Şimdi Ara

Konu silinebilir !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.990
Cevap
38
Favori
207.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gm kendisimi uretiyo yoksa yine gionee den mi aliyor cihazlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

En son cikan model mi yani gmd 2 mi benim dedigim sadece gmd olan

çıkacak olandan bahsettim ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

Gm kendisimi uretiyo yoksa yine gionee den mi aliyor cihazlari

Hiçbir şirket kendisi üretmiyor, çinli bir cihaz üreticisi ile anlaşıp aynı kasada donanımlarını komponentlerini seçip ürettiriyorlar.
  • mandepxl kullanıcısına yanıt
    Ha yok ben suan ben piyasada olan gmd
    Sarji cok iyi gidiyor tek sarzi ile degil herseyi ile on numara

• quote:

Orijinalden alıntı: MOVISTAR

quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu

Bende bu telefonu bekliyorum.Umarım fiyatı uygun olur.Çıksın konu sahibi arkadaşla beraber alacaz

Ooo Oğuz bey ler de burdaymış.Hoşgeldin kardeşim alacaklar listesi mi çıkarsak acaba..Telefonu alıncada D2 kullananlar klübü yaparız.

Kardeş liste hazırlayalım ilk mesaja ekleyelim daha sonra kullananlar kulübü diye devamı gelir zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: cxsdvcx

Eğer alacaklar listesi olacaksa benide dahil edebilirsiniz :D . Şaka bir yana genel olarak telefonun 850 tl olarak nisan da çıkacağı söyleniyor şu ram'ın 2gb olması çok iyi oldu. Ben çıkar çıkmaz almayacağım. Malum discovery 1 ile hemen alıp soket şarj problemi ekranda ölü pixel felan bunun gibi bişeyler oldu ama mayıs haziran gibi direk elimde olur.

Aynı şeyi bizde düşünüyoruz hem sınav dolayısıyla hemde bu yüzden.

• gpu adreno 320 olabilirmiş
  • Arkadaşlar alacaklar listesi oluşturuyoruz listeye eklenmek isteyenler konuya mesaj atmaları yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOVISTAR -- 11 Şubat 2014; 23:53:25 >
  • yaz bakalm listeye

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazomir

yaz bakalm listeye

Eklendi

• aga 849 çok ya neden mi gm yi biz yüksek performans/iyi fiyat diye seviyoruz 750 civarı çıkarsa kasa kelitesi idare eder,video incelemekleri ve yorumlar olumlu olursa alırım
  • Sony z gibi suya ve toza dayanıklı olsa daha güzel olurdu...nasıl bir koruma düşüülüyor,bilgisi olan varmı.
  • Yaz

• Hadi hayırlısı beklediğim bir cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

Yaz

Eklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: enigmatr01

Sony z gibi suya ve toza dayanıklı olsa daha güzel olurdu...nasıl bir koruma düşüülüyor,bilgisi olan varmı.

Ekranı daha kalınmış sanırım inceleme videosunda bahsediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: player07

aga 849 çok ya neden mi gm yi biz yüksek performans/iyi fiyat diye seviyoruz 750 civarı çıkarsa kasa kelitesi idare eder,video incelemekleri ve yorumlar olumlu olursa alırım

850ye çıkarsa alınmazki en fazla 750 sanırım piranha zen alcam sonuçta martta çıkacak ozamana kadaaar.hem gmd2sonuçta 600 lirayada çıkmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydenz -- 12 Şubat 2014; 16:27:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

quote:

Orijinalden alıntı: player07

aga 849 çok ya neden mi gm yi biz yüksek performans/iyi fiyat diye seviyoruz 750 civarı çıkarsa kasa kelitesi idare eder,video incelemekleri ve yorumlar olumlu olursa alırım

850ye çıkarsa alınmazki en fazla 750 sanırım piranha zen alcam sonuçta martta çıkacak ozamana kadaaar.hem gmd2sonuçta 600 lirayada çıkmayacak

piranha da güvenemiyorum bu olmazsa büyük ihtimalle bi lumia alırım ama marketi sıkıntı
  • beni de ekle
  • Bu model yine blulife firması üretimimi olacak acaba bilgisi olan varmı öyle olması tercihim çünkü elimizdeki discoverylerden memnunuz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.