Şimdi Ara

konuları erken bitirmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar fikrimi değiştirdiniz mart sonu bitiriyorum eyvallah baştan dönüp 1 kitap daha çözme fikri beni cezbetti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • barkoda10 kullanıcısına yanıt
    Sen gözlerini kapatınca lambalar gitmiyor kardeşim. Birileri şu anda 100 netleri 70 netleri döşüyor ve sene sonunda da hakettikleri sıralamada olacaklar. Forumda da bir hayli mevcut bu arkadaşlar, geçen senelerin gurur tablosu konularına bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Forumda gerçekten iyi derece yapan her sene bir sürü insan çıkıyor.

2018 YKS sonuçları konusuna birazcık bak istersen, https://forum.donanimhaber.com/yks-2018-sonuclari-ana-konu--134025273

Buyrun bu da farklı bir konu bunu da ekleyeyim: https://forum.donanimhaber.com/donanimhaber-dershaneleri-2017-18-gurur-tablosu--134482732

İlk 5-10k'da o kadar çok insan var ki konuda sanki tüm forum ilk 5-10k yapmış gibi geliyor insana bir yerden sonra.

O arkadaşlardan dediğin gibi troll olanları da mevcuttur elbette, ancak genelinin doğruyu söylediğini ve gerçekten iyi yaptığını unutmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HacettepeTıp2019 -- 20 Aralık 2018; 23:20:50 >

• HacettepeTıp2019 kullanıcısına yanıt
    Bende bundan bahsediyorum, ispatlı olan çok nadir. Fakat büyük çoğunluğun troll olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Meseleyi farklı yere çekiyorsun, boş yapma

Darılmaca olmayacaksa direkt kendi düşüncemi söylemek istiyorum bu konu hakkında.

Bence siz olmak istediğiniz seviyede değilsiniz, sizin olmayı istediğiniz seviyede şu anda olan insanların netlerini de gerçekçi bulmuyorsunuz (herhangi bir ss atmadıkları müddet). Böylece kendinizi moralman korumuş oluyorsunuz. Bu doğrudur yanlıştır bilemem, dışarıdan bakınca şuan böyle görüyorum ben durumunuzu. Kaldı ki forumda belirli bir süre geçirdikten sonra kimin üç aşağı beş yukarı hangi seviyede olduğunu görüyor insan bence. O konularda şu şu neti yapıyorum diyen insanların dedikleri netleri ben her seferinde doğru söylüyorlar diye kabul ediyorum. Kimisi benden daha iyi durumda, kimisi değil. Yine de her biri bana ayrı bir motivasyon oluyor. Çünkü benden kötü durumda olan adama karşı ben daha iyi olmayı sürdürmeliyim, benden iyi durumda olan adama da yetişmeli hatta onu geçmeliyim. Bir sınav için kimseyi kırmak gücendirmek istemem ben, ancak eninde sonunda maalesef bir nevi yarışmaya tabi tutuluyoruz. İstediğim yere ulaşabilmek için de çoğu insanı geçmem gerekir benim. Ona göre de ders çalışmalıyım. Siz de benim gibi düşünmeye başlarsanız sizin için daha iyi olmaz mı? Çünkü sınavları iyi yapan çok sayıda insan var. Bu gerçeği de hatırlayarak derslerinize daha sağlam asılmanız sizin için de kesinlikle çok daha iyi olacaktır. Sınava 6 ayımız kaldı. 6 ayda çok şey değişir. Her gün bir öncekinin üstüne katarak ilerlediğimiz müddet hayalini kurduğumuz yerlere ulaşmamamak elde değil.

Umarım sürçü lisan etmemişimdir veya sizi herhangi bir şekilde gücendirmemişimdir. Hakkımızda hayırlısı olsun. İyi akşamlar, iyi forumlar.

