Şimdi Ara

Konu Degişmiştir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Iğdır İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z162 -- 25 Kasım 2013; 22:24:24 >

• z162 kullanıcısına yanıt
    dostum sen bu sistemin değeri alınma ama 200 ile 250 arasıdır haberin olsun
  • ramco77x kullanıcısına yanıt
    bi mönütörden yirtiyon okadar.
  • hocam amma da abartmısın fiyatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kusura bakma ama ederi en fazla 150-200lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ride Or Die -- 16 Ekim 2013; 2:12:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *RedLine™

Hocam kusura bakma ama ederi en fazla 150-200lira

quote:

Orijinalden alıntı: ramco77x

dostum sen bu sistemin değeri alınma ama 200 ile 250 arasıdır haberin olsun

Ben siteden araştırdım hepsini tek tek hesap yaptım öyle satışa çıkardım burda yanlış hesap yok. Siteleride koydum fiyattan görebilirsiniz.....
    Hiç bir dahi bile 200 ile 250 Tl ye satanı bulamasınız. Bana sadece donanım haberden bu aynı sitemden hepsini özelliklerden satanı bulup sitesini yollarsanız tamam diycem bahane aramayın fiyatı düşürmeyeceğim....

@*RedLine™ @ramco77x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z162 -- 16 Ekim 2013; 10:49:05 >

dostum senin sistemin ancak 250 tl eder etmez ister inan ister inanma seni kurtaran ne biliyon mu monütör=100 tl ankart 50tl ram 40 tl kasa 30 tl hdd 40 tl işlemci paraetmez :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU KAPATILABİLİR
    12 yıl önce açıldı
    Konu kapanmıştır
    3 yıl önce açıldı
    KONU KAPANDI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ramco77x kullanıcısına yanıt
    bende vardı aynısının ankart işlemci ram 90 tl ye verdim.
  • quote:

bende vardı aynısının ankart işlemci ram 90 tl ye verdim.

Demekki donanım haberde 200 ile 250 satan yok.kusura bakma ama fiyatı düşürmeyicem.
    Tamam o zaman seni ilgilendirmez alan olmasa ben kendim kullanırım...
    niye satıyon quad bi işlemci ekle ona işi görürümakine
  • quote:

niye satıyon quad bi işlemci ekle ona işi görürümakine

Niye konuyu uzatıyorsun anlamadımkii fiyatı değiştirmeyi düşünmüyorum dedim. Alan olmasa kendim kullanırım dedim.Spam yapmaa bari buraya gereksiz şeyler yazıyorsun...
    Alıcı çıkarsa alır , Alıcı çıkmasa ben kendim kullanırım size ne fiyat konusunda.....
    BURASI FORUM FİYATI İYİ OLANLARI SÖYLÜYORUZ KÖTÜ OLANLARIDA. KUSURA BAKMA HAYIRLI SATIŞLAR. HAKKINI HELALA ET.
  • quote:

BURASI FORUM FİYATI İYİ OLANLARI SÖYLÜYORUZ KÖTÜ OLANLARIDA. KUSURA BAKMA HAYIRLI SATIŞLAR. HAKKINI HELALA ET.

helal olsun kardeş de. bir şey demedim :))
  • Pes yahu bu kadarmı olur dedirten cinsten yorumlar, aynı monitörü 160 TL den satarken "hocam bunu 2008 yılında 145 TLye satın almıştım" diye yapılan yorumları topa tutanı, aynı işlemciyi 55 TL ile satarlarken "el insaf daha geçen 5300 serisini 30 TLden aldım bu ne şimdi" diye yapılan yorumları sindiremeyip operatöre şikayet edip 4 gün yasaklatanı, yani koparan gelip girişmiş olaya.. Yahu sizler bu fiyattan bunları satarken iyi hoşta bir başkası satmaya kalkınca neden depreşiveriyor doğruluk teraziniz anlamı yok. Muhterem hesapladım, ahanda bu fiyattan satıyorlar benimkinin neyi eksik demiş ilana yapıştırmış fiyatı, keyif muhterem satıcının ister 1000 TL der ister 1 TL size ne olmuş anlaşılamıyor.. Ben 20 TL ile 250 gb samsung alırken 50 TL ye 250 gb samsung satanın sayfasına gidip böyle yorumlar yazdınızda mı sonra gelip buraya yazıyorsunuz ? İçlerinden biride aynı sistemi 90 TL ile satmışmışmışmışmış, geçende vardı öyle biri; "ben bu sistemin aynısını 50 TL 'den satıyorm sen 160 TL ile nasıl satacaksın" diye girişmiş, ben talip oldum 50 TL lik kasaya ama satmadılar bana. Yalandan kim ölmüş at ortaya 50 lik olsun bitsin sanki alacak...Neyse ki baltayı taşa vurmuşsunuzda satıcı muhterem sağlam direnmiş... Hayırlı satışlar..

