ARKADAŞLAR MERHABA BEN ING BANKASINDAN KONUT KREDISI CEKTIM ANCAK BUNLAR BENDEN YENIDEN YAPILANDIRMA UCRETI ALDILAR.BEN 60 TAKSITTEN 22 TANESINI ODEDIM TEKRAR YAPILANDIRDIM. BENDEN ALINMIŞ 630 LİRA YENIDEN YAPILANDIRMA UCRETI VAR BEN BUNUN ICIN TUKETICI HAKLARINA BAŞVURDUM DA ACABA BUNUN BANA GERİ İADESİ SÖZ KONUSU MUDUR ACABA İNTERNETTEN HABELRERİ OKUDUM DA ALAN ARKADAŞLAR DA VARMIŞ AMA BANKA BUNUN İÇİN BİZE DAVA AÇMASIN VE KAZANMASINLAR SONRA ZARAR DA ÇIKMAYALIM BU KONUDA BİLGİLİ OLAN ARKADAŞLAR VARSA KONU HAKKINDA BENİ BİLGİLENDİREBİLİRLER Mİ ACABA ?
yok mu bilen hiç cevap gelmedi
Ben yeni aldım bankadan bana feragat doldurmam karsılıgında para teklıf ettiler bende kabul ettım ve odeme yapıldı . Aynı banka aynı subeden yapmıs oldugum yapılandırma ucretını 2.150 tl ,bana 1.900 tl odeme yapılarak vazgecmem yonunde verdıklerı teklıfı kabul ederek aldım .Tuketıcı hakem heyetıne basvurumdan 3 ay sonra sonuclanmıstır 2016 Kasım ayında basvurun sızde kazanırsınız.(Fazla ugrasmak istemediğim için tekliflerini kabul ettim ugrasmak ısteyen olursa tabı daha guzel olur faızıyle alınabılır)