Şimdi Ara

KONU TAŞINMIŞTIR... (501. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.763
Cevap
32
Favori
234.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam duayenler tarik abi ps4 de fb21fb ve fb2121 olarak iki id olcak bende sabirsizlikla bekliyorum fifa 15 i ozellikle fenerle buyuk takimlara kafa tutmayi:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Konu taşınmıştır :

http://forum.donanimhaber.com/m_110049380/tm.htm
    Ps4 hazır, Fifa 15'i ve turnuvaları sabırsızlıkla bekliyorum hepiniz gibi. En keyifli maçları forum turnuvalarında yapmıştım, tabii şampiyonla(Vredd'le yaptıklarımı saymazsam). Üye olarak kaydedersen sevinirim Fifaz.
    Utkn.
    Psn: narkissos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkn -- 30 Ağustos 2014; 3:10:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ilk sayfayı güncelledim , psn adresi olmayanlar mutlaka belirtsin , birbirimizi ekleyelim

Tabii önce ps4 almam lazım benim eklemek için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QSerdar_TR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: system44

quote:

Orijinalden alıntı: urtur

quote:

Orijinalden alıntı: saintTR1

quote:

Orijinalden alıntı: dikkat mersinli
    Beyler ilk sayfayı güncelledim , ps4 te kullanacağınız psn adreslerinizi yazarsınız yada imzanıza ekleyin , bende güncelleyeyim

Tarık özledik seni abi nerelerdesin sen bırakdın bırakalı turnuva yüzüne hasret kaldık ya. İnşallah ps4 fifa 15de acısını çıkaırız değilmi. Benide eklersen yeni psn adresim Xx_S3RDARR_xX görüşmek üzere kendine iyi bak kardeşim.

Serdar slm kardesim , ps4 e ilk gecenlerden olarak sansli adamsin vesselam

Yaklasik 1 yildir hem foruma hemde oyuna uzak kaldim , bu sene hep birlikte acisini cikaralim derim

Evet tarık hocam sen bırakdın bırakalı fifa 14 den hiç birşey anlamadım. Meğer en güzel olay burda toplanıp turnuva yapıp muhabbetmiş olay. Gerisi yalan inşallah fifa15de tam bir yumak oluşturup sonuna kadar devam ederiz. Ayrıca arkadaşlar PS4 de bir olaya şahit oldum. Ben fifayı benim biladerle beraber aldık ben ana hesap bilader yan kullanıcı oldu. Böyle devam ettik sonra bilader kendi ana hesabından fifa 14 açıp ordanda oynaya bildi. Yani kendide istediği hesaptan fifayı açıp oynaya bildi. Normalde olmaması gerekiyordu oldu. Fakat bunu başka oyunda yapmaya çalışdı olmadı mesala BF4 de denedi olmadı. Demekki bunu fifada yapabiliyoruz. Bu demek oluyorki arkadaşlar herkes istediği hesaptan oyunu açabiliyor. Bunu biz denedik ve onayladık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QSerdar_TR -- 30 Ağustos 2014; 12:08:30 >

• Selam dostlar yeni psn:adnan_elbir

• 1. sayfada ki arkadaşları ekledimm

turnuvalarda lazım olacak
  • SLM arkadaşlar ben QSerdar_TR serdar'ın kardeşiyim 28 yaşındayım ps4 ü 8 ilk çıktığından beri kullanıyorum, bundan önce PC platformundaydım genellikle FPS tarzı oyunlar oynarım favori olarak sağlam bir BF ciyimdir tabi pc den ps ye geçiş sureci azda olsa devam ediyor malum klavye maus joğistiğe benzemiyor ama bu sureci atlattım sayılır, diğer oynadığım oyun ise FİFA'dır abim kadar olmasada kendimce iyi sayılırım, abimle beraber 15 i alacağız inşallah benide ekleyebilirsiniz turnuvalarda rakip olarak çıkabilirim karşınıza, biraz kastırmama bakar oyunu kavrayabilmem ;) bu arada bf4'de clan arayan arkadaşlar varsa bana özelden pm atabilir türkiyenin en güçlü clanların dan birisindeyim kurucu üyesi olarak, yardımcı olurum... ' SAYGILAR
    PSN: Xx_AST3CH_xX
  • selam beyler nasılsınız,Fut listesi var dediler geldikbu arada kaç tane fut konusu var biri bana açıklasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbi

1. sayfada ki arkadaşları ekledimm

Selam kardeşim nasılsın. Öncelikle yolladığın daveti kabul ettim. Bir sorum olacak ben bu pc den fut app den. oyuncu alıp satamıyorum neden bilgin varmıdır. Bu olay ps4 e geçtiğim zaman oldu. PS4 den oyuncu alıp satabiliyorum fakat pc den futa giriyorum herşey tamamda taransfer sayfasına girdiğimde ne oyuncu alabiliyorum nede satabiliyorum. Sürekli hata veriyor. Bilgin varmı bu olaydan.Bunu farklı bilgisayarlardanda yaptım hepsinde veriyor bu hatayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QSerdar_TR -- 30 Ağustos 2014; 18:52:35 >

• Tarık kardeşim. Burdaki ( Xx_AST3CH_xX ) kullanıcı kişi benim bilader oluyor onuda bu guruba dahil edersen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QSerdar_TR -- 30 Ağustos 2014; 19:17:54 >
  • quote:

quote:

Selam kardeşim nasılsın. Öncelikle yolladığın daveti kabul ettim. Bir sorum olacak ben bu pc den fut oyuncu alıp satamıyorum neden bilgin varmıdır. Bu olay ps4 e geçtiğim zaman oldu. pc den futa giriyorum herşey tamamda taransfer sayfasına girdiğimde ne oyuncu alabiliyorum nede satabiliyorum. Sürekli hata veriyor. Bilgin varmı bu olaydan.

