Şimdi Ara

Konu Dışının Çok Büyük Kısmının Veled Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şurada din,siyaset,bilim ve bilimum konular hakkında konuşup tartıştığınız insanların %70-80'i gerçek hayatta karşınızda ancak sus pus kalabilecek olan kişilerden oluşuyor.Yani hiçbir zaman forumda karşınızdaki insanın sizden daha bilgili ve akıllı olduğunu düşünmeyin çünkü internet ortamında kopyala-yapıştırdan başka birşey bilmeyen insanlar size aldatıcı görünebilir.Bu kanıya tartıştığım 10-15 adamın gerçek profillerini öğrendikten sonra vardım.Her neyse zaten çok girmiyorum buralara.Vesselam.

Edit:Konu dışını bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E57029DB9 -- 13 Mayıs 2016; 19:09:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IntelligentDesign

Şurada din,siyaset,bilim ve bilimum konular hakkında konuşup tartıştığınız insanların %70-80'i gerçek hayatta karşınızda ancak sus pus kalabilecek olan kişilerden oluşuyor.Yani hiçbir zaman forumda karşınızdaki insanın sizden daha bilgili ve akıllı olduğunu düşünmeyin çünkü internet ortamında kopyala-yapıştırdan başka birşey bilmeyen insanlar size aldatıcı görünebilir.Bu kanıya tartıştığım 10-15 adamın gerçek profillerini öğrendikten sonra vardım.Her neyse zaten çok girmiyorum buralara.Vesselam.

en azından araplar gibi değilde türkler gibi velet yazabiliyoruz.metin2ciler gibi yazmayın şu sözcükleri kendimden geçiyorum resmen.ayrıca kenimden biliyorum haklısın.ben de veledim.yinede gerçek hayatta çatır çatır dökülürüm :D ne kadar doğru olur orası bilmem ama tartışırım.öğrendiğimi öğrenirim öğretebildiğimi öğretirim bitiririm tartışmayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Banlanmayacak Olan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: IntelligentDesign

Şurada din,siyaset,bilim ve bilimum konular hakkında konuşup tartıştığınız insanların %70-80'i gerçek hayatta karşınızda ancak sus pus kalabilecek olan kişilerden oluşuyor.Yani hiçbir zaman forumda karşınızdaki insanın sizden daha bilgili ve akıllı olduğunu düşünmeyin çünkü internet ortamında kopyala-yapıştırdan başka birşey bilmeyen insanlar size aldatıcı görünebilir.Bu kanıya tartıştığım 10-15 adamın gerçek profillerini öğrendikten sonra vardım.Her neyse zaten çok girmiyorum buralara.Vesselam.

en azından araplar gibi değilde türkler gibi velet yazabiliyoruz.metin2ciler gibi yazmayın şu sözcükleri kendimden geçiyorum resmen.ayrıca kenimden biliyorum haklısın.ben de veledim.yinede gerçek hayatta çatır çatır dökülürüm :D ne kadar doğru olur orası bilmem ama tartışırım.öğrendiğimi öğrenirim öğretebildiğimi öğretirim bitiririm tartışmayı.

Türk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakimBeey -- 13 Mayıs 2016; 0:34:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Katılıyorum verdim +'nı
  • Sakın ol sampıyon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısmen doğru. Zaten konu dışında ciddiyet aramak saçma, maksat zaman geçsin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burası Çok Önemli Kitabı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bırakıyorum konu dışını az önce girdiğim bir konuda gördüğüm kişiler ve hayat beni buna zorladı.İyi günler.
  • 3 senelik üyesin yeni mi fark ettin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girdiğiniz konuyu tahmin etmekle birlikte, birçoğu ciddiye alınacak insan değiller, hele ateizm propagandası yapmaları adamı delirtiyor.
    İnsanlar bilinçlendikçe ateizm yayılıyor derler sanki bilmiyorlar 4 yaşında bir veletin elinde bile sonsuz internet bağlantısı ve akıllı telefon olduğunu..
    Neyse söylenecek çok şey var ama değmez buradakilere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 13 Mayıs 2016; 19:29:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.