< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
KONU KİLİT🔐TARCANLAR EKSPERTİZ-SORUN ÇÖZÜLDÜ HELALLEŞTİK TEŞEKKÜRLER (7. sayfa)
-
-
Sami bey ile görüştük sorundan dolayi durumu izah edip ozel nedenlerden dolayi bana gec ulaştığını belirtti ve gerekeni yaptı. Siz birinin savunurken adaletsiz yaklaşırsaniz böyle kendi kendinizi rezil edersiniz akü söyleseydi bende ya araci almazdim ya satan fiyatda ikramda bulunur orta yol bulunurdu aku bayide 1800 dışarıda 1000 lira civari senin için küçük bir rakamda olabilir sami beyede az önce konunun 1.000 liralık aku olmadığını hizmet kalitesinden dolayi ilgiden durumun bu noktaya geldiğini belirttim hak verdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardeşim 1 akü için yazdıklarına bak milletin sağlam denilen arabası ortadan ikiye kaynatılmış çıkıyor bende Ümran expertize 400 TL verdim raporda soğutma suyu tam yazmış devri aldık kaputu açtım baktım yedek su deposunda su kalmamış altında çatlak var direk sanayide bildiğim bi ustanın yanına gidip su deposunu değiştirdim şimdi bende burda sayfalarca yazı mi yazayım sıfır fiyatları uçtuğu için herkes ikinci ellere yöneldi bundan dolayı böyle sorunların çıkması normaldir bundan büyük başka dert vermesin Allah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmcomprehensible -- 3 Kasım 2021; 9:57:26 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cvt ise tork konvertöru olmaz
Böyle bir mantık ve zihniyet olamaz sizin ekspertizde eksik yapmış işini ve buna normal diyorsunuz hakkını aramak ne zamandan beri suç oldu onu anlamadım herkes hakkını aradığında olumlu sonuca elbet ulaşir.
Hocam burası İsviçre yada Kanada değil kime nereye gidip derdini anlatacaksın
geçmiş olsun Canbey96...ben de Kocaeli Tarcanlar dan muzdaribim... km düşürme.. lâkin satın aldigima dava açtım mecburen...hukuken..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkede genel olarak sorun var fakat Sami Bey ile sorunu çözdük Hocam sağolsun
Neden hocam ? Cvt bir şanzıman türü tork konvertörü ise kavramadır birbirinden farklı şeyler ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok emin olmadan konuşmamak lazım...hemen tüm japon cvt şanzımanlarında tork konvektör var...
nissan technological development activitiesXTRONIC CVThttps://www.nissan-global.com/EN/TECHNOLOGY/OVERVIEW/xtronic_cvt.htmlwww.hondainfocenter.comHonda Information Center - EarthDreams® Technology Continuously Variable Transmissions (CVT) with G-Design Shifthttps://www.hondainfocenter.com/2018/Civic-Hatchback/Feature-Guide/Engine-Chassis-Features/EarthDreams-Technology-Continuously-Variable-Transmissions-CVT-with-G-Design-Shift
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 3 Kasım 2021; 10:55:18 >
-
Belki de akü experden sonra yetmemeye başladı. bunu hiç düşündünüz mü ?
-
İşte bizde kurumsallaşma denilen kavramın olmadığının güzel bir delili daha. Patrona ulaşamasa ne ulaştığı bayi, ne de merkez çalışanları sorununu çözecekti. Bizde maalesef zincir haline gelen başarı işletmelerin makus talihi budur. Hizmet içi eğitim denilen olay ya bilinmediği yada düzgün uygulanmadığı için hiçbir zaman merkezin başarısı bayilere taşınamaz.
-
Anladığım kadarı ile expere soktunuz ve araçta bir şey yok dendi ama akü zayıf olduğu için start stop çalışmadı.
Bu anladığıma göre experin bir suçu yok siz satıcı ile sorununuzu çözün. Eğer experden bununla ilgi bir ücret aldıysanız etik olmaz.
-
ikinci el araba almışım, hele bir de o fiyatlara almışım, tek sorunu akü olsa şuraya yazmaya utanırım yemin ediyorum.
ekli arabaya "kusursuz" raporu veren firmalar var yahu...
-
Zihniyete bak arabam ekli çıkmadı çok şükür akü bitikse bişey olmaz, asıl siz zihniyetinizden utanın başıma daha kötüsü gelmediği için şükür edicem öylemi 150 liralik yağ bakim işçiliği alan usta aküyü teste sokuyor neyin kafasınsınız ?
Biz sami bey ile sorunu çözdük Allahtan sizin kafanın onda biri onda yokda konuşulup mantıklı bir şekilde olayı çözebildik.
KONU KİLİT.
sizi slr bölümüne alalım, benimde kameram yok ama arada giriyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X