Şimdi Ara

Konudışının geleceği hiç iyi değil :S!!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

Orjinalden alıntı: TheDarkDefender

Sizce ne yapabiliriz ???

bak: amuda kalkalım.
     Konudışının geleceği hiç iyi değil :S!!!!!!!

"Konu dışı ne olacak, konu dışının gidişatı iyi değil" konuları sıkmadı mı artık sizi de ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Mnr980

açılması gerekli gördügüm bölümler

Atatürk

Güncel konular(siyasivb.)

Osmanlıcılarada öyle bir grup lazım

bu gruplar ivedilikle dh ye eklemmelidir

ılk 2 konuya yönetıcılıgede talibim

üst yönetime ayrıca iletmiştım tekradan iletecegim

Güzel fikir
  • Birazdan bu konuyuda kilitlerlerse Şaşaırmayın

geçenler bi konu açtıydım konu dısında 4 gun uzaklaştırma Aldım

Ayrıca konu Dışında EDWİRD diye bir arkadasımız vardı Onuda Sınırsız uzaklastırdılar

bu konularda Yönetıme E-mail attım Verdikleri Cevap şu

Benim Attıgım Mail:
    Ben forumunuzdaki uyelerınızden Bmurat07 adlı uyeyım

adım murat ......... ve sızın bu forumunuza yaklasık 3,5 senedir uyeyım bu gecen zaman zarfında ılk defa hesabımın banlanması uzerıne bu msj yazma geregi duydum hesabım 4 gunlugune kapatılmıs bunun gerekcesı nedir dogrusu merak etmekdeyım vede şu konudada sıze bılgı vermek ısterım bu gecen 3,5 sene içerisinde şu son sene forumununuz en kötu senesidir. Forumda Gorev verdıgınız Yöneticiler kafalarına buyruk işler yaparak Forumu yönettigi sürece bu durumdan siz zararlı çıkarsınız yani biz sonuçda bir uyeyız bugun benı yarın bir başkasını böyle böyle cok uyenızı kaybedersınız.
    Bu forum buralara Kolay kolay gelmedi 2 gunluk yöneticilerden 4 gunluk banlamak insana cok koyuyor böyle insanlar oldugu surece sız kaybedersiniz

Bunun en basit örnegi benım dışımda Forumunuzda Edwird adlı uyenız vardı gercekten adam forum tarafından en cok sevılen kışılerden bırsııydı vede adamı forumdan banlayarak uyenızı forumdan soguttunuz sıze tavsıyem herkezı böyle ufak tefek şeylerle banlayarak uye kaybetmeyın gözden Düşmeyin

VERDİKLERİ CEVAP:

ATAMIZ ve abullahgül arasındaki Fark

Başlıklı konu nedeniyle uyarı puanı limitinizi doldurarak ceza aldınız. Şunuda belirtmek isterizki 2 günlük yöneticiler ceza veremez. Forumda ceza verme yetkisi sadece adminlere aittir. Moderatör arkadaşlar sadece ceza talebinde bulunabilir. Doğrudan ceza verme yetklieri yoktur. Yani kısaca hiçbir ceza kafadan verilmiyor. Açmış olduğunuz konunun uzun süredir foruma üye olduğunuza göre kural dışı ve tartışma yaratıcı bir konu olduğunu bilmeniz gerekiyor. Bunu bile bile konuyu açarsanız artık geriye yapılacak birşey kalmamakta.

Edwird konusunda ise hiçbir şey söylemeye gerek yok. Saçma sapan hikayelerle forumun seviyesini yerlere düşürmesine göz yumacak değiliz.

