Şimdi Ara

KONU TAŞINMIŞTIR... (554. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.763
Cevap
32
Favori
234.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu dediğini Serdar, Tayfun abi, Azim vs.. yapıyoruz zaten ya hepimiz başka maçlar oynarken muhabbet ediyoruz yada birbirimizle oynarken ama herkes sesli grupta. gerçekten zevkli oluyor. Dediğin gibi 11 kişi bir takım olursa tadından yenmez
  • system44 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur ben PS4 ü yeni aldığımdan yeni yeni başladık. Murat'la yeni keşfimiz co-op diyebilirim. Akşamı iple çekiyorum o derece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urtur

Doğrudur ben PS4 ü yeni aldığımdan yeni yeni başladık. Murat'la yeni keşfimiz co-op diyebilirim. Akşamı iple çekiyorum o derece.

Club moduda cok keyifli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: urtur

Ultimate Team beni de sarmadı şimdilik. El çabukluğu marifet şeklinde gidiyor herşey. Belki düşük Div ler de olduğumuzdandır bilmiyorum. Herşey çok hızlı. Bakalım ya alışacaz yada yama falan çıkacak.

Ama biz benim kanki Murat'la mutluluğu Co-op seasons da bulduk. Yok böyle birşey. İkimiz bir takımda bir yandan mikrofon ve kulaklıktan muhabbet edip bir yandan karşımıza geleni tokatlamak çok zevkli.( bir iki bizi tokatlayan oluyor ama neyse ) Hatta benim teklifim sonuçta hepimizde ps4 var. Hepimiz kulaklık mikrafon sabiyiz. Toplanabildiğimiz kadar günler ayarlayıp saat ayarlayıp mikrofonları açsak. Hem muhabbetin dibine vurup hem de şu 11 oyuncuya kadar destek veren moda girsek? Düşünsenize 11 duayen hem geyik yapıp hem halı saha maçı gibi takılırız. İnanılmaz zevkli. Tarık'ın Tayfun Abi'ye 'İhtiyar şahsi oynama at ara pasını ' dediğini duyar gibiyim.

aynen yapmak lazım

• Seri-A bozdum Bpl yaptım ama sarmadı Seri-A dönüş yapıcam 3-5-2 denemek istiyorum Ama 4-3-3 dende vazgeçemiyorum Lw ve Rw geri gelmedikleri zaman sıkıntı oluyor bi çözüm bulmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tafo-1907fifa -- 30 Eylül 2014; 10:45:22 >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    benim 1748 000 gitti bekliyorum halen gelecek diye...
  • Dene dene hoşuna gidicek
    lm de el saravi değilde başka birini bul bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Serie a ile özel ilgilenen var mı? Tevezi cam olarak kullanip önüne higuain + palacio koyayım diyorum. Tevez h/h olduğu için kontraya çıkarken gerise kalıyor gibi geldi bana defansa dönüyor çünkü

kardeşim BPL nin la liganın ve Bundesliganın tüm adamlarını eksiksiz denedim..Seri a gibi takım yok hele tevez tam bir canavar olmuş hız güç şut kafa ne varsa var..Bnede 11 maç 19 golu var ..Şuan BPL de bile Aguero di maria ile birleştirip (7 chem) oynatıyorum..Adam bildiğin buldozer...Bu nedenle böyle bir adamı sakın CAm için heba etme..CAm da mertens var bende inan di maria ile oynamaktan daha büyük keyif alıyorum mertensten...
    Bu arada İtalya için en iyi taktik 352 diye düşünüyorum...Bu taktiğe geçtikten sonra 3 kez yenildim...Forvet olarak kesinlikle tevez-ibrabo trolü:))))
    benim kadro bu
    https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=jpRANeH1nLohK:ps3

• ARELİMOOO A kullanıcısına yanıt
    Bende oynuyorum tevez oyun kuruyor ,iyi şut çekiyor, hele fırsatçılığını söylemiyorum bile karambol varsa tevez orda hızı fiziğide iyi yani. ibarboyu denemedim ama higuain-tevez ikilisi ile oynuyorum iyiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barlas_

