Şimdi Ara

Konu silinebilir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livedinho -- 29 Haziran 2013; 6:29:39 >

• musteri hizmetlerinin kapsını baya bi calın. hatta mumkunse erkek m. temsilcisi dusurmeye calısın.
    malum kadınların nasıl kafa patlattıgı ahah
  • Merhaba

*952# ile online işlemlerden de yapabilirsiniz. Müşteri hizmetlerindende . Müşteri hizmetleri konuşmaya başladığı zaman önce 0 daha sonra 1 daha sonrada 0 a basıp direk t gireceksini. Sizi GS mobile müşteri hizmetlerine aktaracaktır ve 3g nizi aktif hale getirecektir.

Bulunduğunuz yerde 3G desteklemiyorsa avea :)))) iade sürecine giriniz ve modeminizi iade ediniz.
  • 3 g desteklemiyor bayideki çocuk birde sallamış bizimkilere yok full 8 megabit filan çeker diye 120 kbps bile çekmedi hemde izmirde şehrin göbeği yeşilyurtta

Aman diyim arkadaşlar siz siz olun avea 3g bir yakınınızdan denemeden almayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: livedinho

3 g desteklemiyor bayideki çocuk birde sallamış bizimkilere yok full 8 megabit filan çeker diye 120 kbps bile çekmedi hemde izmirde şehrin göbeği yeşilyurtta

Aman diyim arkadaşlar siz siz olun avea 3g bir yakınınızdan denemeden almayın

Şimdi senin yapacağın şey şu

1- Müşteri hizmetlerini arıyorsun 3g olmadığını ve modemini kullanamadığını söyleyeceksin. Gerekli incelemeleri yapacaklar ve iade sürecine alacaklar.

2- Modem iptalini ceza yemeden yapman için işlemi müşteri hizmetlerinden yap mesai saati içinde yap ama. mağdur olduğunu ve kullanmadığını açıkça belirt.

3- Müşteri hizmetleri Hattını kısıtlayacak ve iade sürecine gireceksin. Mutlaka modemi göndereceğin adresi al ve kargola modemi notunu al .

4- Herhangi bi avea bayisine git modemin iptal işlemini bitir. Gerekçe olarak MÜŞTERİ HİZMETLERİ ŞİKAYET bölmünü işaretlettir. Modemi eğer bayiye bırakacaksan . MODEM TESLİM TUTANAĞINI ve HAT İPTAL BELGENİ mutlaka al.

İşin bitti Hayırlı olsun.

Avea nın internet hızına gelince eğer 3G destekliyorsa bölge çok iyi modem alacaklar önce kullanacakları yerde görüntülü konuşmayı denesinler . Eğer görüntülü konuşma varsa 3G internet hızıyla bağlantı sağlayacaklardır korkmadan alabilirler .

• quote:

Orijinalden alıntı: livedinho

dün yeğenim gitmiş arkadaşlar taraftar 3g modem kampanyasından 5 gb kotalı 19 tllik paketten almış...

Konu silinebilir..

çekimi böyle arkadaşlar ve çok yavaş internet google dns atadım ağ ayarlarından biraz daha sağlıklı oldu ama
    abartmıyorum google filan 1 dk anca açıyor...

forumdan bir arkdaş dün mesajında böyle birşey bahsetmiş..

https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=25990

quote:

Data hattınızı bir cep telefonuna takıp *952# tuşlayın gelen şifre ile Online işlemlere girip hattınızın 3G aktif olup olmadığını kontrol edin.maalesef avea jetmodem ile birlikte data hattı satıyor ama nedense 3G aktif hale getirmediği için ve online işlemlerden 3G aktif hale getirileceğini müşterilerine de söylemediği için;kullanıcılar EDGE ile bağlanmak zorunda kalıyor.Aynı olay bizim de başımıza geldi ve 15 ayı geçkin bir süre EDGE ile balandım ki ; avea'ya yazıklar olsun.

acaba bayideki kişiler vs 3g vs aktif ettirmedimi anlamadım..

ayrıca yeğenime dün aveadan şöyle bir mesaj gelmiş..

quote:

Internet kullaniminiz fatura ust sinirina ulasti.Hiziniz baska bir kampanya/paketiniz yoksa dusurulecektir.Ayda 19TLye 1GB paketi icin 1GB yazip 5555e gonderin.

cocuk daha 3g modeli alıp gireli 15 dk olmadı bu mesaj gelmiş..

kullan yazıp 9495 yazıp kota sorgulattım bunu dedi

quote:

Kalan Internet 26/02/2012 : 8221MB

8 gb kota diyor halbuki yeğenim 5 gb kota istemiş vallah arkadaşlar napıcaz net baya yavaş sorunlar bu mesajıda mobile.donanimhaber.com şeklinde girerek gönderiyorum yoksa normal donanimhaberi açmak 10 dk sürüyor.

Merhaba;

cep telefonu numaranızı ve modem hattınızın numarasını

direkt mesak yoluyla iletebilirseniz

size kısa süre içerisinde yardımcı olabiliriz.

Bilginize sunarız.

• yardımlarınız için teşekkür ederim dün yeğenim ve hat üstüne olan ablam gitmişler bayi iade alamam çekmiyorsa yapıcak birşey yok demiş her nedense satarken 3g full çeker turkcellden daha iyiyiz diyen kişi bu sefer bilgisayar ekranından bakıp doğru sizin orda bölge sinyali zayıf demiş ?

bu nasıl ticaret ben çözemiyorum çekmiyorsa neden satıyorsun kardeşim ? tüm aile olarak avea hat kullanırız her zaman kampanyalarının bir çoğunuda takdir ederdim ama bu olaydan sonra gözümde 1 puan eksilmiştir kendileri...

ben yarın o modemi alacağım m.hizmetlerini kendim arıyacağım yeğenim ve ablam pek bu işlerden anlamaz onları kandırmaya çalışıyorlar eğer m.hizmetleri yardımcı olmazsa modemi alıp gidip bayideki adamın kafasında kıracağım karakolluk olmayı göze alıp sonrada gidip güzelce tüketici hakları mahkemesine şikayet edeceğim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu silinebilir
    9 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNEBİLİR
    9 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNEBİLİR
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefonunuza internet paketiniz aktiflestirilmistir mesaji gelmeden interneti kullanirsaniz ucrete tabi diye biliyorum.

Ayrica aveanin internet hizi genele bakarsak yavas ve pingleri yuksek gibi.
  • usb uzatmayla deneyin birde,cam kenarı olursa 3G gelebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.