Şimdi Ara

Konu Dışı Zombi Günlükleri(BÖLÜM 66) GÜNCEL!! 28.04.2012 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
56
Favori
31.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takipteyiz..
  • Süper.. Devamını bekliyorum. Çok güzel yazıyorsunuz, kitabını isteriz..
  • Bildiğin Walking Dead olmuş. Hele ki giriş kısmı.

Kendi fikrim; beğenmedim. Fikir orijinal değil.

EKLEME: Bölümlere ufaktan göz attım da, beyler adam TAMAMEN Walking Dead'i anlatıyor lan. Çok hafif oynamalar yapmış sadece.

Mesela az önce bölümlere gözatarken gördüğüm olay, takip edilme konusu, WD'de de başrolü-adını hatırlayamadım- alışveriş merkezine alınması.

Adam WDdi evirip çevirip yazıyor, siz de helal olsun diyorsunuz.
    Asıl destekleyenlere helal olsun, çalıntı fikri desteklemeye devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Kinross -- 11 Ağustos 2011; 5:11:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Bildiğin Walking Dead olmuş. Hele ki giriş kısmı.

Kendi fikrim; beğenmedim. Fikir orijinal değil.

EKLEME: Bölümlere ufaktan göz attım da, beyler adam TAMAMEN Walking Dead'i anlatıyor lan. Çok hafif oynamalar yapmış sadece.

Mesela az önce bölümlere gözatarken gördüğüm olay, takip edilme konusu, WD'de de başrolü-adını hatırlayamadım- alışveriş merkezine alınması.

Adam WDdi evirip çevirip yazıyor, siz de helal olsun diyorsunuz.
    Asıl destekleyenlere helal olsun, çalıntı fikri desteklemeye devam edin.

Senin bu yaptğını eleştiri olarak kabul etmiyorum bile. Ben hiçbirşeyin gölgesi altında kalmadım bunları yazarken sadece hayal gücümden esinlendim. KISKANARAK birşey elde edemezsin sende yaz bizde seninkileri okuyalım bu kadar basit. Bu ülkede üretenleri eleştirmek zaten bir hastalık. Bu arada sana birşeyi öğreteyim; TÜM ZOMBİ HİKAYELERİ BİRBİRİNE BENZER NİTELİKTEDİR. Bunuda sana genel kültür olsun diye söylüyorum zaten yazdığım hikayenin gidişatı başka kafamda birşeyler kurguladım. Çamurun iz bırakmadı bile başarısız. Eleştiri dahi yazamıyorsun senden anlıcağınıda beklemezdim zaten

• @Lord Kinross

Walking deadle nasıl bağıntı kurdun anlamadım başını diyorsan olabilir 28 gün sonradada aynı senaryo var gerisinde ben fazla bir benzerlik bulamadım açıkcası walkng deadde adam uyanınca evine gidiyor mesela kimseyi bulamıyor dışarda sonra zombiyle karsılastıgında başka bir adam gelip ona yardım edip olayları anlatıyor saklandkları yere falan gidiyolar adam sonra bunlardan ayrılıyor falan böyle devam ediyor nerde benzerlik ?
  • niyetli olmasam mısırımı alıp durmadan f5 e basıcam ama niyetliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: |electronics|

http://fizy.com/tr#s/1hdjen
    Bununla birlikte okuyun beyler iyi gidiyor.

28 Gün sonranın müziği süper
  • Walking Dead ile ne ilgisi var? Sadece başı benzemiş o kadar. Zaten zombi filmleri genelde benzer olur.

Sen yazmaya devam et kardeşim beğenerek okuyoruz kendileri yazamıyorlar gelip başkalarına laf atıyorlar böylelerini umursama ;)

Helal olsun diyorum diyeceğim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 11 Ağustos 2011; 7:27:30 >
  • Devamı Gelsin Devamı Lütfen
  • devamını merakla bekliyorum :)
  • Devamı ne zamana gelir ?
  • Gene şöyle bir UP yapalım.
  • "Yaratık" bölümünün 2. partında, kimseyle karşılaşmadığını söylemişssin ama arabada ateşi olan bir kız olduğunu unutmuşssun.

