Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|

|
bulunması neredeyse ımkansız model başlıga alım ılanı tarzı ekleme yaparsanız satıcılar ulasabılır. |
|
garantisi devam eden 2.el ondan daha performanslı gtx 1650 super almak varken neden o kartı alasınızki hem elinizde patlayabilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 18 Ağustos 2021; 15:26:3 > |
|
alışveriş yaptıklarım:iMHoTeP(mouse ve usb ethernet kartı sattım)yellowrock(asus m2npv-vm sattım)prot(x1800xl aldım)andofthehorizons(am2 3200 cpu aldım)FATALIST(Asus M2NPV-VM AM2 6150 aldım)dubambi (350 watt fsp psu aldım)HyperActive(kasa aldım)r11_flash(xerox phaser 3116 sattım)bilader007(7600gt sattım)pisina(7800gt aldım)KRALL(razer copperhead aldım)ZEPHYR(xfx 7900gs aldım)Sincity(6100 sattım)Krombacher(hd 3850 aldım)MoKoKo®(x1950pro sattım) |
|
üç dört ay önce bir arkadaşa satmıştım, dilerseniz onunla bir görüşüp size yönlendirebilirim. anlaşırsanız satar size. |
|
|
hocam şimdi aynı kartı ben 8 senedir kullanıyorum , bu zamana kadar üzmedi (teknik ve performans) açısından , ztn özel bi kart oldugu için yeni nesillerle hemen hemen aynı işi görüyor . Sistemimi komple değşitirmek istemiyorum maliyet açısından , en azından aynı karttan bulup SLI yapmaya çalışıyorumki bi kaç sene daha idare edebilsin... |
|
valla çok memnun olurum ... 505-018-6431 numaramı iletirseniz daha iyi olur yada msj atsada olur . |
|
sli yaparsan hayatındaki en büyük hatayı yaparsın sli ile 2 katına çıkmıyor fps ve ekranda gördügün fps yi tek karttaki fps gibi hissedemiosun şuan kendinize yapabileceginiz en büyük kötülük gtx980 sli yapmaktır < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 18 Ağustos 2021; 22:22:25 > |
|
alışveriş yaptıklarım:iMHoTeP(mouse ve usb ethernet kartı sattım)yellowrock(asus m2npv-vm sattım)prot(x1800xl aldım)andofthehorizons(am2 3200 cpu aldım)FATALIST(Asus M2NPV-VM AM2 6150 aldım)dubambi (350 watt fsp psu aldım)HyperActive(kasa aldım)r11_flash(xerox phaser 3116 sattım)bilader007(7600gt sattım)pisina(7800gt aldım)KRALL(razer copperhead aldım)ZEPHYR(xfx 7900gs aldım)Sincity(6100 sattım)Krombacher(hd 3850 aldım)MoKoKo®(x1950pro sattım) |
|
diğer kartın hepsini kullanmadıgı biliyodum ztn , %50 sini felan ekliyo diye biliyorum . peki senin dediğine göre neden öyle bi problem olabilir . SLI saglıksızmı . |
|
Bakın SLI kullanmış bir kişi olarak sizi uyarıyorum, kesinlikle uğraşmayın! Bende sandviç 760 vardı, (asus mars) Ve neredeyse tüm oyunlarda desteklenmiyor, desteklenen oyunlarda ise garip görüntü hataları, ışık bozulmaları görüyorum. Bir tek GTA 5 ve Crysis de çalıştı düzgün. Başka bir oyun çalışmadı, yani bu teknoloji artık bitti, ancak 2013 oyunlarında görebilirsiniz, ki 2013 oyunlarını çok rahat oynatıyor zaten 980. Yeni nesil Cyberpunk'dur kesinlikle SLI çalıştırmaz çünkü oyun yapımcıları uğraşmak istemiyor. Zaten bunu size satacak olan 3binden aşağı satmaz. Bu kart 1060 6GB Ayarında, kartınızı 2500 e felan koyup 1070 alın keyfinize batın(Arada strix 1070Ti satan oluyor 1070 fiyatına) Çok fark görürsünüz, en az 10 en fazla 40 fps. |
|
o karttan bitane daha alacagınıza ve nerdeyse hiç işe yaramayacagına ve aşırı güç çekecegine o kartıda satıp üste 3000-4000 koyup 6600xt alın rtx 2080 ayarında zaten pişman olmazsınız bende zamanında meraktan sli yaptım okadar pişman oldumki oynadıgım oyunların hepsinde sli kapatıyordum çünkü ya grafik hatası alıyordum yada ekrandaki fps yi oyunda hissetmiyordum sli de yüksek fps verse bile o fps yi hissedemiosunuz tek kart daha düşük fps de oyun daha akıcı oluyor tek kartta frame time daha saglıklı işliyor çünkü çift kartta 2 görüntüyü birbirine çok yakın verirse siz 2 fps yi 1 fps olarak hissediyosunuz direk zaten dedigim gibi benim kasamda 2 kart olmasına ragmen tek kartla açıyordum oyunları sorun vs yaşamamak için kesinlikle çöp bir teknoloji 6600xt gtx980 in tam 2 katı performans veriyo zaten birde daha az güç çekio tam performans kullanıyosunuz kartı her saniye sakın bi heyecanla sli yapmayın ama yinede siz bilirsiniz büyük ihtimal sonucu begenmeyip satacaksınız direk 2 kartıda zaten < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 18 Ağustos 2021; 23:17:57 > |
|
|
yazdıklarınız çok matıklı geldi hocam eyw , benim kafa halen eskide oldugu düşünemedim o mevzuları , dediğiniz gibi yeni nesil oyunlarda olmaz o iş . t.ettim |
|
ustad saolasın , dedigin gibi hiç bulaşmıcam . satıp üstüne eklemek daha mantıklı geliyor şuan . |
|
Selamlar, aradım ama satmayı düşünmüyormuş. Koleksiyon olarak tutuyorum dedi. Üzgünüm. |
|
|
Ne demek. Şimdiden hayırlısı olsun sizin için |
|