Şimdi Ara

Konum neden silindi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konum neden silindi ey yönetici arkadaşlar? Felsefeyi Genel Kültür ve Bilim bölümünde değil de herkesin cozacağı Konu Dışı'nda mı yapsaydım? 2dir böyle konum siliniyor ve uygunsuz konu da değil? En azından açıklama gönderin... Sırf bu yüzden çok svediğim forumdan soğuyacağım.

Not: Elbet bu konuyu da sileceksiniz. Hatta bu sefer geçerli bi' sebeple, konu yanlış yerde diye sileceksiniz ama sildiğiniz konum bu bölümdeydi.

• Aynı konuyu tekrar aç ama içinde dini kavramlar olmasın.
  • yorum yapabilecek olanları kendin belirlediğin için
  • Ben en baştan dini silip yeniden açsam bile felsefe bu, elbet bi' yerinde din de mevzumuz olacak. Ayrıca düzeysiz bir şekilde de tartışmadık. Oldukça seviyeli ve mantıklı bir tartışamaydı.

quote:

Orjinalden alıntı: feath

yorum yapabilecek olanları kendin belirlediğin için

Kendim düşündüğüm mevzuları belirttim ayrıca konunun açılışında sizin de farklı alanda farklı düşünceleriniz varsa duymaktan memnun olurum gibi de bir şey yazdım. Hem atıyorum biri jeoloji hakkında konu açsa ben de girip aerodinamik hakkında konuşsam mantıklı mı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 13 Ağustos 2008; 22:40:26 >
  • Açtığınız konuya göz gezdirdim, gerçekten çok güzel bir konuydu ve derin felsefik tartışmalara imksan sağlama potansiyeline sahipti. Ancak sizin de bildiğiniz gibi insanlar felsefik tartışmalarda dahi olsa Tanrı' nın olmayacağı/olmadığı veya tam tersi durumları görüşlerine bağlı olarak kabul edecek ve tartışabilecek olgunlukta değiller.
  • Açıklamada bulunduğunuz için teşekkür ederim. Keşke tartışmanın sertleşme ihtimalini göz önünde bulundurarak değil de sertleşme başladıktan sonra silseydiniz. Neyse, sağlık olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagann

Açıklamada bulunduğunuz için teşekkür ederim. Keşke tartışmanın sertleşme ihtimalini göz önünde bulundurarak değil de sertleşme başladıktan sonra silseydiniz. Neyse, sağlık olsun...

Hayır benim bu bölümde yetkim yoktur. Bana kalsa ben konuyu silmek yerine konunun akışını bozacak ve tartışmaları amacından saptıracak mesajları silmeyi yeğlerdim ancak herhangi bir müdahalede bulunma yetkim yok. Aynı konuyu yeniden açmanızı ancak içeriğini biraz değiştirmenizi tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relusion -- 13 Ağustos 2008; 22:45:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitter Kapatıldı / Ana Konu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel konuydu, yazık oldu konuya

bencede sağlık olsun
  • Yarın aynı konuyu açarım tekrardan din kısımlarını olabildiğince traşlayarak ama şu anda yorgunum ve uykum var. İyi geceler forum ahalisi.

Not: Konumu silen yönetici bu konuyu kilitleyebilir. Ama lütfen öi (pm)den neden sildiğini belirtsin. Ona göre düzenleyerek yeniden açayım konuyu.
  • Konuyu din yüzünden silecek kişi kim çok merak ediyorum.

En alakasız yerlerde din konusu açılınca birşey olmuyorda en alakalı olan felsefe içinde kapatılıyorsa çok yazık.

Konuyu tam bilmiyorum ama bu sebeptense çok yazık derim.
  • Konu açmayı tekrar felsefe moduna giresiye kadar askıya aldım ama rica edsiyorum, konumu silen yönetici bana ulaşsın. Nerede hata yaptığımı söylesin ki düzelteyim, daimi bi' konu olsun.
  • Sayın arkadaşım bende daha önceleri neden bazı konular siliniyor diye düşünürdüm. Bazende kızardım. Ama inanki boşuna silinmiyor. Gerçekten herkes herşeyi seviyesini koruyarak konuşamıyor. Belki benimde hatalarım oldu herkesi aynı şekilde eleştirmek lazım. Ancak konu uygun bir şekilde açılırsa çok güzel ilerleniyor
  • Herkes Seviyeli Bir tartışma yapıp Sınırı korursa inanın hiçbir konu silinmez
  • Konumu görenler zaten sizin gibi yazmadı. Seviyesiz bi' tartışmaya hiç girmedik. Herkes düzgün bi' üslupla söylemek istediğini söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 17 Ağustos 2008; 12:49:22 >
  • Konuyu inceleyeceğim ve uygun olanı yapacağım.

Ancak bu tür konular açmak yasak. Bunun yerine yönetim ile ilgili sorunlarınızı, şikayet konusunda dile getiriniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.