Şimdi Ara

Konu silinebilir !! (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.990
Cevap
38
Favori
207.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
Giriş
    telefonu garantiye göndermedim zaten şu an kullanmıyorum boşta duruyor yani garantisi galiba 1 seneden fazla kullanıcam zaman gönderirim ama şimdilik boşta
    biraz kötü kullanan biriyim... dogrudur sizde 1 senede olmuştur ben o bir ayda çok kez düşürdüm telefonu ama kullandıgım diger marka telefonlar bu kadar deforme olmuyodu biraz hassas telefon daha çok kızlara özel yapımış sanki benim fikrim bu :D tasarımı çok güzel o yüzden kızlara özel dedim hem ince hem kibar ...hemde kızlar biraz daha özenli kullanıyo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk5851 -- 3 Temmuz 2016; 19:46:30 >

• faruk5851 kullanıcısına yanıt
    Ben garantiye verdim reis sıkıntıları mevcuttu birkaç güne gelecek cevabı bekliyorum dur bakalım ne kadar patlacaklar bize telpadan ?
  • Ekrandan sıkıntısı olanlar donma ve kendi kendine basma...koruyucu cam ekran taktirin duzeliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discovery2 beyaz renk 21 ay kullandım.

1-aldığımda ekran bozuk çıktı yenisini istedim yeni sıfır telefon aldım.
    2-ekran dokunmatiği 2-3 ay sıkıntılıydı telefona güncelleme geldikten sonra düzeldi.
    3- 15.aydan sonra ekranda sararma lekenlenme oldu kenarda kaldığı için beni rahat sız etmediği 6 ay öyle kullandım sonra götürdüm 2 satte ekranı değiştirip verdiler, kasada ufak tefek çatlaklar vardı onları söyledim kasayıda değiştirdiler.

Bu son işlemi yaparken bana dediler ki telefonunuzu 300tl ye sayalım GM5 PLUS verelim dediler, ilk başta kabul etmedim 1 hafta sonra geri gittim discovery2 yi 300 e saydılar üstüne 700tl verdim ve 1000tl ye GM5 plus aldım, kampanya hala devam ediyorsa değerlendirilebilir bence.

Neden tekrar general mobile söyleyim.

- garantinin bitmesine 3 ay vardı ve garantisi bittikten sonra çıkan her arızayı kendimiz yaptırmamız lazım
    her an arıza verebilir yaptırmak içinde bu cihaza para vermek istemeyeceğimi düşünüp elden çıkarmış oldum.

- her an arıza verebileceğini düşündüğüm bir cihazı başkasına satmak istemedim, hayatımda kimseye bozuk mal satmadığım gibi bozulabileceğini düşündüğüm bu cihazıda kimseye satıp başlarına bela etmek istemedim. en iyisi aldığım yere geri vermiş olurum elden çıkarırım dedim.

-tekrar gm tercihim çünkü bu cihazı 21 ay kullandım neredeyse 2 sene işimi gördü, her sorun olduğunda her arıza olduğunda sorunu çözen bir teknik servis bana yardımcı oldu teknik servisten memnun kaldım.

Şu anda gm5 plus kullanıyorum ve ben telefondan memnun kaldım, gm5 plus içinde memnun olanda var memnun olmayanda var yine yorumlar ikiye bölünmüş durumda şansımı deneyecem deyip aldım bence güzel.

Benim de discovery2 maceram böylelikle bitmiş oldu. konuda beraber yazıştığımız konuştuğumuz yardımlaştığımız tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum forum donanım haber de başka konularda görüşürüz diyerek herkese selamlarımı sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

• bayramses kullanıcısına yanıt
    Albenisi yok ki. Gm5 Plus 1000 liraya almış oldunuz. ( Ki o sıfırlanmış telefon daha çok ederdi )

1000 liraya forumda garantili tertemiz Z3, M9, Note 4 vs amiral gemi modeller alınır. Hepsi de Gm5 Plus'tan 5 gömlek üstündür. Hatta 3 yıl öncenin telefonu Z2 600 liraya falan alınır tertemiz yine Gm5 Plus'tan 5 gömlek üstündür.

General Mobile pişmanlıktır. Arkasında Google değil Amerikan başkanı bile olsa GM çöplüktür. En adi malzemeden üretilir. Adinin de adisi malzeme yani.