Ölücülerde inen var kaptan, sağda, müsait bi yerde indiriver !!! @ramco77x @emrah555 @*RedLine�

• Muhterem monitörsüz, kesintisiz güç kaynaksız, klavyesiz, maussuz, hoparlörsüz son fiyat pazarlıksız 250 TL ile satıyor (http://forum.donanimhaber.com/m_82614213/tm.htm ) , ilanın iyisine de kötüsüne de yorum yapan muhterem üçlü artos, portos ve aramis, gidipte oraya yorum yaptınız mı ? Yoksa dartanyanımı bekliyorsunuz !!!!!

Ölücüler geliyor açılın ey avam tabakasına mensup ahali !!!

quote:

Utanmak denilen bir olgu var ama belli ki sizin ondan hiç mi hiç haberiniz yok, neyseki onunda sizden hiç haberi yok yoksa utancından yerin dibine girer dahada gün yüzüne çıkmazdı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 21 Ekim 2013; 6:12:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Pes yahu bu kadarmı olur dedirten cinsten yorumlar, aynı monitörü 160 TL den satarken "hocam bunu 2008 yılında 145 TLye satın almıştım" diye yapılan yorumları topa tutanı, aynı işlemciyi 55 TL ile satarlarken "el insaf daha geçen 5300 serisini 30 TLden aldım bu ne şimdi" diye yapılan yorumları sindiremeyip operatöre şikayet edip 4 gün yasaklatanı, yani koparan gelip girişmiş olaya.. Yahu sizler bu fiyattan bunları satarken iyi hoşta bir başkası satmaya kalkınca neden depreşiveriyor doğruluk teraziniz anlamı yok. Muhterem hesapladım, ahanda bu fiyattan satıyorlar benimkinin neyi eksik demiş ilana yapıştırmış fiyatı, keyif muhterem satıcının ister 1000 TL der ister 1 TL size ne olmuş anlaşılamıyor.. Ben 20 TL ile 250 gb samsung alırken 50 TL ye 250 gb samsung satanın sayfasına gidip böyle yorumlar yazdınızda mı sonra gelip buraya yazıyorsunuz ? İçlerinden biride aynı sistemi 90 TL ile satmışmışmışmışmış, geçende vardı öyle biri; "ben bu sistemin aynısını 50 TL 'den satıyorm sen 160 TL ile nasıl satacaksın" diye girişmiş, ben talip oldum 50 TL lik kasaya ama satmadılar bana. Yalandan kim ölmüş at ortaya 50 lik olsun bitsin sanki alacak...Neyse ki baltayı taşa vurmuşsunuzda satıcı muhterem sağlam direnmiş... Hayırlı satışlar..

Ölücülerde inen var kaptan, sağda, müsait bi yerde indiriver !!! @ramco77x @emrah555 @*RedLine�

yahu siz bu fiyata nasıl makineler toplananbileceğinin farkındamısınz ilanlarıma bakın ben de satıyorum masaüstü pc yi.Ben şahsen ölücülük yapmıyorum ama piyasa belli hele dh piyasası daha da belli bu forumda bu cihazı 625 lira veren çıksın ben bi daha bu siteye girmem.