Edwird ı uzaklastırmalarındaki sebeb Saçma sapan Hikayeler yazmaymış Adam konu dışına Mizah Yazıyor Kufur yok birşey Yok veya Siyaset yok :D

Adı ustunde Konu Dışı ama Donanımhaber Yetkılılerı Bunu ayırt edemıyor Malsef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmurat07 -- 5 Nisan 2009; 11:42:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bmurat07

Birazdan bu konuyuda kilitlerlerse Şaşaırmayın

geçenler bi konu açtıydım konu dısında 4 gun uzaklaştırma Aldım

Ayrıca konu Dışında EDWİRD diye bir arkadasımız vardı Onuda Sınırsız uzaklastırdılar

bu konularda Yönetıme E-mail attım Verdikleri Cevap şu

Benim Attıgım Mail:
    Ben forumunuzdaki uyelerınızden Bmurat07 adlı uyeyım

adım murat ......... ve sızın bu forumunuza yaklasık 3,5 senedir uyeyım bu gecen zaman zarfında ılk defa hesabımın banlanması uzerıne bu msj yazma geregi duydum hesabım 4 gunlugune kapatılmıs bunun gerekcesı nedir dogrusu merak etmekdeyım vede şu konudada sıze bılgı vermek ısterım bu gecen 3,5 sene içerisinde şu son sene forumununuz en kötu senesidir. Forumda Gorev verdıgınız Yöneticiler kafalarına buyruk işler yaparak Forumu yönettigi sürece bu durumdan siz zararlı çıkarsınız yani biz sonuçda bir uyeyız bugun benı yarın bir başkasını böyle böyle cok uyenızı kaybedersınız.
    Bu forum buralara Kolay kolay gelmedi 2 gunluk yöneticilerden 4 gunluk banlamak insana cok koyuyor böyle insanlar oldugu surece sız kaybedersiniz

Bunun en basit örnegi benım dışımda Forumunuzda Edwird adlı uyenız vardı gercekten adam forum tarafından en cok sevılen kışılerden bırsııydı vede adamı forumdan banlayarak uyenızı forumdan soguttunuz sıze tavsıyem herkezı böyle ufak tefek şeylerle banlayarak uye kaybetmeyın gözden Düşmeyin

VERDİKLERİ CEVAP:

ATAMIZ ve abullahgül arasındaki Fark

Başlıklı konu nedeniyle uyarı puanı limitinizi doldurarak ceza aldınız. Şunuda belirtmek isterizki 2 günlük yöneticiler ceza veremez. Forumda ceza verme yetkisi sadece adminlere aittir. Moderatör arkadaşlar sadece ceza talebinde bulunabilir. Doğrudan ceza verme yetklieri yoktur. Yani kısaca hiçbir ceza kafadan verilmiyor. Açmış olduğunuz konunun uzun süredir foruma üye olduğunuza göre kural dışı ve tartışma yaratıcı bir konu olduğunu bilmeniz gerekiyor. Bunu bile bile konuyu açarsanız artık geriye yapılacak birşey kalmamakta.

Edwird konusunda ise hiçbir şey söylemeye gerek yok. Saçma sapan hikayelerle forumun seviyesini yerlere düşürmesine göz yumacak değiliz.

Edwird ı uzaklastırmalarındaki sebeb Saçma sapan Hikayeler yazmaymış Adam konu dışına Mizah Yazıyor Kufur yok birşey Yok veya Siyaset yok :D

Adı ustunde Konu Dışı ama Donanımhaber Yetkılılerı Bunu ayırt edemıyor Malsef

Yönetim tamamen haklı.
    Son derece mantıklı ve güzel bir cevap yazmışlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

evet
    dün de erkahn ile bu konuyu konuşmuştuk

dediği gibi eski dostlar forumu bırakıyor. olay birilerinin yollanmasından ziyade, konu dışının aldığı hali beğenmeyenlerin burayı ya da forumu bırakmasıdır.

gidişat iyi değil, zaten dostum erkahn da bunu söyledi, seni göremiyorum diyor. olay burada, eskiden 2 dakikalık sınırı çok bulurken, konulara mesaj yazmaya bile vakit bulamazken şimdi konu bulamıyorum.
    konu dışına girdiğimde birçok güzel konu ile karşılaşırdık. eğlencenin de bir seviyesi vardı.
    artı böyle değil. yaş muhabbetine girmek istemiyorum, eskiden de küçük büyük herkes vardı şimdi de var. ama artık olay çok değişti.

dev anket!!! iç çamaşırı tercihiniz
    bak sen, dev ankete bakar mısın
    boynunu kır çöpe at!
    yok ciddi birşey sormayacaksın böyle yersiz sululuklar oluyor. bir de bunlar bazı kişiler arasında prim yapıyor.
    bazıları aykırı görünmeye çalışarak kendini belli etmeye çalışıyor. farklı yazıyor, üslubu farklı oluyor vs.
    aynı konudan 50 tane açılıyor.
    hadi 1 ay önceden 1 tane açılmıştır görmezsin.

