Şimdi Ara

konuşmuyoruz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bi sevdigim var, 5 yildir tanisiyoruz, 4 yil ayni sınıftan, 1 yilda ayni sehirdeyiz farkli universitelerde, ben buna sevdigimi soyledim, o ben seni arkadasim olarak goruyorum dedi, sonra iki uc ay konusmadik, ben bi daha mesaj attim ve sanki hic bu olaylar yasanmamis gibi devam etti, sonra en son mesaji ben attiktan sonra cevap donmedi bunun uzerine bi iki uc ay daha konuşmadik, gecenlerde ben bi seyi haber vermek icin mesaj attim ve gun boyunca konustuk, ertesi günde konustuk, gece olana kadar her sey dostane bir havada ilerdi, gece bi mesaj atti benimle tekrar konuşmak istedigine emin misin, dedim hocam oldu bu is bi kac saate sevgili oluruz, sevdigini soyledi ama senin sevgin kadar degil falan dedim bi deneyelim bence cunku ben onun herseyini biliyorum o benim herseyimi biliyor yani aslinda sevgili olsak sadece birbirimizin elini tutucaz sarilabilicez falan ailevi seyleri zaten biliyoruz, gece ilerliyor konusma devam ediyor tabi, sonra bi anda ne olduysa, ben senin hayatından cikmam gerek dedi-sevgilisi yok ve dindar bi kiz- laan dedim nasil olur falan ikna etme cabalarimda bi ise yaramadi, twitter foursquare instagram facebook falan her yerden karsilikli olarak sildik birbirimizi, ben zerre yapmak istemesemde yapmak zorunda kaldim, whatsappdanda birbirimizi blocklayip silicektik, ben silsemde fark etmez numarasini ezbere biliyorum, neyse sonuc olarak durum bu whatsApp konusmalarimiz var ilgilenen olursa pmden atarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne tür saçma bi ilişki lan bu
  • Tam anlatamadım sanirim, aslinda sacma degildi genel ozet gecersem lisede hoslandim universitede acildim, ilkinde reddi yedikten sonra konusmaya devam ettik, daha sonra kokunden birimizin hayatindan ciktik, ben uzuluyorum sadece, bi efkarlanma falan olmadı, direk yattim uyudum valla oglene kadar sonra ps3 fifa aktim moral falan bozuklugu yok, ben narsist bir adamim yapim geregi fazla takamiyorum boyle seyleri ama kusursuz olarak gordugum kendime yakistirabildigim tek kizdan hayir cevabi yiyipte tamamiyle kopmak biraz rahatsiz etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafaNadal -- 13 Haziran 2013; 4:37:21 >
  • Gayet olağan bir durum
  • hicbi siteden de geri kalmamisiniz ha.

bence siz 3 5 gune geri konusmaya baslarsiniz...

• O kızı afaroz ederim,kazara çıksak keserim herhalde..Ya bırak işte ergenlikten çıkamamış daha sen de farklı değilsin
  • Sana birde kazık çakmadığını dua et.Tamam biraz ağır oldu bu giriş ama bu işler böyle dostum.Kızlar arkadaş olarak gördükleri bir erkeğin duyguları aşka doğru kaydığı anda o erkeği silerler.Mantığı onlar için basittir;Kız seni devamlı arkadaşı olarak kabul etmiştir ama sen ona aşıksan,ne zaman onu görsen için için seveceğinden,kız kendisini senden uzaklaştırmak ister.İsterseniz 40 yıllık dostluğunuz birbirinize karşı sayısız iyiliğiniz olsun,bir anda siler.Biz erkeklere bu hareket pek mantıklı gelmese de kızların çoğu böyle düşünür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla konuşulacak konular
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcombil

Sana birde kazık çakmadığını dua et.Tamam biraz ağır oldu bu giriş ama bu işler böyle dostum.Kızlar arkadaş olarak gördükleri bir erkeğin duyguları aşka doğru kaydığı anda o erkeği silerler.Mantığı onlar için basittir;Kız seni devamlı arkadaşı olarak kabul etmiştir ama sen ona aşıksan,ne zaman onu görsen için için seveceğinden,kız kendisini senden uzaklaştırmak ister.İsterseniz 40 yıllık dostluğunuz birbirinize karşı sayısız iyiliğiniz olsun,bir anda siler.Biz erkeklere bu hareket pek mantıklı gelmese de kızların çoğu böyle düşünür.