• Duyduğum en saçma şey. Her dersten minimum 3 kaynak çözüyorum.Fizik1 de zorlandığım için 5 kaynak çözüyorum.Sor basıncı az önce öğrenmiş gibi cevaplarım.Adamlar bir video izliyor 1 kitap çözüyor neymiş Mart'ta konuları bitmiş.Kimse kusura bakmasın konuları bittiği anda 110 net üstü göremeyenin konuları bitmemiştir. Mat1 bitmiş Aytye geçmiş 30 net yapıyor.Demek ki bitmemiş.İnsanlar çok garip...

• HacettepeTıp2019 kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde düşünüyorum hocam, moral olarak koruma vs. ile alakası yok, kimseyle ilgilenmiyorum kendime bakıyorum. Ayrıca forumda böyle bir durumun olması herkesi geliştirir motive eder diye düşünüyorum fakat bu söylemlerde bulunan arkadaşların büyük kısmının altı dolu olmadığını düşünüyorum, elbette gerçeği söyleyenler de var çok iyi yapan arkadaşlarımız var aramızda.

• bu arada konuyu asıl açma sebebim mezun olarak konuları ne zaman bitirmenin mantıklı olduğunu düşünürken sizin de düşüncelerinizi almaktı. yanlış yerlere çekilsin istemem yoksa kimin kaç net yaptığı ya da söylediklerinin doğruluk payı pek germiyor beni. iyi geceler, iyi çalışmalar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MKILIÇ kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen nikola tesla mısın fizik1 den 5 kaynak ne çıkan sorular zaten belli fizik1 de

• Kimya,biyoloji,matematik,geometri şuan tüm konuları bitti kaynak temizliyorum sadece sıkılma falan da olmuyor insan bazı şeyleri unutabiliyor ve ben biliyorum dediği şeyler de yeni şeyler öğrenebiliyor.

• Kendimi şöyle avutuyorum mesela şuan birey b geometri çözüyorum elimde acil ve bilgi sarmal kitapları da var ama bir sayfasına bile bakmadım onları çözmek için can atıyorum bu kitap onlar için bir basamak gibi bunu aşmam lazım diyip çözüyorum her ders için geçerli

• quote:

Orijinalden alıntı: MKILIÇ

Duyduğum en saçma şey. Her dersten minimum 3 kaynak çözüyorum.Fizik1 de zorlandığım için 5 kaynak çözüyorum.Sor basıncı az önce öğrenmiş gibi cevaplarım.Adamlar bir video izliyor 1 kitap çözüyor neymiş Mart'ta konuları bitmiş.Kimse kusura bakmasın konuları bittiği anda 110 net üstü göremeyenin konuları bitmemiştir. Mat1 bitmiş Aytye geçmiş 30 net yapıyor.Demek ki bitmemiş.İnsanlar çok garip...
    Tyt fizikten 5 kaynak çözmek ?

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Elward kullanıcısına yanıt
    Evet yazın fizikten 0 çekiyordum son 3 kurumsal denemede hiç kaçırmadım bence hedefiniz yüksekse sorun olmamalı

33 k dan kırıkla denicem.gecen sene yaptığım hataları yapmicam.deneme az cozmustum.full deneme gidiyorum.sosyal çalışıyorum .

Konularin çoğunluğunu hatirladigimdan erken bitti.ama tekrar lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Threshin hooku T kullanıcısına yanıt
    Hocam 33K yapıp yanlış üni mi seçtiniz? :(

33 k yaptigimdan tercih yapmayı düşündüm.ytu inşaat kazandim.istedigim yer İTÜ uzay dı.bu sene tekrar denicem .duruma göre hareket edicem.ing ogrenebilirsem İTÜ uzayı yazarım .olmazsa tıp.(ilgilenmek istediğim meslekler)

Tabi bu sıralamayı yapmak en önemlisi.

Beni tercih yapmaya iten şey sınav sisteminin her sene değişmesi.tyt 62 k ydı.ise yaramaz yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Threshin hooku T kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.