örnek, isimdidikle.com gibi bir site var, isminin ayrıntılarını ve kaç kişide olduğunu gibi istatistikleri veriyor
    20 tane var bu konudan, ortalamaya vurdum ayda 1 açılıyor

http://forum.donanimhaber.com/m_22337459/mpage_1/key_www%2Cismididikle%2Ccom//tm.htm#22337459
    http://forum.donanimhaber.com/m_27796338/mpage_2/key_www%2Cismididikle%2Ccom//tm.htm#27802003
    http://forum.donanimhaber.com/m_27545963/mpage_1/key_www%2Cismididikle%2Ccom//tm.htm#27545963
    http://forum.donanimhaber.com/m_27137503/mpage_1/key_www%2Cismididikle%2Ccom//tm.htm#27137720
    http://forum.donanimhaber.com/m_26738342/mpage_1/key_www%2Cismididikle%2Ccom//tm.htm#26738342
    http://forum.donanimhaber.com/m_25268608/mpage_1/key_www%2Cismididikle%2Ccom//tm.htm#25268608
    http://forum.donanimhaber.com/m_24609588/mpage_1/key_www%2Cismididikle%2Ccom//tm.htm#24609588
    http://forum.donanimhaber.com/m_23869542/mpage_1/key_www%2Cismididikle%2Ccom//tm.htm#23869542
    http://forum.donanimhaber.com/m_23149816/mpage_1/key_www%2Cismididikle%2Ccom//tm.htm#23149816
    http://forum.donanimhaber.com/m_22610945/mpage_1/key_www%2Cismididikle%2Ccom//tm.htm#22610945
    http://forum.donanimhaber.com/m_22552180/mpage_1/key_www%2Cismididikle%2Ccom//tm.htm#22552180
    http://forum.donanimhaber.com/m_22538052/mpage_1/key_www%2Cismididikle%2Ccom//tm.htm#22538052
    http://forum.donanimhaber.com/m_28956015/tm.htm

hepsi ayrı birer konu.

sonra bir de bu aralar öğrencileri sevmediğim yönünde bir kanı yayılmış.
    neden sevmiyormuşum? yok böyle birşey.
    dönem kapanır, hatırlayan beni anlayacaktır, eğitim bölümü olmasına rağmen her öğrenci arkadaşımız e okul konusu açar. birileri gelir karnesini koyar, hepsi de farklı farklı konularda ve konu dışında olmaktadır.

her gelenin konu açması doğru mu?
    ben eğitimle ilgili muhabbetleri dinleyecek olduğumda zaten eğitim-sınavlar bölümüne geçiyorum.
    konu dışında sizin saçma sapan floodlarınızı çekmek zorunda mıyım?

yok kar yağmış, tatil olur mu diye bekleyen öğrencilere kötü davranıyormuşum.
    insaf, zaten 4 tane "kar yağışı geliyor yehu" diye başlık var, bir de kar tatili olsun diye sabahlara kadar haber bekleyen arkadaşlarımız "acaba tatil olur mu" gibi başlık açmaya devam ederler, bir de bunu daha yere kar düşmemişken yaparlar, sonra kızınca suçlu biz oluruz.

bunlar forumu çekilmez yapan şeyler. ben farklı farklı konular göreyim diye giriyorum, forumun yarısı kar tatil olur mu başlığı olursa ne olur?

konu dışının geleceği yokki şuanda bile gayet bozuk. eskiden ceza alırdım konu dışında, şimdi 1 yıl olacak neredeyse uyarı puanımı doldurmadım. 1 kere uyarı puanım silindi, ayın 30unda da 2 ay önce aldığım bir uyarı silinecek. böyle giderse silinecek evet.

tabi yönetimin işine gelen cebine giren para. burada zilyon tane karı kız konusu açılıyor, seviye gayet düşük de çok da umurlarında sanki. tamam açılmasın demiyorum, açın bir ana başlık, konuşan oradan konuşsun. aha bahar da geldi şimdi forum iyice zıvanadan çıkacak.

