Şimdi Ara

KONUDIŞI erkeklerin kahvehane kültürüne benzer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu son 1 aydır forum istatistiklerinde bayan üyelerin arttığı ya da onlar harun abilerde olabilirler. sonuçta bu tür kesimin arttığı gözlenmekte. buradan eski üyelere seslenmek istiyorum demiyicem çünkü onlar nasıl bi davranış sergileyeceklerini biliyorlar. KONU DIŞI na yeni gelen ve kuralları unutmuşlara hatırlatma ve bilgilendirme yapayım o zaman. bayan üyelerin konularına yalakalık yapmayın yeter. yağ çekmeyin. forumda bayanlar yokken nasıl konular açıyorsanız, nasıl mesajlar yazıyorsanız. aynılarını yazmaya devam edin. KONUDIŞI erkeklerin toplandığı bi mekandır. kahvehane kültürü gibi düşünün. bi kahvede full erkeklerin olduğu bi mekanda bi bayan içeri girerse nolur ? işte siz bu gibi durumları görmezden gelin. bu arada yanlış anlamayın hakaret, küfür edin demiyorum. sadece yalakalık ve boş yağ çekmeyin.

konudışı eskiden güzeldi. takılır şakalaşırdık. son zamanlarda yaş seviyesi iyice düştü. kötü oldu. ama konudışını asıl vuran olay bayanların buraya doluşması olacaktır.

zaten nefes alsın yeter diye düşünenler burada kız tavlayabilmek için binbir takla atacak. gerçek karakterlerini burada sergileyenler burada da sahte rollere bürünecekler.

hanginiz konudışında, hangi oje rengini kullanmak istersiniz diye bi anket açılmasını istersiniz ?

bayan üyelere ise şunu demek istiyorum. buradaki toplumu az buçuk tanıyosunuz. iltifat almak için egonuzu tatmin etmek için saçma konular açmaya son verin. takılacaksanızda konudışının kurallarına göre takılın. senelerdir süregelen geleneği bozmayın.

ohhhh rahatladım ya. artık banlasanızda, konuyu silsenizde umrumda değil. rahat rahat istediğiniz gibi konumu şikayet edebilirsiniz.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın reyiz
  • Sen kimsin yahu,sanalda kimi abaza kimi şey asılır yağ çeker bunlara karışmaya ne hakkın var,ki birde kızlara erkeklere genel olarak konuşuyorsun.
  • Bıktım sizin bu tür konularınızdan..
  • bi tabure çekin abime
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.