Şimdi Ara

konu dışı çok değişmiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
3.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozdemir_

quote:

Orijinalden alıntı: herhangibirisi34

Eski konu dışını görmeyi isterdim. Oldukça övülüyor..

http://forum.donanimhaber.com/m_11559369/mpage_1/key_gececiler%2Clokal/tm.htm

eski konu dışından bir örnek sana.

Gerçekten çok sıcak bir havası var. İnsanı içine çekiyor çıkmak istemiyorsun. Favorilere ekledim artık kaç sayfa okurum bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Peter Griffen

http://forum.donanimhaber.com/m_11559369/mpage_10/key_gececiler%2Clokal/tm.htm

gececiler lokali yıl 2007
    konuyu açan arkadaş muhabbeti olsun valla baya mesajı var linkte..

gececiler lokalinin ilk mesajını atan arkadaş kanserden vefaat etmişti. Lokalden aynı şehirde olan bir çok arkadaş cenazesine katılmıştı. Ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım.

Neyse arkadaşlar demek istediklerim umarım sizi rahatsız etmemiştir. Yanlış anlaşılmak istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemir_ -- 28 Kasım 2010; 2:17:23 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_44800611/tm.htm

şu konu dh'nin ne hale geldiğini gösterir heralde :):):)
  • Doğru demişsiniz eski tadı yok konu dışının ,bence genel olarak forumunda.Dönem çok değişti.Eskiden de geyik olurdu ama saçma sapan fotoğraflarla desteklenmez, kalıp cumleler kullanılmazdı.Sataşmalar bu denli olmaz,sidik yarışına bu kadar girilmezdi.2005 senesinde kayıt olmuşum bende o zamanlar lisedeydim ama saçma sapan laflar etmezdim,bunun liseyle falan bir ilgisi yok .Dönemle ilgili sanırım bu olanlar.Yaş seviyesinin düşmesiyle ilgili forum genelinde.Forumdan bilgi almak çok zorlaştı.Eski sağlam olan üyeler de terketti forumu ve toparlanamadı genel olarak.Açıkcası benim için çok önemli değil artık, uzun süredir bu şekilde devam ediyor konu dışı toparlanması çok çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 28 Kasım 2010; 2:18:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

İmzamı atarım.

Önceden dünyadan haberimiz olurdu, gündemin nabzını tutardık. 1000 kişi ile aynı platformda bulunuyorsunuz, herkes kafasına takılan en az bir soruyu sorsa epey bir birikim olur.

Şimdi birşeyler katacak hiçbir başlık bulunmuyor.

Bulunsada, hemen karşıt görüşler gelip, konuyu dine ve siyasiye çekip konunun kapanmasını sağlıyorlar.
  • Ya bunun ergenlikle vs alakası yok hepsi şımarık, komiklik yapmaya çalışıyor, şebeklik yapıyor işte birde öteki sözlüğe de özendiler ya daha ne diyelim? Eskiden Konu Dışına daha fazla kişi girerdi şimdi yarısından bile az kişi giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 28 Kasım 2010; 2:19:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

Doğru demişsiniz eski tadı yok konu dışının ,bence genel olarak forumunda.Dönem çok değişti.Eskiden de geyik olurdu ama saçma sapan fotoğraflarla desteklenmez, kalıp cumleler kullanılmazdı.Sataşmalar bu denli olmaz,sidik yarışına bu kadar girilmezdi.2005 senesinde kayıt olmuşum bende o zamanlar lisedeydim ama saçma sapan laflar etmezdim,bunun liseyle falan bir ilgisi yok .Dönemle ilgili sanırım bu olanlar.Yaş seviyesinin düşmesiyle ilgili forum genelinde.Forumdan bilgi almak çok zorlaştı.Eski sağlam olan üyeler de terketti forumu ve toparlanamadı genel olarak.Açıkcası benim için çok önemli değil artık, uzun süredir bu şekilde devam ediyor konu dışı toparlanması çok çok zor.

bi sal
  • Sonuna kadar haklisin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Ya bunun ergenlikle vs alakası yok hepsi şımarık, komiklik yapmaya çalışıyor, şebeklik yapıyor işte birde öteki sözlüğe de özendiler ya daha ne diyelim? Eskiden Konu Dışına daha fazla kişi girerdi şimdi yarısından bile az kişi giriyor.

