Şimdi Ara

Konu Dışı Zombi Günlükleri(BÖLÜM 66) GÜNCEL!! 28.04.2012 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
56
Favori
31.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yol boyunca sessizlik hakim olmuştu dağınık caddelerden geçiyorduk devamlı. Rüzgar yol kenarındaki sağ kalabilmiş ağaçların dallarını dövüyordu. Verdiğim sözlerdenmidir bilmiyorum daha çok kararlıydım bu insanların hayatları bana bağlıydı kendi geçmişimi kaybetmiştim ama insanlık geri kazanılmalıydı. Burdaki bütün insanların ailesi vardı geçmiş bir hayatı.. Peki benim? Benim geçmişim ailem varmıydı emin olamıyordum geçmişi düşünmeye çalıştıkca bi soğukluk hissediyordum vücudumda.
    "Yaklaştık" artık dedi sakallı adam ve arabayı kenarı çekti dürbünü çıkarıp etrafı izledi bir kaç dakika hepimiz gözlerimizle onu takip ettik. Ardından devam etti"Arabayı koyacak bi garaj buldum" dedi.
    Kişisel bir garajdı şansımıza kapısıda sağlam görünüyordu. Diğerleri içeride kaldı sakallı adamla birlikte birtek ben dışarıdaydım. Ona doğru dönüp;
    -"Bir adın vardır umarım?" diye sordum bu aslında tam soru sayılmazdı.
    -"Hafez" diye cevap verdi ve ardından sanki bir sonraki sorumu sormaya fırsat vermeden cevapladı."Koruyucu anlamına geliyor" hafifce gülümsedi.
    -"İddalı bir isim dedim bende adımı hatırlasam keşke" dedim
    Sanada bir isim bulalım bu cehennemden çıktıktan sonra" dedi.
    Yokuşun sonuna geldiğimizde sığınağı tahmin ettiğimiz yerde manzara hiçde iç acıcı değildi. Bir plan yapmalıydık.
    -"Hafez iyi bir planım var" dedi. Pür dikkat onu dinlemeye başladım. "Bir araba bulup onu çok dikkat çekecek bi yerden ateşliyip gaz pedalına bi kaya parçası koyup dikkatlerini o arabanın üzerine çekeriz ve geride kalan kısımı biz haklarız" dedi planı geçerli sayılabilirdi. Ve birden söze girdim;
    -"Hadi o zaman yola koyulalım!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPHOS -- 22 Kasım 2011; 18:15:55 >

• Yeni bölüm gelmiştir arkadaşlar artık aksatma yapmayacağım ama belirli aralıklarla düzenli olarak yazacağım
  • Hakan abi beni çok mutlu ettin valla çok teşekkürler
  • devam etmen güzel olmuş. hayırlı olsun
  • Bulunsun
  • rezerve
  • Tek mesajda topluyorum hepsini:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

Tek mesajda topluyorum hepsini:)

İyi olur dönüşte daha fazla aksiyon bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH

quote:

Evet ama buralar daha canlı değil
  • quote:

quote:

quote:

Sabırsızlıkla bekliyoruz.Eski takipçi kitlesi bırakmamıştır umarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İnşallah bir bölüm daha yazıcam dersten zaman kalırsa

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İnşallah bir bölüm daha yazıcam dersten zaman kalırsa

