Şimdi Ara

KONUYA BİR EL ATIN TAVSİYE İÇERİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba kardeşlerim; forumdaki eskilerden bilen bilir 2012 model sıfır aldığım mercedes c180 avantgarde aracım var.60bin km de ,severek kullanıyorum.Malum son zamanlarda benzin fiyatları aldı yürüdü ,bende hem aracımın yaşını yenilemek ve dizele geçmek istiyorum.Son 1 yıldır çok gezmeye başladım.Aracımı değiştirirken üzerine para koymak istemiyorum ve eşimde ehliyet aldığı için daha da küçük ve az yakan bir araç almak istiyorum.

Aracımı şu an satsam 105 110 arası yapıyor. Geçen günde testini yaptığım Astra K 1.6cdti otomatik özellikle motor performansı olarak beni çok şaşırttı ve memnun etti.(Tabiki mercedesle astrayı kıyaslamıyorum yanlış anlaşılmasın.)

Sizce mevcut aracımı satıp 1 yaşında en fazla 20bin km civarında 90bin bandında astra alsam mantıklı bir seçim olur mu? Veya Oyak indirimli megane 1.5dci icon alabilirim.

Not: Yaw arkadaş mercedes satılıpta astra alınırmı gibi yorumlar yapmayın.Neyin ne olduğunu bilecek yaşta ve tecrübedeyiz.Sadece tecrübi olarak önerilerinizi bekliyorum.

• Araç yenileme zamanının geldiğini düşünüyorsun muhtemelen, fiyatlar ortada, opel memnun etti diyorsun, yıldızdan keyfini almışsındır, mantıksız hiç bir şey yok. 110 a sat, 90 a al, aracını güncelledin ve üstüne paran kaldı hayırlı olsun güzel iş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı hareket olur bence de. Megane yerine astra tercih edilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav hocam yazının sonundada söylemişsiniz ama mercedesten opele

Neyse o fiyatlara sifirda dusunubilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakıt çok önemli ise astra dizel olmasına rağmen biraz fazla yakar. fiyatlara bakmadım ama pejo 308 ile golf aklınızda olsun. ama illa astra mı megane mı derseniz kesinlikle astra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.