Edit: Yanlış anlama eleştirme yapmıyorum.Hatırlatmak istedim.Zevkle okuyorum ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hail Hydra -- 11 Ağustos 2011; 13:49:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umad?

"Yaratık" bölümünün 2. partında, kimseyle karşılaşmadığını söylemişssin ama arabada ateşi olan bir kız olduğunu unutmuşssun.

Edit: Yanlış anlama eleştirme yapmıyorum.Hatırlatmak istedim.Zevkle okuyorum ayrıca.

Kız sonra evrim geçiriyordu onu kucağında taşırken birden ona saldırıyordu...Ona yere atıyordu kız bacağından yakalayınca kafasını tekmeliyordu

Galiba iyi okumadın...
  • Kardeşim ellerine sağlık süper yazıyorsun merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum yazmanı sabahtan veri F5 yapıp duruyorum ya yazdıysa diye kim ne derse desin güzel yazıyorsun...
  • @Lord Kinross

Beğenmediysen bişeyi kanıtlamaya çalışma çık konudan girme bi daha...

@XPHOS

kardeşim sen devam et güzel gidiyorsun merakla bekliyoruz devamını...
  • Teşekkürler arkadaşlar o arkadaş içinse gerekli şikayeti yaptım kısa zamanda mesajlarının siliniceğini umuyorum hikayeye devam edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

Teşekkürler arkadaşlar o arkadaş içinse gerekli şikayeti yaptım kısa zamanda mesajlarının siliniceğini umuyorum hikayeye devam edicem

Aaaaaa

Yeter ya sende

Güzel güzel diyoruz tamam ok..

Ama Hadi merak la bekliyoruz artık yaz ya..

Vallahi sabahtan beri F5 yapmaktan yoruldum hadi ama

Yaz Yaz

• SAKİN BİR SABAH
    Uyandığımda saat 08:00 dı Sezer yanımda yoktu. Yüzümü yıkadım sanki rüya gibiydi tüm olanlar oysa ne çok isterdim tekrar yatağımda uyanmayı.. Dışarıyı tekrar kontrol ettim bi araba zombilerin arasından hızlı ve dengesiz şekilde ilerliyordu bizden başka yaşan birilerinin olduğuna emindim zaten. Dikkatli bir şekilde o arabayı izledim tam aralarından sıyrıldı derken bi çöp konteynırına çaptı. İçindeki dışarı çıkmayı başardı ama sanırım yaralıydı. Aman allahım yakalandı gözümün önünde diri diri yendi. Hiç acımaları yoktu bunların sadece yemeyi düşünüyorlardı. Tam o sırada Sezer kapıda belirdi;
    -"Kalkmışsın demek."
    -"Evet biraz önce çok kötü şeyler gördüm adamın birini diri diri yediler"
    -"Alışmalısın artık bunlara"
    -"Sen nerdeydin peki?"
    -"Aşşağıya o dünkü yaratığa baktım normal zombilerden çok farklıydı"
    -"Artık düşmanlarımız sadece zombiler değil" dedim.
    -"Evet o yüzden daha dikkatli olmalıyız"
    -"Radyoyu açabilirmiyiz peki" diye cevap verdim
    -"Peki" dedi ve radyoyu sakladığı yerden çıkardı neden sakladığı konusunda hiç bir fiktim dahi yoktu.
    -"Bak işte çekmiyor hala"
    -"Bana ver ben uğraşıyım" Yaklaşık 1 saat uğraştım kahvaltıyı hazılamıştı.
    Hazır konservelerden oluşan bir kahvaltı yapıyorduk yiyecekte sıkıntımız olabilirdi. Tam bu sırada radyoda ses gidip gelmeye başladı;
    "Heryerdeler askeri kanatlarımız yok denecek kadar az ve artık başka yaratıklarda çıkmaya başladı İngiltere'de kanatları olan bi kaç yaratık görüşmüş Türkiye'de bu tip yaratıklara rastlayanlar var gibi ne olursa olun saklanıdığınız yerlerden çıkmayın Allah bizi korusun."
    Bu aşşağıdaki yaratıkta aklım iyice kalmıştı..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.