Şimdi Ara

konu konu ilerleyen deneme var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dershaneye gitmiyorum ama oralardaki gibi mesela 1. deneme her dersin ilk konuları 2. deneme 3.4.5. konular gibi giden denemeler var mı bildiğiniz? bir nevi konu tarama denemesi diyebiliriz.

• Evet soru bankası diye geçiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyden bahsettiğim bariz.
  • Hocam konu konu ilerleyen deneme saçma olmaz mi? Tarihde x konusundaysan cografya da y konusunda olmalisin. Matda z konusunda olmalisin diye bir ölçüt yok. Bence denemenin mantigina da aykiri. Sblerden 40ar soru cozun deneme olur :)

• Hocam demek istedigim hani dershanelerde 2 haftada bir yapiyorlar ya, o gune kadar islenen konulari iceriyor sadece o tarz bir deneme

• Konuları bitirmeyi dene sonra yaparsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulup buraya ben ekleyecem sanırım sonunda bu olucak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dershanelerin sadece sınavlarına kayıt olmak için hiç gittin mi dershaneye? Gittiysen böyle bir şeyi kabul ediyorlar mı ve ediyorlarsa ne kadar para istediler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babilov -- 20 Ağustos 2017; 14:40:51 >
  • hiç kaliteli bi tarama testine denk gelmedim. genelde dersaneler yapar ve aşırı gereksizdir bana göre. o yüzden bilgi alamaman normal bence
  • Babilov B kullanıcısına yanıt
    Kardesimin dershane muduru ben sormadan istersen gelip denemelere girebilirsin dedi bir ucret talep etmediler ama istedigim tarzda deneme bulursam gitmeyi dusunmuyorum pek.

• quote:

Orijinalden alıntı: lunlumo

Kardesimin dershane muduru ben sormadan istersen gelip denemelere girebilirsin dedi bir ucret talep etmediler ama istedigim tarzda deneme bulursam gitmeyi dusunmuyorum pek.

sanmam, dershanelerin çoğu özel hazırlıyor bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunlumo

şaka maka biz parasıyla bulamıyoruz sen bedava bulmuşsun.
  • Kida sayısal denemeleri konu konuydu diye hatırlıyorum bi incele istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diazotmonoksit -- 20 Ağustos 2017; 14:57:59 >
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    Daha onceden konusmaya gitmistim 11kdan mezuna kaldigimi ogrendikten sonra baya ilgi gosterdiler onun etkisi diye dusunuyorum

• Diazotmonoksit kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler bakayim :)

• Hocam dediğine uygun benim bildiğim Endemik Ne kadar öğrendik serisi ve Kida var. Kidayı ben fazla beğenmemiştim ama endemik güzel.Onu tavsiye ederim.

• steven8lampard S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ama sanırım onun sadece lys si varmış. yine de aklımda bulunsun lys için alırım:D
  • Kidanin var

• Mat için behzat ve barışın var içeriği nasıl bilemem
    http://www.barisayhanyayinlari.com/Test-Kulup-1,PR-346.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 20 Ağustos 2017; 18:39:41 >
  • genel çöz eksiklerini belirle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.