Şimdi Ara

Konularım bitmedi hala birşey soracağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Matematikten olasılık binom kombinasyon
    fizik optik ısı sıcaklık elektrik
    Kimya hayatımızdaki kimya
    geometri dörtgen çember analitik
    biyoloji ekoloji kalıtım bitki ( biyolojide bu konularda 0 değilim ama ayrıntılı çalışmam gerek fazla soruda çözmedim hep konu çalıştım)

Böyle konular açmayı sevmemde sizce yetişirmi artık soru yardırmak istiyorum konu çalışmaktan bıktım ama daha var :(. Birde geometri üçgenler iyi sadece 25 günde birşey olurmu yoksa sosyal falanmı çalışssam mantıklı olur _?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realexile -- 13 Şubat 2016; 20:41:46 >

• Benimde benzer durum
    mat 1 mod ve pkbo
    fizik her konudan bişeyler biliyorum ama güzel bir tekrar lazım
    kimya son 3 ünite duruyor
    geometri bitti fakat 1 aydır 1 soru çözmedim
    türkçe paragraflar sıkıntı geçen sene gibi gelirse sorular 15 net anca çıkar gibi en azından palme 15 li deneme sınava kadar çözülmeli
    tarih 1 özet kitabı okunması şart
    biyoloji mitoz,mayoz,bitki,kalıtım,sistem(buna bakmam zatende) duruyor önceside 1 aydır bir satır okunmadı.
    ve adam akıllı deneme çözmedim 10 tane deneme çözmem lazım sınava kadar.
    24 sa+16 sa+16 sa +16 sa + 5 sa + 40 sa + 4 sa +20 sa şimdi şöyle kaba taslak bu kadar sa da biter gibi geldi mart 5 e kadar 20 gün var oda günde 8 sa dan 160 sa yapar buda yeterli konular biter ve 5 günde son tekrarlar yapılır.Kafamda bunu şimdi oluşturdum mantıklı ama işte hiç çalışma isteği yok nolcak bakalım.

• 20alper20 kullanıcısına yanıt
    okul engelliyor beni yoksa 1 haftada konuları bitirip soru deneme yapıcam. Aynı bende okuldaki denemeler hariç çözmedim hiç deneme onlarda okyanus kültür forumdakiler onlar ygsye uygun değil diyorlardı. Sen mezun musun
  • Sınav sezonundan önce farketmezdim bile ama şuan "şey"i birleşik yazınca sen rahatsız oldum istemsizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.