi , yine kalmak istemiyorum. her dersi geçerim ama fizik elektrikj konuları falan 0 resmen.elimde not var okuyorum yien anlamıyorum. o kadar karışık ki

napcaz şimdi

işin kötü yani önümüzdeki sene sinyallar sistemler derside böyle elektrikle alakalımış. o da çok zor olcak benim için
    fizik dersleri de kaldı
    abi bitmicek okul

susun

• bende bilg müh okucam. az önce sarhoş taklidi yapıodun ne ara ayıktın da ders çalışmaya başladın ?
  • Elektrik devrelerini ikinci alışımda BB ile geçtim. Dersi sene başındandan beri takip etmeniz lazım. Kirchoff, norton, thevenin, opamp ile devam ediyor. Hepsi birbirine bağlı konular. O dersi anlayarak geçemezseniz elektronik devreleri hiç anlayamazsınız.

Sayısal elektroniği anlamadan geçtiğim için mikroişlemciler dersinde çok zorlanıyorum ve kalacağım gibi. Birbirine bağlı dersleri iyi anlamak lazım. Elektrik devreleri çok temel bir ders. Vize öncesi konulardan itibaren teker teker örnek çözerek ilerleyin. İyi bir notla geçersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalış tıpa geç hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DFD8C17B

Elektrik devrelerini ikinci alışımda BB ile geçtim. Dersi sene başındandan beri takip etmeniz lazım. Kirchoff, norton, thevenin, opamp ile devam ediyor. Hepsi birbirine bağlı konular. O dersi anlayarak geçemezseniz elektronik devreleri hiç anlayamazsınız.

Sayısal elektroniği anlamadan geçtiğim için mikroişlemciler dersinde çok zorlanıyorum ve kalacağım gibi. Birbirine bağlı dersleri iyi anlamak lazım. Elektrik devreleri çok temel bir ders. Vize öncesi konulardan itibaren teker teker örnek çözerek ilerleyin. İyi bir notla geçersiniz.
    hocam kirşof, nortan, thevenin süper durum falan bunların hepsi vize öncesi konulardı...ve vizeden fena bi not almadım zaten. hatta iyi bile denebilir. bunlar nispeten kolay geldi bana

ama vizeden sonra konular 10 kat zorlaştı sanki. o kadar başlık var ki hangisine çalışacağını , nerden başlıycağını şaşırıyor insan. er şey birbirine girdi. zaten kavramları da fazla anlamıyorum sorun burda. en temel kelimelerin bile anlamını bilmiyorum bazen. of yaa abi valla kalmak istemiyorum bıktım be

edit: kaynak tavsiyeniz var mı hocam , yerli yabancı kitap,internet her şey olur. yeterki düzgün şekilde anlayabilceğim bişey olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 12 Mayıs 2018; 20:37:57 >

• Anlıyorum. İlk alışımda benzer bir durum yaşadım. Her şey cepte derken RLC devreleri, Sinusoidal steady-state, AC steady-state falan girdi hep. Ben de derse gitmedim, kaldım. Son gün halledebilecek ders değil.

Belki biraz iddialı olacak ama görüp görebileceğiniz en iyi elektrik devreleri kitabı budur. Bundan çalışmıştım. Evladiyelik kitaptır. Kendi notlarınızı da kullanın. Tek kitapla olmasın. Başarılar dilerim.

www.amazon.com
    Fundamentals of Electric Circuits: Alexander, Charles, Sadiku, Matthew: 9780073380575: Amazon.com: Books
    https://www.amazon.com/Fundamentals-Electric-Circuits-Charles-Alexander/dp/0073380571

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DFD8C17B

Anlıyorum. İlk alışımda benzer bir durum yaşadım. Her şey cepte derken RLC devreleri, Sinusoidal steady-state, AC steady-state falan girdi hep. Ben de derse gitmedim, kaldım. Son gün halledebilecek ders değil.

Belki biraz iddialı olacak ama görüp görebileceğiniz en iyi elektrik devreleri kitabı budur. Bundan çalışmıştım. Evladiyelik kitaptır. Kendi notlarınızı da kullanın. Tek kitapla olmasın. Başarılar dilerim.

https://www.amazon.com/Fundamentals-Electric-Circuits-Charles-Alexander/dp/0073380571
    çok teşekkürler hocam kaynak için. pdfini buldum kesin bakacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok tipsizim yardım beyler
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neyini anlamıyorsun,yardımcı olayım.

Selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.