tüh sağolasın hocam |
Konu silinebilir (15. sayfa)
-
-
-
ben de 3000 liradan aldım az önce, gördüğüm kadarıyla ışık sızması ve piksel sorunları çok konuşulmamış. sorunsuz bir panel gelmesi ümidiyle
-
3000 TL tekrar düşmüş
https://www.itopya.com/dell-27-s2721dgf-165hz-1ms-2xhdmi-dp-qhd-freesync-nano-ips-premium-pro-pivot-gaming-monitor/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az önce aldım. Fiyatı güzel düşmüştü. Umarım güzel ve sorunsuz gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizi_emre -- 24 Eylül 2021; 9:40:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: wizi_emreAz önce aldım. Fiyatı güzel düşmüştü. Umarım güzel ve sorunsuz gelir.
Ben de kontrol ederken gördüm hocam. Sanırım daha önce 2999 TL'ye satılmıştı. Öncekine yetişemedim şimdi aldım umarım sıkıntısız gelir.
Edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tojblok -- 24 Eylül 2021; 6:35:57 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: wizi_emreAz önce aldım. Fiyatı güzel düşmüştü. Umarım güzel ve sorunsuz gelir.
burayı görerek ben de sipariş ettim. Umarım sorunsuz gelir.
-
Monitör elime ulaştı ve kurulumunu yaptım. Kutu daha önce açılmamış, kısacası etiketi yerinde kapalı kutu geldi.
Sağ üstte ve sol üstte herkesin bahsettiği gibi iki nokta var ışık sızan fakat o kadar küçükler ki fark edilmesini imkânı yok kullanımda. Görmek isterseniz görürsünüz ancak. Keyfekeder bile değil. Hatta gözüksün diye özel açıdan çektim fotoğrafları.
İtopyadan aldığımız modeller Dell 27 sS2721dgfa modeli arkadaşlar. İki üründe de donanım olarak (panel vs) aynılar, sadece yazılımsal güncelleme farkı bulunuyor.
Yaptığım testlerde monitörde ölü pixel bulunmuyor ve ürün gerçekten de Premium hissî veriyor. Alan arkadaşlarında benimki gibi ellerine sorunsuz ürün ulaşması dileğiyle. Sorularınız olursa ürünle ilgili, testleri yapıp cevabını yazarım. İyi günler dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizi_emre -- 27 Eylül 2021; 11:55:0 >
-
ekran dışında kalıyor
-
monitör sorunsuz geldi ama sanırım benim bilgisayar eski diye en fazla 2k 120 hz 8 bitte çalıştırabiliyorum :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: F13monitör sorunsuz geldi ama sanırım benim bilgisayar eski diye en fazla 2k 120 hz 8 bitte çalıştırabiliyorum :(
Sistemdeki ekran kartı nedir ?
Displayport 1.4 2K 165 hz 10 bit
HDMI 2.0 2K 144 Hz
-
Evet hocam, ekran dışında kalıyor. Önemsiz birşey.
-
Gtx 870m sanirim dp 1.2 portu var o yuzden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X