Şimdi Ara

Konu / Soru dağılımı - Kafam karıştı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllara göre baktığımız zaman hemen hemen hep aynı konulardan soru çıktığını fark ettim. Yani örneğin coğrafyadan 15 konuya çalışıyorsak sınavda 4-5 konudan soru geliyor zaten 5 tane soru var kaç farklı konu gelebilir ki ? Bu şekilde bakarsak ya bu konu/soru dağılımını yazan siteler yanlışlık yapıyor ya da ÖSYM gerçekten böyle bir strateji izliyor. Kafam karıştı şimdi

Sizce, özellikle sözel derslerde yıllara göre konu/soru dağılımına bakıp ona göre yol izlemek ne kadar mantıklı ? beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeOSD -- 20 Aralık 2019; 23:5:44 >

• Bence pek mantıklı değil hocam. Şöyle düşünün. X konusu her yıl müfredatta ama hiç soru çıkmıyor. Sizin girdiğiniz yıl X konusundan soru geldi ve yapamadığınız için üniversiteye giremediğiniz falan

Tabi ki çok düşük ihtimal :D

Bence riske atmayın hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Örneğin ösym biyolojiye baktığımız zaman Canlıların t. bileşenleri, hücre yapısı, ekoloji, hücre bölünmeleri hemen hemen her sene gelmiş ee 4 tane soru etti. Zaten sınavda kaç tane geliyor ki ? diğer konulara çalışmak gereksiz mi şimdi ? Yoksa bir yerde bir şey mi kaçırıyorum ben ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeOSD -- 20 Aralık 2019; 23:13:49 >
  • beosd kullanıcısına yanıt
    E zaten başka ne kaldı ?
  • GrazieRagazzi kullanıcısına yanıt
    niyetim öyle yapmak değil diğer konularada çalışıyorum zaten ama şimdi soru/konu dağılımına baktığımda sorular standart konulardan geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SignOfDarkness

E zaten başka ne kaldı ?
    Fene hakim değilim saydığım konular kendi içerisinde açılıyor mu ?
  • beosd kullanıcısına yanıt
    Fen derslerindeki konuların hemen hemen hepsi sınavda çıkıyor. Sosyal için ama dediğin doğru fakat riske atmaya gerek yok. Daha 6-7 ay gibi bir süre var bu zamanda konuları baştan başlayıp 2 defa daha bitirirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.