Şimdi Ara

Konu bitirdikten sonra hemen test çözülmeli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben şimdi mat 1 için her gün 7-8 saat arası çalışacağım da sizce konuyu bitirip hemen testmi çözeyim yoksa konu bittikten sonra diğer konuya geçeyim test işlemini en sona mı bırakayım lütfen yardım edin bu arada 11 im

Arkadaşlar bide konu anlatım olarak karekök mps 1-2 mi yoksa Fem simetri mi almalıyım ??

• zaten mat1 soruya dayalı pek bi konu çalışılacak şey yok. ilk kendin çalış daha sonra youtubeda o konuyla ilgili soru çözümü izle ilk kendin çöz çözemezsen izle böyle yaparsan daha verimli olur daha sonra soru bankasına aban
  • Konuyu çalıştıktan sonra hemen soru çöz. Konuyu taze dinlemişken hemen üstüne soru çözersen konu pekişmiş olur. Ama konuyu çalıştıktan sonra soru çözmeyip bir iki gün sonra çözersen veya üstüne başka konular dinlersen çalıştığın konuyu unutursun soru çözerken daha çok zorlanırsın. Benim tavsiyem bir konuyu çalıştıktan sonra hemen üstüne soru çöz ve pekiştir.
  • Acele etmeden öğrenmeye çalıs derim,önceliğin mantığıyla öğrenmek olsun diyebilirim,konuyu öğrendikten sonra karekök ygs veya çözüm 3d'den test çözmek olabilir,12de de tyt mat için sb çözmek istersen apoteminin tyt mat sbsini tavsiye ederim,evet karekök ygs sınava uygun değil fakat gelişmek için iyi kitap olarak görüyorum,tyt seviyesinden yukarıda,çok da zor olmayan bir kitap fakat matı orta seviyelerde olan birini iyi geliştireceğini düşünüyorum.Konu anlatım olarak,karekök mpsnin lyssini beğenmiştim,ygs mpsler de benzer kalitededir büyük ihtimal,fem simetri mat hakkında pek bilgim yok.(geçen sene ygsde 16 net matım vardı,mezun sene başında karekök ygs mat çözdüm,akıcı da gitti ve bazı ön yargılarımı yıkmama yardımcı oldu.)
    (Not:sb olarak sadece tavsiye verdim,kendi sevdiğin soru bankaları da olabilir,konuyu öğrendikten sonra soru bankası çözmek,konunun oturmasını sağlıyor.)
    Genel olarak verebileceğim tavsiyeler;acele etme,konuların oturmasına özen göster,konu anlatımdan sonra orta seviye bir sbden test çöz ve 11 konularını aksatma.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocodale10 -- 21 Nisan 2018; 13:15:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.