Şimdi Ara

Konumuzda Sıkıntılar Varmış Beyler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Softmod yapan firmaların reklamları afiş afiş dolaşırken aramızda ORJİNAL olan bir oyunu dolaştırdığımız için konumuz kapatılıyor.

    Biz dh ye reklam vermediğimiz içinmi sorun oluyor yoksa 60 tl ye softmod yapan firmaların işine gelmediği içinmi

    Konumuzu haksız yere kapatan dh yönetimine tepkimizi koyalım.Siz bizim aramızda orjinal bir cd yi dolaştırmamıza karışamazsınız.Konumuzu derhal geri açın.



  • Kesinlikle ben de anlamıyorum bunu.. Soft mode yapılır diye ilan yayınlanabiliyor, softmod yapan firmalar konu açabiliyor, biz kendi aramızda üstelik amatörce bu konuyu konuşamıyor muyuz..?
  • hızlı cevap bu sitede çalışıyor.

    khalkhedon dan diğer bütün küçük şirketlere kadar bağıra bağıra 60 tl ye gönder getir yapalım parayı cukkalayalım derken koskoca forum ahalisi gram birşey göremezken, yada -amaçları olabilir görmemek için- bizim küçük çaplı dayanışmamızı kendilerine yediremediler.

    evet bizim amacımız ücretsiz paylaşım yapmak, insanlara yardımcı olmak. insanlar sadece kargo paralarını ödeyerek kazandıkları iki kuruş harçlıklarını çıkarcılara bu yolun yoldaşlarına verdirmemek.

    evet biz bu işte öncülük yaptık, yapıyoruz da. sonuna kadar da yapmaya devam edeceğiz.haftada ortalama 15 kişiye softmod yapılacak olsa bu ayda 60 yapar

    60x60 dan 3600tl net kar elde etmektir . peki yasal mı ? tabiki hayır. bağıra bağıra forum.donanimhaber.com da yapmaları ? tamamen suç.
    diğer yandan biz ne yapıyoruz ? bir oyun sipariş ederek insanlar arasında elden ele dolaştırıp oyunu oynamaları yada softmod -ki işte buraya biz karışmıyoruz- yapmaları.

    ayda sırf nintendo wii den 3600 tl kazanan insanları düşünebiliyor musunuz xbox dan psp ye ps3 den ps2 ye kadar aylık ortalama 15 20 bin tl kazanacaklarını ?.

    belli ki burada forum yöneticilerine bunun karşılığı belli reklam paraları ödüyorlar ki yaptıklarımız birilerinin kanına ağır dokunur oldu.

    neymiş denetlenecekmiş. buradan nemalanacak bir çok durumu iyi olmayıp sırf çoluğunun çocuğunun hatrı için bu ürünleri alanlar haklarını helal etmeyeceklerdir. kardeşlerimiz abilerimiz haklarını helal etmeyeceklerdir.

    konunun bir an önce açılması gerekmektedir. ortada yürütülen bir kampanyamız ve yardımlaşmamız vardır.

    insanlar forum içinde birbirlerine o kadar ağır sözler söylerken neden bize gelip başlığa bu denli uyarı geliyor anlamış değiliz.

    bu bir baş kaldırış olacaktır. küçük gibi gözüküp bütün haram paraları cukkalamayı düşünen sefil görünümlü insanlar için. başta bu işi yapan khalkedon dan hepsine kadar ;). sırf buradaki dayanışmamızdan dolayı gidip wii alan insanlar varken sizin gibi bu işten çıkar düşünüp son model araçlarla gezip insanları düşünmeyen tek çıkarı kar olan ve bizim forumlarındakilere - kardeş oyunu gönder yarısını ödeyeyim softmod yapıp göndereyim- demelerimize -oyun artık kalmadı bende vermem 150 lira ama khalkedon vs. yapıyor 60tl ye git yaptır - diyenlerden muzdariptik biz.

    evet 1 hafta yana yıkıla uygun fiyatla bana oyunu paylaşacak birini aradıktan sonra bu forumdaki Zarisin konusuna bu fikri ortaya attım ve mantıklı geldi hepimize. bir çok arkadaşımız bundan faydalanıyor ve faydalanacaktı.

    eğer khalkedon gibi kişiler hala varlığını sürdürüp bizim sayfamız kapanacaksa ben dahil bir ço kkişi forumu kullanmayacaktır.

    evet bu son yapılanın neticesine göre forum donanımhaber kar amaçlı bir site olacak yada olmayacaktır.

    saygılar.




  • hayır neyi denetleyeceksin.sorun nedir bu bile yazılmıyor.konunun gidişhatında sorunlar gözlemlenmiş miş.

    ya sen nasıl orjinal bir oyunu aramızda dolaştırmamıza karışabilirsin elimde orjinal oyun var istediğime veririm yani kime ne.
  • aşkolsun Zaris. vereydik 60 tl ye o zaman denetlenmezdi. 3-5 kuruşda siteye ;) bu işler böyle demekki. iyide kar yapardık. bak hesapladık. adam ayda 3500 tlden fazla para kaznaabiliyor bu işten ;)... paraya bak.
  • Sinirlenmeyin arkadaşlar, bu işten para kazanan isimleri de burda zikretmeyin.. Ben site yönetiminin tarafsız bir şekilde karar vereceğinden eminim..
    Biz durgunlaşmış bir konuyu hareketlendirdik, üstelik dediğiniz gibi satışları bile pozitif etkiledik.. Bu durumdan rahatsız olanlar elbette olacaktır..
    Sonuçta donanım haber de bir kazanç kapısı ve geliri de reklamlar..

    Ben site yönetiminden olumlu yanıt bekliyorum bu konuda..
  • bende olumlu birşey bekliyorum. söylediklerim olumsuz çıkması halinde ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle sakin olmalısınız.

    Konunuz herhangi birinin lehine kilitlenmedi.

    Adminler ile görüşüyoruz.

    Eğer sorun yoksa açılacak konunun kilidi.

    Ayrıca bu tip bir konuyu buraya değil, öneriler-sorunlar bölümü altında açmalısınız.



    Edit: Ayrıca forum yönetiminin nasıl işlediğinden bihaber yorumlarınızdan da vazgeçin.

    Forumda HİÇBİR yönetici yada admin BİR KURUŞ PARA ALMIYOR.

    Hepimiz meslek sahibi insanlarız, kendi adıma konuşayım ben bir holding de uzman avukatım.

    O sebeple ithamda bulunmadan önce, karşınızdaki insanları tanımaya çalışmalısınız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.