Iyiyim dostum sen nasılsın :) web app 9 Mayıs ta kapatıldı :) sadece telefonlardan ve konsollardan trade yapılabiliyor :) kapatılma sebebide bu yardımcı programların futa verdiği zarar.

• quote:

quote:

quote:

Selam kardeşim nasılsın. Öncelikle yolladığın daveti kabul ettim. Bir sorum olacak ben bu pc den fut oyuncu alıp satamıyorum neden bilgin varmıdır. Bu olay ps4 e geçtiğim zaman oldu. pc den futa giriyorum herşey tamamda taransfer sayfasına girdiğimde ne oyuncu alabiliyorum nede satabiliyorum. Sürekli hata veriyor. Bilgin varmı bu olaydan.

Iyiyim dostum sen nasılsın :) web app 9 Mayıs ta kapatıldı :) sadece telefonlardan ve konsollardan trade yapılabiliyor :) kapatılma sebebide bu yardımcı programların futa verdiği zarar.

Hımm anladım ya bende benim kullanıcımdamı hata var diye çıpınıyordum. azdaha kullanıcı hesabımı silip başka hesap açacakdım. E ozaman hiçmi açılmayacak pc de.

• QSerdar_TR kullanıcısına yanıt
    Fifa 15 le birlikte açılacak, bu tür programları kullananları ban lıyorlar şuan. Anlayacağın temizlik yapıyor ea. :)

• quote:

Fifa 15 le birlikte açılacak, bu tür programları kullananları ban lıyorlar şuan. Anlayacağın temizlik yapıyor ea. :)

Tamam kardeşim çok sağol bilgin için. İyi oldu bunun bilmem.
  • FUT oyuncusu değilim ama FIFA98'den beri gerek PC, gerekse PS-3 ve inşallah da FIFA15 ile birlikte PS-4'te de bu oyunun müdavimi olarak, lig & turnuva vb. aktivitlerde bulunmak isterim size de uyarsa.

İsteyenler ekleyebilir, PSN'im imzamda yer alıyor
  • arkadaşlar herkese mrb. 15in çıkması yaklaşırken herkeste bi heyecan olmuş durumda bizde beklemedeyiz
    yalnız bir sorum olacak sizlere; ben ps4te 14 oynamadım ps3te oynuodum, şimdi ea pack falan verdiğinde ps3 platformunda mı olacak yoksa herhangi bir isteğe bağlı olarak ps4 için yapma şansım var mı?
    yada ps3 ile 4 aynı platform mudur bir bilgi verirseniz çok memnun olacağım, ps4 dü de 1 ay içinde almayı planlıyorum, malum 15in çıkmasınada o kadar bir süre kaldı.
    Tarık abinin turnuvalara katılmak lazım herkese ii oyunlar sık sık konusmalarımız olacaktır.
  • Ozitech kullanıcısına yanıt
    Aramıza hoşgeldin dostumm

• Young_Caesar kullanıcısına yanıt
    Mrb üstad hoşgeldin :)

Sorduğun soruyu cevaplayayım,

Ps4 ve ps3 te fifa 14 tamamen farklı, şöyle daha açıklayıcı olur, ps4 için geliştirilen fifa 14 ün oyun motoru yenilenmiş. Ps4 sezon ortasında çıktığı için ps3 ten ps4 de geçişler oldu. Transfer bölümü ortak kullanıma açıldı. Web app Mayıs'ta kısıtlandı (transfer bölümü). Senin bahsettiğin oyunun en başındaki hediye gold paketler sanırım, bu her iki platformda verilecek tabikide. Ama transfer list şuanda olduğu gibi ortak mı olacak net bir bilgi yok. Oyun çıktığında göreceğiz :)

• Muhibbi kullanıcısına yanıt
    h.bulduk üstad saolasın açıklama için =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozitech

FUT oyuncusu değilim ama FIFA98'den beri gerek PC, gerekse PS-3 ve inşallah da FIFA15 ile birlikte PS-4'te de bu oyunun müdavimi olarak, lig & turnuva vb. aktivitlerde bulunmak isterim size de uyarsa.

İsteyenler ekleyebilir, PSN'im imzamda yer alıyor

Slm kardeşim ,

Ne yazıkki grubumuz maalesef fut modu odaklı , seni gruba eklemeyeceğim ama istediğin zaman paylaşımda bulunabilirsin , 98 den beri fifa ile iç içe olarak sana bir soru :

Nasıl olduda şu fut bağımlılığına bulaşmadın dostum

• 
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.