Öyle oldu zaten, buyuk ihtimalle bi daha konusmicaz ama iste insan genede bekliyor ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

O kızı afaroz ederim,kazara çıksak keserim herhalde..Ya bırak işte ergenlikten çıkamamış daha sen de farklı değilsin

Haydaa hocam ergenlige nasil bagladib aşıkta mı olmiyağhhk

• quote:

Orijinalden alıntı: reyesssss

hicbi siteden de geri kalmamisiniz ha.

bence siz 3 5 gune geri konusmaya baslarsiniz...

Sıkıntıdan hocam ama en guzeli twitter
    Valla inşallah tekrar konusuruz, cunku tekrarardan konuşmamız demek bu isin olcagi anlamina gelir, ama burda onemli olan, okuzlugumu koruyup hic bir sey yapmamam gerek demi, ben yapicagimi yaptim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafaNadal -- 13 Haziran 2013; 12:43:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RafaNadal

quote:

O kızı afaroz ederim,kazara çıksak keserim herhalde..Ya bırak işte ergenlikten çıkamamış daha sen de farklı değilsin

Aşık olmakla alakası yok,daha ne yapacağına karar veremeyecek kadar sarhoş arkadaşlar olarak sesleniyor size,işin ergenlik noktası orada.Sen de bu tafrayı çekersen yarın öbür gün çıkarsanız fitil olursun kıza.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RafaNadal

quote:

Aşık olmakla alakası yok,daha ne yapacağına karar veremeyecek kadar sarhoş arkadaşlar olarak sesleniyor size,işin ergenlik noktası orada.Sen de bu tafrayı çekersen yarın öbür gün çıkarsanız fitil olursun kıza.

Hayir kesinlikle dediklerini kabul etmiyorum, anlatamadim sanirim, oyle civik yada kezbanlik bi durum yok acik acik konustuk, beni en iyi arkadaslarini arasinda gordugunu cok deger verdigini soyledi ama biriyle cikmak icin aptal gibi sevmesi gerekiyormus, ve ayrica ekledi " senin hayatindan ben cikmazsam sen hala umut besliyeceksin, cok deger verdigim birine bu kotulugu yapamam o yuzden karsilikli olarak her turlu baglatimizi koparalim" dedi, muhabbetler böyle olmadi tabikide cok daha uzun ama genel hatlariyla boyle oldu, her hangi bir ergenlik yoktu bilakis cok olgunca bir davranış

• Fikir yada yorum verebilcek olan birileri varsa iyi olur, kesin olarak bitti mi? Ar-Ge calismalarina basliyim mi ?

• ne istedigini bilmiyor,kafa karıştırıyor,belirsizleştiriyor her şeyi mahvetmiş resmen..içine etmişte diyebilirim..gelmem diyor,sonra gelebilirim diyor ama gelmesem senin için daha iyi diyor ama demek istedigi benim için böylesi daha iyi,sen bana gelme diyor..sende ona diyorsun ki ne olursan ol gel...bende sana diyorum yapma,gitme oralara..sen gitme,o da gelmesin..olması gerekn bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

ne istedigini bilmiyor,kafa karıştırıyor,belirsizleştiriyor her şeyi mahvetmiş resmen..içine etmişte diyebilirim..gelmem diyor,sonra gelebilirim diyor ama gelmesem senin için daha iyi diyor ama demek istedigi benim için böylesi daha iyi,sen bana gelme diyor..sende ona diyorsun ki ne olursan ol gel...bende sana diyorum yapma,gitme oralara..sen gitme,o da gelmesin..olması gerekn bu.

Dedigim gibi kesinlikle kezbanlik yada kasarlik bi karakteristik ozelligi yok, sadece o elektrik mi desem ne desem o yok sanirim, ve benim israr etmemde saçma olur, ben yapmam gerek her seyi yaptim, suanlik yeni birilerini ariyamam ama sanirim bu defteride kapattim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.