Şimdi Ara

Konu dışı beta dolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır buradayım daha bir tane alfa görmedim, anca ağlıyorlar "gızlar bana bahmüyür ühühüühüüü :( " e sen bomboş özgüvensiz tedirgin ödü kopan bir adamsın elin gızı ne yapsın seni.Biraz cenk hoca dinleyip alfa nasıl olunur öğrenin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tip ne lan kız bunu napsın

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

Bu tip ne lan kız bunu napsın

LoL adamın instagramına bakmadın herhalde sen

• herifte hayvan gibi bir vücut ve deve kadar da boyu var herif tabi alfa olur. kız şimdi cüsseli ve yakışıklı bir erkeği mi alfa görür yoksa cücük kadar birini mi alfa görür

• Maskülenliğin senin elindedir.Kadınları onayını gerektirmez.Sen maskülen olmayı başarırsan alfalığın da artar zaten.

Boy pos avantajdır ama her şey değildir.Senin ağzın laf yapıyor mu?Öz güvenli misin?Umursamaz mısın?Bunlar önemli.Para boy bunlar arkadan gelir.Adamın spor yapması kendisine değer verdiğinig gösterir.Bu seni alfa yapar akıllı adam işini gücünü de halleder okulunu da halleder vücuduna da iyi bakar.Bunların önüne kimseyi koymaz.Bu sizi alfa yapar.Kendine değer vermeyen 100 kilo ipbis sapsız kenrdini geliştirmeyen aadamı kim napsın?

Hacı Sabancının fotosu çıktı kızı zorla öpüyor.Kzın bütün bedeninden ruh halinden belli tamamen parası için katlandığı.Sabancı da zaten aynı kızla devam edemiyor uzun süre.Çünkü ağır bir beta sadece parası var.Parası olduğu için karşıda arzu yok.Ama sen adam olursan karşındakini kendine hayran bırakırsın paran olsa da olmasa da senin peşinde koşar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 22 Temmuz 2020; 16:53:10 >

• trevor lan bu

• arkadaşım hiç kimse boyu posu olmayan birini ciddiye almaz bu bir gerçek şimdi birbirimizi kandırmayalım. kim olursa olsun bi kere vücut kısa erkekte çok iğrenç duruyor hayvan gibi vücut yapamicağı için en fazla fit olabilir fakat o da alfa olmaya yetmez toplumun gözünde.

ağzının laf yapması özgüvenli olman umursamaz olman bunlar da bir şey kazandırmıyo hele ki umursamaz birini kimse umursamaz test edildi onaylandı. boy avantaj sağlar değil boy vazgeçilmez bir kriterdir. 2 tane insan koy biri can yaman gibi bi herif diğer tarafta da ersin korkut gibi bir herif. can yaman gibi olan ağır beta olsun ersin korkut gibi olan ise işte umursamaz özgüvenli bilmem ne olsun. sence toplumun gözünde kim alfa olur kime ilgi alaka gösterirler kimin peşinden koşarlar? tabi ki can yaman gibi olan kişinin dimi? o yüzden alfalıkta cüsse her zaman önemlidir cüsse içinde boy şarttır. boyu olmayana kimse alfa gözüyle bakmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu aktif olmuyor DH bitmiş
    10 yıl önce açıldı
    Konu Dışı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-97901DBF5

herifte hayvan gibi bir vücut ve deve kadar da boyu var herif tabi alfa olur. kız şimdi cüsseli ve yakışıklı bir erkeği mi alfa görür yoksa cücük kadar birini mi alfa görür

adamda 180 boy var uzun değil o kadar ayrıca hocam siz niye takılıyorsunuz boy olaylarına bu kadar yav.170+ olduğunuz sürece sıkıntı yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear515 -- 22 Temmuz 2020; 17:3:29 >
  • nofear515 kullanıcısına yanıt

1.70- yim ben maalesef

• boş beleş yaz kendin öylesin veya değilsin ama benim anladığım sen kendini pek geliştirmeyen bir tipsin.çamur atmak kolay.Boy pos her şey falan değil.Kendini kandırmaya devam et.Ne kısa alfalar playboylar var.Görmesek inanacağız yani.

Neyse sen boyla parayla takıntılı olmaya devam et.Bu kafayla rahat edersin hayatta 

Ersin korkut fit mi?Ersin korkut cool bir adam mı?Şaka mısın sen ya?Tom Cruise u örnek ver neden ersin korkut?

Ben de sana Prens harry boy uzun yakışıklı fit kraliyet soyundan ama betanın önde gideni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 22 Temmuz 2020; 17:41:46 >
  • Sen beni nerden tanıyosun ki kendini geliştirmeyen diyosun. Bana bir tane 1.65 veya altı alfa playboy göster bakalım ünlü olmayacak ama. Boy herşey değil diyen asıl kendini kandırır. Toplumum gözdesi olacaksan alfa olacaksan önce cüsseli ve uzun olman lazım ki kimse sana bulaşamasın laf edemesin. Kısa boylu biri olsa uzun boylu olan kişi direk o kısanım alfalığını bitirir iki yumrukla. Gerçek hayata dön ortamlara bak bakalım alfa gör. Konu sahibinin bile attığı videodaki herif hayvan kadar ve uzun

• quote:

Orijinalden alıntı: War Rock

LoL adamın instagramına bakmadın herhalde sen

Alıntıları Göster

Hayır bakmadım çünkü kusmak istemiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.