Şimdi Ara

Konum Servisleri ve Şarj..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ekranın sağ üst tarafında devamlı ok işareti çıkıyor. bu ok işareti bildiğim kadarıyla GPS'i çalıştıran uygulamalardan dolayı çıkıyor. fakat arkaplanda hiç program açık tutmamama rağmen bu işaret devamlı çıkıyor. dolayısı ile şarjım çok az gidiyor..

bende telefonda biras aşartırdım. Ayarlar-Konum Servisleri-Sistem servisleri içersinde Pusula ayarlama diye biryer var burayı kapattığımda üstte GPS işareti kayboluyor açtığımda ise yine işaret çıkıyor.

bu Pusula Ayarlama Ne işe yarar ? nedn hep GPSi kullanıyor. bilgisi olan var mı?

• Yer ve konumunu kullanalarak pusulanı ayarlıyor böylece pusulayı açıp o işarete tıkladıgında tık diye senin bulunduğun yeri haritada göstermeye yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realcem

Yer ve konumunu kullanalarak pusulanı ayarlıyor böylece pusulayı açıp o işarete tıkladıgında tık diye senin bulunduğun yeri haritada göstermeye yarıyor.

peki ben pusulayı hiç kullanmadığımda.yada pusula ihtiyacı olan programları kullandığında arka planda kapattığım halde neden devamlı olarak çalışıyor ? bunu anlamış değilim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge

quote:

Orijinalden alıntı: realcem

Yer ve konumunu kullanalarak pusulanı ayarlıyor böylece pusulayı açıp o işarete tıkladıgında tık diye senin bulunduğun yeri haritada göstermeye yarıyor.

peki ben pusulayı hiç kullanmadığımda.yada pusula ihtiyacı olan programları kullandığında arka planda kapattığım halde neden devamlı olarak çalışıyor ? bunu anlamış değilim..

Komple kapatıyormusun peki programları sadece home tuşuna basarakmı çıkıyorsun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.