• dopac bazen çok ortalama konuşuyor yoksa mücadelesinde haklıdır. yalnız ilan sahibi dopac'ın delirmesine bakıp da fiyatını doğru zannetmesin :) aslında ben ilan sahibinin baştaki tepkisini doğru buldum herkes piyasayı harfiyen bilmek zorunda değil link ver demiş ama sonra satılmazsa üstüne otururum tarzı yakışmamış...

neyse ben bunlara kavganın şehvetindendir diyorum. linkleri doldururum aslında ama dev gibi bir mesaj olacak ilan sahibi talepte bulunursa özelden kendisini bilgilendirebilirim. yüksek fiyat yazılmış ilanlara bakıp piyasa budur sanmasın, öyle insanlar var ki, 1 senenin üstünde beklediği ürün için hala indirim talebine küfürle yanıt verenler gördüm.

neyse sadede gelelim, bende 19" kare temiz 932n+ monitör zaten mevcut ama ince çerçeveli arıyorum dolayısıyla bu ilandaki monitör hemen dikkatimi çekti. piyasası 90-100 tl'dir. kargo bedeline göre bu fiyatlardan almayı düşünebilirim (çok yakın zamanda değil). fiyat konusunda örnek ve ispatlar için dediğim gibi ilan sahibi özel mesaj atarsa kendisinin içini rahat ettirecek örnekler sunabilirim.

ups de bana lazım olan birşey lakin ağır cihaz olduğu için kargosu fena girecektir. alacak herkes de bunu göz önünde bulunduracaktır. dolayısıyla bunun için de uygun fiyat konuşabilirim. saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah555

quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Pes yahu bu kadarmı olur dedirten cinsten yorumlar, aynı monitörü 160 TL den satarken "hocam bunu 2008 yılında 145 TLye satın almıştım" diye yapılan yorumları topa tutanı, aynı işlemciyi 55 TL ile satarlarken "el insaf daha geçen 5300 serisini 30 TLden aldım bu ne şimdi" diye yapılan yorumları sindiremeyip operatöre şikayet edip 4 gün yasaklatanı, yani koparan gelip girişmiş olaya.. Yahu sizler bu fiyattan bunları satarken iyi hoşta bir başkası satmaya kalkınca neden depreşiveriyor doğruluk teraziniz anlamı yok. Muhterem hesapladım, ahanda bu fiyattan satıyorlar benimkinin neyi eksik demiş ilana yapıştırmış fiyatı, keyif muhterem satıcının ister 1000 TL der ister 1 TL size ne olmuş anlaşılamıyor.. Ben 20 TL ile 250 gb samsung alırken 50 TL ye 250 gb samsung satanın sayfasına gidip böyle yorumlar yazdınızda mı sonra gelip buraya yazıyorsunuz ? İçlerinden biride aynı sistemi 90 TL ile satmışmışmışmışmış, geçende vardı öyle biri; "ben bu sistemin aynısını 50 TL 'den satıyorm sen 160 TL ile nasıl satacaksın" diye girişmiş, ben talip oldum 50 TL lik kasaya ama satmadılar bana. Yalandan kim ölmüş at ortaya 50 lik olsun bitsin sanki alacak...Neyse ki baltayı taşa vurmuşsunuzda satıcı muhterem sağlam direnmiş... Hayırlı satışlar..

yahu siz bu fiyata nasıl makineler toplananbileceğinin farkındamısınz ilanlarıma bakın ben de satıyorum masaüstü pc yi.Ben şahsen ölücülük yapmıyorum ama piyasa belli hele dh piyasası daha da belli bu forumda bu cihazı 625 lira veren çıksın ben bi daha bu siteye girmem.

quote:

Orijinalden alıntı: ralfuser

dopac bazen çok ortalama konuşuyor yoksa mücadelesinde haklıdır. yalnız ilan sahibi dopac'ın delirmesine bakıp da fiyatını doğru zannetmesin :) aslında ben ilan sahibinin baştaki tepkisini doğru buldum herkes piyasayı harfiyen bilmek zorunda değil link ver demiş ama sonra satılmazsa üstüne otururum tarzı yakışmamış...

neyse ben bunlara kavganın şehvetindendir diyorum. linkleri doldururum aslında ama dev gibi bir mesaj olacak ilan sahibi talepte bulunursa özelden kendisini bilgilendirebilirim. yüksek fiyat yazılmış ilanlara bakıp piyasa budur sanmasın, öyle insanlar var ki, 1 senenin üstünde beklediği ürün için hala indirim talebine küfürle yanıt verenler gördüm.

neyse sadede gelelim, bende 19" kare temiz 932n+ monitör zaten mevcut ama ince çerçeveli arıyorum dolayısıyla bu ilandaki monitör hemen dikkatimi çekti. piyasası 90-100 tl'dir. kargo bedeline göre bu fiyatlardan almayı düşünebilirim (çok yakın zamanda değil). fiyat konusunda örnek ve ispatlar için dediğim gibi ilan sahibi özel mesaj atarsa kendisinin içini rahat ettirecek örnekler sunabilirim.

ups de bana lazım olan birşey lakin ağır cihaz olduğu için kargosu fena girecektir. alacak herkes de bunu göz önünde bulunduracaktır. dolayısıyla bunun için de uygun fiyat konuşabilirim. saygılar...

tşk. ler bilgin için duyarlı olduğunuz için.
    Kargo parasını Yarısını ben vericegim için oo fiyata çıkardım. kargo ücreti nerden baksan 160 tl - 200 tl - 250 tl yukardan isterler. bu yüzden fiyat bu...