Dene dene hoşuna gidicek
    lm de el saravi değilde başka birini bul bence

İtalyada diğer bir alternatif 4312 dir ...Gayet başarılıdır... LM için Gervinho öneririm ben kullanıyorum çok memnunum...
  • ben Tevezi beğenmedim fiziği yetersiz kalıyor hele iyi cb ler karşısında kayboluyor benim görüşüm İbarbo daha iyi oynuyorum kişiden kişiye değişiyor tarıkın bir sözü var st gibi değil cm olsa daha iyi aynen katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tafo-1907fifa -- 30 Eylül 2014; 11:40:20 >
  • ARELİMOOO A kullanıcısına yanıt
    Gervinho denemedim ama defansı düşük biraz geri 3 5 2 de geri koşcak adam lazım

denicem rm de kimi kullanıyorsun ?
  • İlk başta ben de alışamamıştım sürekli 4-4-2 ve 4-3-3 taktıklerını kullanan bırı olarak ancak 3-5-2'ye gecınce diğer taktıklerı unutuyorsun oyle dıyım hocam sana.Ben 3 defansın onunde 2 CDM ile çanakkale geçilmezi oynuyorum o derece.Stoperlerde Chiellini Caceres ve Juan Jesus'u oynatıyorum pace ve güçleri iyi oldugundan kolay kolay kımse gecemıyor.

Oyuncu Tavsiyesine gelirsek CDM'de De Rossi ve Medel'i oynat derim.LM'de Gervinho RM'de Cuadrado Cam olarak İnsigne veyahutta Mertens ileride herkesin bildiği Tevez ve Ibarbo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARELİMOOO

benim 1748 000 gitti bekliyorum halen gelecek diye...

Gelir umarım 3 4 gün bekleyip gelmeyenler de var gelenler de var. Benim 30k geldi ama daha önce bi 5k kadar duman oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: ARELİMOOO

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Serie a ile özel ilgilenen var mı? Tevezi cam olarak kullanip önüne higuain + palacio koyayım diyorum. Tevez h/h olduğu için kontraya çıkarken gerise kalıyor gibi geldi bana defansa dönüyor çünkü

kardeşim BPL nin la liganın ve Bundesliganın tüm adamlarını eksiksiz denedim..Seri a gibi takım yok hele tevez tam bir canavar olmuş hız güç şut kafa ne varsa var..Bnede 11 maç 19 golu var ..Şuan BPL de bile Aguero di maria ile birleştirip (7 chem) oynatıyorum..Adam bildiğin buldozer...Bu nedenle böyle bir adamı sakın CAm için heba etme..CAm da mertens var bende inan di maria ile oynamaktan daha büyük keyif alıyorum mertensten...
    Bu arada İtalya için en iyi taktik 352 diye düşünüyorum...Bu taktiğe geçtikten sonra 3 kez yenildim...Forvet olarak kesinlikle tevez-ibrabo trolü:))))
    benim kadro bu
    https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=jpRANeH1nLohK:ps3

Ben tevezi beğenmedim bana uygun değil çok geri geliyor. Keza ibarbo da öyle kontrada sürekli geride kalıyor. Higuain güzel öneririm yanına bir ikinci bulursam güzel olacak. 352 güzel dediğin gibi. .

• torres denenebilir geçen rakip takımda var baya zorladı beni
  • Beyler kadrolarınızı kurarken mutlaka oyun stilinize ( paslaşarak , kontra , olgun atak vs. ) göz önünde bulundurun , bu sene workrate ler oldukça önemli , İbarbo med-med mesela hızlı kontra oynuyorsanız orta sahada pas aldığını göreceksiniz ibarbonun ama yerine bir higuain veya rossi olsa direk ceza sahasına doğru koşuları olur siz kontraya kalktığınızda , keza orta saha içinde aynı medel mesela def high ve hep olması gereken yerde atakları karşılar , bunun örnekleri çoğaltılabilir , dediğim gibi oyun stiliniz ve oyuncu workrateleri ile doğru orantılı kadroları deneyin mutlaka
  • Barlas_ kullanıcısına yanıt
    Senin ilacın görev adamı asamoah mehmet abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 30 Eylül 2014; 12:55:39 >
  • Aynen deneyelim mutlaka 11 li modu , ihtiyar kesin forvette oynar , pas masta vermez ama olsun ne yapalım
  • Fifaz kullanıcısına yanıt
    Alındı anlaşıldı başkan
  • 
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.