Vizeler daha önemli boş zamanında yazarsın

• sonunda başladın tekrar.takipteyiz.
  • BÖLÜM 59
    Çalışır bir araba bulmak yaklaşık 10 dakikamızı almıştı. Gri renk bir meganedı ve oldukca iyi durumdaydı. Ama 6. hissimin kuvvetini bu gibi durumlarda daha iyi anlayabiliyordum. İçimden geçen planın başarısız olcağıydı.Bi an için Hafez'e dönüp;
    -"Bence planı daha bir hale getirmeliyiz"dedim. Hafez bana doğru çevirdi gözlerini."Bu ufak bir arabayla olmaz Çiğli sanayi bölgesine gidip bi tır edinmeliyiz böylece herşey daha mümkün hale gelir."
    -"Haklısın kendimizi sağlama almakta yarar var. O halde ilk iş sanayi bölgesine gitmek oraya varmamız 20 dakikamızı almaz."
    Megane ı kullanarak sanayi bölgesine doğru yola koyulduk yollarda birbirinden bağımsız zombilerden başka birşey görmedik. . Dediği gibi 15 dk bile sürmemişti oraya varmamız ama gittiğimizda girişti devasa bir kapı bizi karşıladı kapıya dokunduğumda yüksek voltta bir elektirik akımına marus kaldım. Hafez;
    -"Birşeyin yok ya?"
    -"Hayır iyiyim ama buda neyin nesi böyle"
    -"Hiç bir fikrim yok ama bunu açmanın bir yolunu bulmalıyız."
    -"Bana bırak" diye cevapladım ve arabaya bindim.
    Hafezin şaşkın bakışları arasında kapıya odaklandım gaz pedalına sonuna kadar bastım tekerleklerin her bir hareketini hissedebiliyordum son hızla kapıya girdim. büyük bir gürültüyle içeri doğru savruldum ve çöp konteynırlarına çarparak durabililmiştim. Bi anlık şokun ardından hemen kendime geldim Hafez bana doğru koşuyordu bağırarak;
    -"Sen bi çılgınsın!!"
    Arabanın kapısı sıkışmıştı tekme darbesiyle kapıyı indirdim ve hafifce gülümsedim.
    -"Hemen bir tır bulmalıyız" dedim. İç taraflara doğru hızlı adımlarla yürümeye başladım yaklaşık 5 dk yürüdük daha sonra yaysat ın tırı dikkatimizi çekti. Birbirimizin gözlerinin içine bakıp sanki bir zafer kazanmış gibi güldük. Tırın konteynırı gazetelerle yüklüdü bu iyiye işaretti böylece alev daha etkili hale gelebilirdi. Tam o anda ensemde bir soğukluk hissettim ve ardından ;
    -"Sakın kıpırdama.."

• quote:

BÖLÜM 59
    Çalışır bir araba bulmak yaklaşık 10 dakikamızı almıştı. Gri renk bir meganedı ve oldukca iyi durumdaydı. Ama 6. hissimin kuvvetini bu gibi durumlarda daha iyi anlayabiliyordum. İçimden geçen planın başarısız olcağıydı.Bi an için Hafez'e dönüp;
    -"Bence planı daha bir hale getirmeliyiz"dedim. Hafez bana doğru çevirdi gözlerini."Bu ufak bir arabayla olmaz Çiğli sanayi bölgesine gidip bi tır edinmeliyiz böylece herşey daha mümkün hale gelir."
    -"Haklısın kendimizi sağlama almakta yarar var. O halde ilk iş sanayi bölgesine gitmek oraya varmamız 20 dakikamızı almaz."
    Megane ı kullanarak sanayi bölgesine doğru yola koyulduk yollarda birbirinden bağımsız zombilerden başka birşey görmedik. . Dediği gibi 15 dk bile sürmemişti oraya varmamız ama gittiğimizda girişti devasa bir kapı bizi karşıladı kapıya dokunduğumda yüksek voltta bir elektirik akımına marus kaldım. Hafez;
    -"Birşeyin yok ya?"
    -"Hayır iyiyim ama buda neyin nesi böyle"
    -"Hiç bir fikrim yok ama bunu açmanın bir yolunu bulmalıyız."
    -"Bana bırak" diye cevapladım ve arabaya bindim.
    Hafezin şaşkın bakışları arasında kapıya odaklandım gaz pedalına sonuna kadar bastım tekerleklerin her bir hareketini hissedebiliyordum son hızla kapıya girdim. büyük bir gürültüyle içeri doğru savruldum ve çöp konteynırlarına çarparak durabililmiştim. Bi anlık şokun ardından hemen kendime geldim Hafez bana doğru koşuyordu bağırarak;
    -"Sen bi çılgınsın!!"
    Arabanın kapısı sıkışmıştı tekme darbesiyle kapıyı indirdim ve hafifce gülümsedim.
    -"Hemen bir tır bulmalıyız" dedim. İç taraflara doğru hızlı adımlarla yürümeye başladım yaklaşık 5 dk yürüdük daha sonra yaysat ın tırı dikkatimizi çekti. Birbirimizin gözlerinin içine bakıp sanki bir zafer kazanmış gibi güldük. Tırın konteynırı gazetelerle yüklüdü bu iyiye işaretti böylece alev daha etkili hale gelebilirdi. Tam o anda ensemde bir soğukluk hissettim ve ardından ;
    -"Sakın kıpırdama.."

hocam bu kadar uzun bir aradan sonra hikaye'yi en başından okuyucaz demek ki

• Çok uzun geldi bir an okuyacam ilk boşa çıktığımda meraklar içerisindeyim
  • ben bunu okurum

Edit: düzeltme ben bunu okumam arkadaş. Hikaye güzel ama edebiyat zayıf. Emeğine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidEresbos -- 24 Kasım 2011; 21:30:00 >
  • Uzun bi aradan sonra artık bekletmekde olmaz değil mi
  • Yeniden takip.
  • Ohş zombili silahlı hikayeler.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.