Konuya gelirsek arkadaşlar telefon şuan önümde daha 1 yıllık cihaz sistem dosyaları sıkıntılı format attım. Ama bu ne rezilliktir. Dokunmatiği iğrenç, ekran iğrenç, tepki süresi yüksek, kamera çöp, şarj soketi her GM gibi sıkıntılı. Yazık alan ablamız 888 lira vermiş şu çöpe. 888 liraya geçen yıl z2 falan alınırdı garantili.

Bakıyorum güncelleme kısmına 4.4.2 kalmış. İlla rom atıcaz.

• Bakıyorum da kimse memnun değil bu telefondan elime bedavadan discovery 2 gecti ve ben bazı seyler hariç çok beğendim

Öncelikle artıları şu şekilde(+)
    -ekranı cidden çom güzel 4k ekrana alışık olanlara kötü gelebilir ama ben bugune kadar hep 720p ekran kullandım (discovery-desire 816-xoom2) ve KENDİ ADIMA KONUŞUYORUM şu ana kadar gördüğüm en iyi ekran ama ışığı birazdaha kısıla bilse iyi olurdu gece en düşük ışıkta rahatsız edebiliyor
    -htc kullandığım için ses kalitesinden çok şüpheliydim özellikle hoparlor altta oldugu icin bana rezil bi muzik deneyimi vericek diye düşündüm çok kötü değildi ama çok ta iyi değil
    -performansı bana çok iyi geldi özellikle snapdragon 410 adreno 305 den sonra canavar gibi geldi gta san Andreas ı maximum ayarlarda çok hafif kasarak oynanıyor biraz dusurunce rahat rahat oynanıyor
    -malzemele kalitesi fena değil
    -sanaltuş değil kapasitif tuş olması ekranı daha buyuk ve telefonu daha kucuk gosteriyor

Eksiler(-)
    Benim için en büyük eksi micro sd kart takılamaması ve cihazın 16 gb olması 32 yada 64 gb olsa laf etmem ama 16 gb çok az özellile benim gibi telefonda müzik dinleyen biri iseniz 12 tane albüm zar zor sığıyor ve başka bişey yükleyemiyorsunuz en azından sd kart slotu olmalıydı
    -arayüzü çok dandik takılmalar buglar var alışılması da biraz zor custom rom atıcam ama stabilite açısından süpeliyim
    -kamerası çok kötü özellikle ön kamera yağlı boyadan farksız
    -malzeme kalitesi her nekadar fena olmasada arka taraf cidden çok kötü baska modele benzemesini geçtim olabilicek en kötü tasarıma sahip olan telefonun tasarımını kopyalamalarıda ayrı bi komik önden hoş duruyor ama arka görünüşü cidden rezalet
    -kimisi için bişey ifade etmeyebilir ama hoparlorun alta veya arkaya konulması kadar saçma bişey görmedim altta oldugu icinde film izlerken yada oyun oynarken kapanıyor ve ses kesiliyor en azından htc 10 daki gibi ahizeden de ses gelse daha iyi olurdu
    -şarjı pek iyi gitmiyor

Benim gördüklerim bukadar yorumlarım görecelidir benim beğendiğimi siz beğenmeyebilirsiniz yada benim için eksi olan şeyler sizin için artı olabilir ben telefonu begendim ama beğenmediğim yanlarıda var denildigi kadar kötü bi telefon olmadığını düşünüyorum

• Selamun aleyküm arkadaşlar GM discovery 2 de geliştirici seçeneklerini tamamen nasıl kapatabilirim hiç açılmamış gibi ?
    yardımcı olan herkese teşekkür ederim
  • Arkadaslar benim telefonun ekrani kirildi goruntu yok sadece dalgalanma var . ucuza bu ekra i nerden alabilirim .

• Benim telefonum general mobile air 1Gb akıllı jestler var akıllı uyutmak için sağ üst köşesine iki kere dokunuyoruz ama çalışmıyor ayarlardan kontrol ettim açık acil yardım edebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloody24 -- 11 Mart 2017; 17:23:0 >
  • arkadaşlar bu markadan uzak durun telefon telefon değil servisi servis değil.
    hem discovey 1 hem de discovery 2 vardı ikisi de pert oldu. eski samsung telefonum ise hala çalışır durumda.
    aman ha forumlar bunun için var.
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.