çok üye ayrıldı, bir o kadar daha gider bu kafayla. tabi hiçbirimiz bulunmaz hint kumaşı değiliz ama olan burada donanımhaber'in adına oluyor. sitenin eskisi gibi olmadığını söylüyor herkes, sözlüklerde yazılanlar da öyle iç açıcı değil hani.

yönetim cebine girecek paranın yanında biraz da kaliteyi düşünmeli.

Adam burda sorunu gayet güzel açıklamış ama okumak zor geldi herhalde??
    Konu yaş muhabbetine girmesin istiyo herkes ama girmek zorunda! Ayrı yaşlara göre gruplar olmalı diye düşünüyorum. Ben konu dışına girdiğimde "hangi kalemi almalıyım" yada "50 liram var napiim" diye saçma konuları görmek istemiyorum. Eskisi gibi ilginçliklerin paylaşıldığı gülüp eğlenerek öğrenmemi sağlayan konuları görmek isterim.
    Mesela,
    Konu dışı Alt (kendine kalem arayıp silgisini yutanlar içn)
    Konu dışı Orta (benim gbi ilginç konulardan bişeyler öğrenmek isteyenler için)
    Konu dışı Üst (siyaset tarih vs. gibi ciddi konuları konusanlar için)

Hem bu sayede bu zırvalıklardanda kurtulmuş olmazmıyız?

• Edwirdi nasıl savunabiliyosun anlamış değilim.
  • 10 gündür filan konu dışına 5 dkkadan fazla giremiyorum. Kimler atıldı çok merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: HilFul

Edwirdi nasıl savunabiliyosun anlamış değilim.

Gayet Güzel savuna biliyorum En azından Hikayeleri SAçmada Olsa Sonuç olarak Mizah oldugu Bılınen birşey

Konu Dısındaki Birçok konu gibi Ciddi fakat saçma konular gıbı deıl Ayrıca herkez tarafından Begenilen hikayelerdi 7 sinden 70 ine
  • Öneri olarak belirtmek istiyorum ki;

Bu bölüm için 2 dakika bekleme süresi bence az bile... 5 dakika idealdir.

Kendini geliştirmek isteyen, bir konu hakkında araştırma yapmak isteyen, en az iki kere düşünerek bir kere konuşmayı yeğleyen, yazdığını yeniden inceleyerek yollamak isteyen bir kişi için 5 dakika idealdir. Acımasızca mı oldu? Acımasız olunmadı da ne oldu?

Aynı zamanda da ileti değiştirme ve silme özelliğinin de üyelerden alınması gerektiğini düşünüyorum. Böylece küfürbazlar da küfürlerinin üstünü örtemeyeceklerdir. En azından bu bölümde de bu kısıtlamaya gidilmelidir.

Nihayetinde burası bir forum... Forum hangi amaca hizmet eder?
    Bu bölüm hoş beş, iki kelam bölümü değil ki. Her konu hakkında konuşulabilen, fikir alışverişine girilebilen bir bölüm...