1000 gördüğümü bilirim görüntüleyen üye sayısı olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Ya bunun ergenlikle vs alakası yok hepsi şımarık, komiklik yapmaya çalışıyor, şebeklik yapıyor işte birde öteki sözlüğe de özendiler ya daha ne diyelim? Eskiden Konu Dışına daha fazla kişi girerdi şimdi yarısından bile az kişi giriyor.

1000 gördüğümü bilirim görüntüleyen üye sayısı olarak.

Ben eskiyi diyorum farkındaysan eskiden 2 katıydı

• o 00:55 gececiler lokalini açan bigjackal arkadaşımız vefad etmişti sanırsam Allah rahmet eylesin terkrardan
  • benimde ilk üyeliğim 2006 tarihli, tabi o zamanlar "salaklık-ergenlik" vardı, o üyeliğim sınırsız ban yedi, şimdi o hesaptan attığım ve aldığım mesajlara baktım gerçektende değişik bi havası varmış. (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

o 00:55 gececiler lokalini açan bigjackal arkadaşımız vefad etmişti sanırsam Allah rahmet eylesin terkrardan

evet doğru biliyorsun diğer mesajımda da belirttim. Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun
  • Geceleri biraz daha çekilir bir hal alıyor bende daha çok 2-5 arası giriyorum. Maalesef dediğin gibi bir durum söz konusu internet kullanıcısının yaşı oldukça düştü 8-10 yaşındaki çocuksolugu burda alıyor.
  • ben de 2006 üyesiyim ama 2009'a kadar konu dışını bilmezdim, girmezdim. ilk olarak oyun kısmına girmiştim aradığım bir bilgiyi bulmuştum. bir de bu vefat eden kişiden şimdi haberim oldu gerçekten çok üzüldüm. yanlış anlamazsanız bir şey soracam o arkadaşın vefat etiği haberini kim bildirdi buradan bir yakını falan mı?
  • 2006 daki konu dışı ile arada çok fark olduğu kesin, eski konu dışı müdavimlerinden forumu bırakanlar çok oldu, aşağılama amaçlı söylemiyorum ama maalesef gereksiz lerden bile daha gereksiz hale geldi diyebilirim, yazık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamikaze57

ben de 2006 üyesiyim ama 2009'a kadar konu dışını bilmezdim, girmezdim. ilk olarak oyun kısmına girmiştim aradığım bir bilgiyi bulmuştum. bir de bu vefat eden kişiden şimdi haberim oldu gerçekten çok üzüldüm. yanlış anlamazsanız bir şey soracam o arkadaşın vefat etiği haberini kim bildirdi buradan bir yakını falan mı?

evet hocam vefat eden arkadaşın kardeşi de bu forumdaydı gececiler lokaline o da takılırdı. Zaten biz o zamanlar hastahaneye yattığını biliyorduk. Ama haberi kardeşi vermişti
  • quote:

quote:

ben de 2006 üyesiyim ama 2009'a kadar konu dışını bilmezdim, girmezdim. ilk olarak oyun kısmına girmiştim aradığım bir bilgiyi bulmuştum. bir de bu vefat eden kişiden şimdi haberim oldu gerçekten çok üzüldüm. yanlış anlamazsanız bir şey soracam o arkadaşın vefat etiği haberini kim bildirdi buradan bir yakını falan mı?

evet hocam vefat eden arkadaşın kardeşi de bu forumdaydı gececiler lokaline o da takılırdı. Zaten biz o zamanlar hastahaneye yattığını biliyorduk. Ama haberi kardeşi vermişti

Hocam yanliş anlamszan bu haberle ilgili yazının sayfa linkini verir misin? o anı ve yanıtları mrk ettim.

• quote:

quote:

quote:

Hocam yanliş anlamszan bu haberle ilgili yazının sayfa linkini verir misin? o anı ve yanıtları mrk ettim.

haber gececiler lokaline gelmişti şimdi bi bakayım kaçıncı sayfalarda hatırlamıyorum. Ben bulamazsam sen gerçekten görmek istersen gececiler lokali sayfalarına bakabilirsin

• Tmm şu an tel.den girdiğim için zor yarın bakarım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.