Şimdi Ara

Konu Dışı güncellemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
5.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • _____________________________
  • 24 ayar admin
  • yourock gifi isteriz.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EGercek -- 11 Temmuz 2010; 22:40:27 >

• konumda kilitlenmiş ama burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4rkston3 -- 11 Temmuz 2010; 22:40:51 >
    Hepimiz heba oluyoruz. Lanet olsun, bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor, ya da beyaz yakalı köle olmuş. Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde. Nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz. Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir acımız yok, ne büyük savaşı ne de büyük buhranı yaşadık. Bizim savaşımız ruhani bir savaş. Ve bunalımımız kendi hayatlarmız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

Hayırlı olsun yalnız bölüm nerde yav ben göremedim

http://forum.donanimhaber.com/forumid_670/tt.htm

Yapılan en güzel çalışmalardan biri olmuş bence. Fakat şöyle de birşey var. Örneğin geçen gördüm bi kullanıcı mesajında "prezervatif" yazdı diye uyarı aldığını söylemişti. Gene böyle kurallar olcak mı acaba? Ona göre konuşalım yani

• Artık burda böyle gif'ler ve replikleri özgürce korkmadan paylaşabilecekmiyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pro_to_tip -- 11 Temmuz 2010; 22:42:16 >
  • You Rock Gif affı isteriz.

gençler sizin için özet geçiyorum;

burayı gereksizler gibi yapıyoruz takılın kafanıza göre
    ama kendimizide unutmatık egolarımızdan balon yapıp uçmak için kendimize konu dışı özel! diye bir bölüm açtık orada hala inatla devam ettirdiğimiz anlamsız kurallarımız hala geçerli(zevkimize/duruma göre yeni saçma kurallar da eklenebilir), gelin 1 2 bişi yazın sonra banlayalım, banınız açılınca tekrar gelin, tekrar yazın, tekrar banlıyalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 11 Temmuz 2010; 22:51:18 >

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

You Rock Gif affı isteriz.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

Hayırlı olsun yalnız bölüm nerde yav ben göremedim

http://forum.donanimhaber.com/forumid_670/tt.htm

sadece yöneticiler görebilir yazıyor.Maçın sonunda açılcakmış bölüm
    Hepimiz heba oluyoruz. Lanet olsun, bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor, ya da beyaz yakalı köle olmuş. Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde. Nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz. Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir acımız yok, ne büyük savaşı ne de büyük buhranı yaşadık. Bizim savaşımız ruhani bir savaş. Ve bunalımımız kendi hayatlarmız.

• quote:

Birincisi, 14. kuralı kaldırdık ve o yükü size verdik. Artık o kuralın işlevini yönetim olarak biz değil de siz üyeler üsteleneceksiniz. Yani abartanlara biz ceza vermeyeceğiz. Ama siz ayıplayarak, küçümseyerek bu abartanları dışlayacaksınız ve kimi zaman komiklik, kimi zaman saçmalıklar dozunda kalacak. Kişi cezadan korktuğu için değil de diğer üyelerden çekindiği için yapamayacak.

DH Konu Dışı Team' inede vur dedin mi öldürür. İşte bunu demeyecektiniz.
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

You Rock Gif affı isteriz.

Biz de istiyoruz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.