Bu ayrımı algılayamayacak durumda olanlar alıntı yapıp beni muhatap kabul etmesinler lütfen. Sohbet bölümü açılması için talepte bulunmanız daha yerinde olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 5 Nisan 2009; 11:57:53 >

• Metınt kım sutladı hollandalıyı
    yonetıcılerde ona kaymıs
  • quote:

quote:

Gayet Güzel savuna biliyorum En azından Hikayeleri SAçmada Olsa Sonuç olarak Mizah oldugu Bılınen birşey

Konu Dısındaki Birçok konu gibi Ciddi fakat saçma konular gıbı deıl Ayrıca herkez tarafından Begenilen hikayelerdi 7 sinden 70 ine

Bu yazdığın daha komik,emin ol.
  • quote:

quote:

quote:

mizah anlayışını sımdı daha ıyı anlayabılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmurat07 -- 5 Nisan 2009; 12:16:03 >

• Her zaman bu muhabbetler yapıldı.. Sonuç küçüldüğü falan yok..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

mizah anlayışını sımdı daha ıyı anlayabılıyorum

Bende

• quote:

Orjinalden alıntı: SeZa®

Metınt kım sutladı hollandalıyı
    yonetıcılerde ona kaymıs

• Aslında sebebi sorgulamaya ve fazla düşünmeye gerek yok. Konu dışı bölümünde bir fikir çatışması yaşanıyor.
    Yukarıdaki yorumları okumak bile bunu gözler önüne sermeye yetiyor.
    Bir grup Konu Dışı'nın daha ciddi, daha seviyeli, fikir alışverişinin yapılacağı, konuların tartışılıp yoğun bir bilgi akışının ve fikir alışverişinin geçeceği yer olarak hayal ederken diğer bir grup Konu Dışı'nı sadece eğlenmek için girilecek bir yer olarak gördüğünden hoşa giden, kendi zevkleri ve beğenileri doğrultusunda her türlü esprinin yapılabildiği, seviyenin sınırının aşılmadığı sürece ve eğlenmeye olanak sağladığı sürece düşürülebileceği bir yer olarak görüyor.

Bir grup hala şikayetçi ki klişeleşmiş sözlerin kalkmasının Konu Dışı'nın eğlencesinin kaçtığını düşünüyor.
    Her ne kadar bir çok üyenin (şahsi görüşüm bende hoşlanmıyorum.) tepkisini çeksede.

"Dedem bana balgam attı." şeklindeki bir yazıyı
    Olarak cevaplamak olur olmadık her yerde "Boynunu kır çöpe at", "Takam kafana", "Yan yatır" şeklinde bıkmadan yılmadan konulara cevap verip arkasından demek hoşlarına gidiyor demek ki...
    Burada kimsenin beğenilerini ve zevklerini sorgulayacak ya da yargılayacak halimiz yok. Ancak sanırım bu iki grubun ayrılması gerekiyor...

Bu konudaki fikirlerimi adminlerimizle paylaşacağım...

• quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

Allah aşkına şu süreye bakın

Konudışının geleceği hiç iyi değil :S!!!!!!!

En azından konu dışında süre daha da azaltılmalı.

bu kadar tanınmış bir forumda gördüğüm en saçma şey. 8 dakika yazıyor 2dk sonra mesaj gidebiliyor.

• metinT'nin şutlanmasına sebep olan konunun linki varmı
    birkaç gündür konu dışına girmemiştim işler baya karışmış
  • Konu dışı berbat bir durum aldı artık.Karı-kız konularından,gereksiz konulardan geçilmiyor.Eskiden sık uğradığım bir bölümdü artık çok nadir uğrarım,

Bir konuya girdiğim zaman imleci aşşağıya indirirken bile korkuyorum her an karşıma kötü bir şey çıkacak endişesi bütün konularda var.

Bence böyle davranışları yapan üyelere 1 hafta hem uzaklaşma birde üstüne 2-3 hafta o bölüme mesaj yazamama cezası verilmesini talep ediyorum...
  • sosyal anlamda internet yaygınlaştıkça kullanım seviyesi düştükçe bu zaten kaçınılmaz bir olaydı. kaba bi tabirle 'ipini koparan' buraya geliyor. kötü olan ise; bu yapılanları komik veya iyi sanmaları. yani ciddi bi konuya ''montla zıç muhahaha'' dedikten sonra bir başkası da ''süpersin dostum muhahah'' diye ceva verebiliyor. yılanın baını küçükken ezmek gerekir. sanmıyorum bu saatten sonra hal düzelsin...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.