Ayrıca bu masaüstüne karşılık leptop olarakda takas yapılabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z162 -- 21 Ekim 2013; 23:33:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah555

Çok haklısınız fakat 200 liraya da çalışan core 2 sistem satılması çok abes kaçıyo bana tabi ki 2. el olduğunda değeri düşecek ama bu kadar değil :D Satıp ps3 almak istiyorum.Gerçekten bıktırdı :D

Bu kıymetli yorumu kendi ürün sayfasınızda yazmayı bilmişsiniz ama, sizin sattığınızdan daha iyi bir durumda satılan sistemin sayfasına gelip 150-200 TL ancak eder diyenlere destek çıkmış; "hocam ammada abartmışsınız" diye eklemişsiniz yorumunuzu..Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler insana.. Muhteremde kargo konusunu düşünüp üzerine eklemede bulunmuş kendi bilgileri doğrultusunda birde kargo fiyatı hesaplamış ve yarısınıda üstlenmeyi göze almış, yani sizin bu sistemde daha vahim durumda satışa çıakrdığınız sistemin 350 TL lik fiyatından daha ucuza geliyor. @emrah555

Siz beni mi takip ediyosunuz? O nasıl bir yorum hem öyle "dopacın delirmesi", yok daha delirmedim henüz ama böyle yorumlar gelmeye devam ederse delirmemek elde değil..Ben fiyat konusunda ki bilgi birikimimi özelden ilan sahibi ile paylaştım, sanıyorum ki gerekli değerlendirmeyi kendisi yapacaktır. Ürün sahibi dilediği fiyatı yazmakta özgür, beğenmeyende satıcının yüksek müsadesi ile yorumlarını yazıyor zaten, problem olduğunu sanmıyorum. Monitörüde 160 TL ile bir kaç ay önce satanlara bende sizin fiyatınızı vermiştim, hatta satıcı işi uzatınca yorumlarımdan dolayıda 4 gün yasaklanmıştım ama o satıcı 140 TL ile satmış ürününü, demek ki her ürünü her fiyattan alacak çıkıyor ..Tabi bu yorumdan ben satışı baltalıyormuşum diye yada bu monitörün hakkı şu fiyattır diye bir mana çıkmasın, serbest piyasa, özgürlükler dünyası dileyen dilediği fiyattan satar ya da alır..Hürmetler. @ralfuser

• dopac kardeşim, takip etmek değil de 2 aydır sabah akşam forumdayım. ara sıra mesajlarına denk geliyorum onların toplamını hesaba katarak konuştum. ne zaman denk gelsem aynı şeyi yapıyorsun, yani "ben o fiyatı deyince bana şunu diyenler..." diye başlayıp saydırıyorsun. mesele ban yemekse biz de yedik "her türlü yoruma açık" ilana gayet mantıklı mesajlar yazarken cezaları içimize aldık. lakin ben tüm kinimi forum desteğe kustum çıkardım orda duruyor. kafama esen ilanlara gidip orta yere kusmadım. sana delirdi dememin nedeni de budur. çok ortalama dalıyorsun biriyle sorunun varsa sırf ona konuş ben de desteklerim çünkü derdinde haklısın ama şimdi bu örnekte durduk yere emrah'a daldın ve afedersin tamamen saçmalıyorsun adamın bilgisayarı bu ilandakinden daha iyi ve 350 fiyat yazmış. herhangi bir özelliği olmayan klavye ve mouse + psu var diye 600 tl fiyatı savunmak da nerden çıkıyor ? yani bir itirazın varsa daha tutarlı dile getirebilirsin. tamamen kontrolden çıkmış bi savaş makinesi gibisin. delirmekten kastım buydu, hatalısın kardeşim bu iş böyle yapılmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.