Bildirim
KONU ÖZETLİDE YAPAMADIKLARIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
up -
. -
-
-
EVET ARKADAŞLAR UZUN UĞRAŞLAR SONUCU KARIŞIM SORUSUNU ÇÖZEBİLDİM . EĞER UĞRAŞIPTA YAPAMAYANLAR VARSA ONLARA ÇÖZEBİLİRİM...
-
EVET BEYLER SADECE SON 2 SORU KALDI... -
-
-
ilk soruda çubugun uzunlugu 30 cm cubuk tam yere geldiğinde b noktasından 30-24 ten 6 cm uzakta olacak aynı sekilde a noktasını yerden 18 cm yüksekte yere geldiğinde 18 cm yol alır ikiside eşit sürede bu yolları alacagından X= v.t 6= Vb.t 18=Va.t oranı 3 -
sinirimi bozdu bu fonksiyon yapan yokmu daha -
quote:
Orijinalden alıntı: Command.zero
ilk soruda çubugun uzunlugu 30 cm cubuk tam yere geldiğinde b noktasından 30-24 ten 6 cm uzakta olacak aynı sekilde a noktasını yerden 18 cm yüksekte yere geldiğinde 18 cm yol alır ikiside eşit sürede bu yolları alacagından X= v.t 6= Vb.t 18=Va.t oranı 3
HOCAM O SORUDA ÇÖZÜLMÜŞTÜ.Bİ ARKADAŞ PM ATTI.YİNEDE TEŞEKKÜRLER.ÇÖZÜLMEYEN SADE SON 2 SORU KALDI...
-
quote:
Orijinalden alıntı: kbsan
sinirimi bozdu bu fonksiyon yapan yokmu daha
HİÇ SORMA..ASLINDA BENİM Bİ FİKRİM VAR..AMA TAM OTURTAMADIM...! -
hocam fonksiyon sorusunu galiva çözdüm. eğer istiyosan buraya atayım bide sen incele...yüklediğim sorulardan ikisini yine kendim çözdüm.enteresan
-
Hangi sorular çözülmedi onlara bakayım -
hocam sağolasın.tüm sorular çözüldü... -
Fonksiyon sorusu çok kolay. h(-2) demiş. h, y eksenine göre simetrisi. Yani y ler aynı, x'ler -x oluyor. Böylece A noktası (2,5) iken (-2,5) oluyor. Yani h(-2) = 5.
g fonksiyonunda ise xler aynı, y ler -y oluyor. Ama g'nin tersinin(-5) ini istiyor. Yani öyle bir değer olucak ki -5 vericek. Ne şanslıyız ki A noktası yine yardım ediyor bize. A noktası g(x) te (2, -5) Yani g(2) = -5. Böylece gnintersi(-5) = 2.
Sonra y=x'e göre simetri almış. Bunda da y ile x yer değiştirir. A noktası her zamanki gibi bu duruma da uyuyor. A noktası, p(x) te (5, 2) olur. Yani p(5) = 2. O zaman pnintersi(2) = 5.
5 + 2 -5 = 2. -
quote:
Orijinalden alıntı: spiritmagie
Fonksiyon sorusu çok kolay. h(-2) demiş. h, y eksenine göre simetrisi. Yani y ler aynı, x'ler -x oluyor. Böylece A noktası (2,5) iken (-2,5) oluyor. Yani h(-2) = 5.
g fonksiyonunda ise xler aynı, y ler -y oluyor. Ama g'nin tersinin(-5) ini istiyor. Yani öyle bir değer olucak ki -5 vericek. Ne şanslıyız ki A noktası yine yardım ediyor bize. A noktası g(x) te (2, -5) Yani g(2) = -5. Böylece gnintersi(-5) = 2.
Sonra y=x'e göre simetri almış. Bunda da y ile x yer değiştirir. A noktası her zamanki gibi bu duruma da uyuyor. A noktası, p(x) te (5, 2) olur. Yani p(5) = 2. O zaman pnintersi(2) = 5.
5 + 2 -5 = 2.
aynen hocam.bende aynen bu şekilde çözdüm.istersen sana pm atarım.çok teşekkürler...
-
Fonksiyon sorusunda 2 =>
h(-2)=5
g^-1(-5)=2
p^-1(2)=5
burdan cevap 2 geliyo ama mobildeyim resim atamiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quasimodos -- 15 Kasım 2014; 0:16:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: onuryum
hocam fonksiyon sorusunu galiva çözdüm.eğer istiyosan buraya atayım bide sen incele...yüklediğim sorulardan ikisini yine kendim çözdüm.enteresan
saol hocam
Benzer içerikler
- uyku açan kahve
- tersi kendisine eşit olan fonksiyon
- birey dershanesi yorumları
- yeni mezun diş hekimi maaşı
- mef üniversitesi
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X